Pinterest Kazanç Sistemi - Tamamen Profesyonel - Dev Hizmet

yıllardır bu işin içindesiniz ve
test siteniz 87k gösterim alıyor ?
kaç günlük ya da kaç aylık bir site ?
profesyonel iseniz anlattığınız gibi
1 haftada rahat 2m hesap yapmanız gerekir :)
Bu işe ilk başlayanlardan biriyim. eğitim alıp öğrenenlerden değilim.
hani bari daha yüksek grafikli bir hesap fln koysaydınız. nedir ya 87 k

benim 7 günlük hesaplarım 1m e ulasıyor zaten

Dediğiniz gibi birçok site yaptım hocam 1m 2m bunlar problem değil sizin sisteminize önyargılı yaklaşmayayım ama bu yaptığım test sitesi %100 özgün bir site içerikler elle yazılıyor spin değil özgüne göre 87 k çok iyi bir sayı ve maximum 2 resim özgünde galeri oluşturmadım , üslubunuz biraz kötüler yönde 87k nedir ya gibi :) Yorumunuz için teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

hocam güzel hoş konu açmışssında şimdi üyelerin fikir sahibi olmak için yaptığınız işlerden done yani örnek birkaç resim yada istatislik bilgisi vermeniz gerekmekte 87k aylık görüntülenme demişsin hesapda ne gibi işlem yaptın kaç gün de oldu detayları paylaşırsan alacak olan ben dahil diğer üyelere daha rahat satış yapabilirsin

Yorumun için teşekkür ederim hocam yeterli sayıda referans arkadaş ile anlaştık verileri ekleyeceğiz inşallah :)

Dediğiniz gibi birçok site yaptım hocam 1m 2m bunlar problem değil sizin sisteminize önyargılı yaklaşmayayım ama bu yaptığım test sitesi %100 özgün bir site içerikler elle yazılıyor spin değil özgüne göre 87 k çok iyi bir sayı ve maximum 2 resim özgünde galeri oluşturmadım , üslubunuz biraz kötüler yönde 87k nedir ya gibi :) Yorumunuz için teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

Yorumun için teşekkür ederim hocam yeterli sayıda referans arkadaş ile anlaştık verileri ekleyeceğiz inşallah :)

est. hocam kötülemek vs yok. yanlış anlasılma olmasın.
fakat benim özgün calısmadığı mı nereden cıkardınız ki ? onu anlamadıım :)

est. hocam kötülemek vs yok. yanlış anlasılma olmasın.
fakat benim özgün calısmadığı mı nereden cıkardınız ki ? onu anlamadıım :)

estf hocam çalışma yönteminize önyargılı yaklaşmak istemiyorum dedim :) yani bilmiyorum o nedenle yorum yapmayacağım manasında yanlış anlaşılmak istemem yanlış anlaşıldıysam affola :)

Yorumum muhtemelen onaylanmayacak ama arkadaştan web sitesi almıştım zamanında. Kesinlikle satış sonrası sorulara cevap vermiyor. Siteleri çok düzgün yapıyor yiğidi öldür hakkını yeme. Ama skype adresi değişiyor, hasta oluyor, işi çıkıyor .. sonuçta cevap vermiyor.

Kaan Hocamla anlaştık hizmet alınmıştır. Bütün sorularımı cevapladı kendisine teşekkür ediyorum, ilerlemeleri ve gelişmeleri buradan aktaracağım inşallah...

Yorumun için teşekkür ederim onaysız kullanıcı :) destek sistemi üzerinde cevaplanmamış bir adet dahi bildirim yok , gerçekten lanet ettim dünden beri konuyu açtığıma. Birisi aylık kazanç ne kadar diyor , kesin kazanır mıyım diyor , sıkça sorulan soruları okumadan senin yaptığın şey mynet mi diyen bile oldu. Ben başkaları gibi kazanç garantisi vermiyorum vermem de , verecek olsam sizce bunu 249 tlye mi yaparım ne ile neyi satın almaya çalışıyorlar. Zamanında forumda 10-15 milyara çoğu kişi news kayıtlı site olayına girip dolandirilmadi mi? Ben btk'da çalışırken dahi çoğunuzdan şikayet bildirimi gördüm , benim bu küçük hizmetime mi kafayı taktılar? Girip .com alan adı sınırsız hosting ssl ve 1 yıl teknik ve normal destek fiyatlarına bir bakın , şirkette ekip kurdum bunların resmi işleri ile toplam giderlerini bir ben bilirim. Ama sanırım hata yapıyorum daha profesyonel bir sistem kurmaya çalışarak nede olsa yine yaranamayacağim. Konuya yazan bir arkadaşa zarara girerek kendi cebimden dedim ki tamam problem değil açarız ilerleriz . Yakın zamanda fiyatı güncelleyip o şekilde hizmet vereceğim , bu şekilde beni ve milyarları satın almaya çalışan insanlar var. Verdiği ücret hizmetin %50si dahi değil bana ne zaman kazanacam güzel bir şeyler yap , sorun olur mu falan diyor. 2 katını iade ettim. Lütfen artık daha mantıklı bir çerçeveden bakıp bunun bir eğitim olduğunu kendinize bir şeyler ekleyerek 5 hane bile kazanabileceğinizi ama oturup benden bir şeyler bekleyerek ve günde 20-30 dakikanı ayirmayarak milyarlar kazanma hayalleri kurmayıniz. Teşekkürler.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bizde yapıyoruz az çok amacımız sizi yargılamak degil buradan paylaştıgin sistemin bize ne kadar getirisi olur bizim yaptığımız işten farklı olarak ne gibi avantaj sağlayabildigin ile ilgili istatistikleri ve kazançları belli bir miktarda paylaşırsan almak isteyen çok insan var burada bu işi yapmak isteyen

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumun için teşekkür ederim onaysız kullanıcı :) destek sistemi üzerinde cevaplanmamış bir adet dahi bildirim yok , gerçekten lanet ettim dünden beri konuyu açtığıma. Birisi aylık kazanç ne kadar diyor , kesin kazanır mıyım diyor , sıkça sorulan soruları okumadan senin yaptığın şey mynet mi diyen bile oldu. Ben başkaları gibi kazanç garantisi vermiyorum vermem de , verecek olsam sizce bunu 249 tlye mi yaparım ne ile neyi satın almaya çalışıyorlar. Zamanında forumda 10-15 milyara çoğu kişi news kayıtlı site olayına girip dolandirilmadi mi? Ben btk'da çalışırken dahi çoğunuzdan şikayet bildirimi gördüm , benim bu küçük hizmetime mi kafayı taktılar? Girip .com alan adı sınırsız hosting ssl ve 1 yıl teknik ve normal destek fiyatlarına bir bakın , şirkette ekip kurdum bunların resmi işleri ile toplam giderlerini bir ben bilirim. Ama sanırım hata yapıyorum daha profesyonel bir sistem kurmaya çalışarak nede olsa yine yaranamayacağim. Konuya yazan bir arkadaşa zarara girerek kendi cebimden dedim ki tamam problem değil açarız ilerleriz . Yakın zamanda fiyatı güncelleyip o şekilde hizmet vereceğim , bu şekilde beni ve milyarları satın almaya çalışan insanlar var. Verdiği ücret hizmetin %50si dahi değil bana ne zaman kazanacam güzel bir şeyler yap , sorun olur mu falan diyor. 2 katını iade ettim. Lütfen artık daha mantıklı bir çerçeveden bakıp bunun bir eğitim olduğunu kendinize bir şeyler ekleyerek 5 hane bile kazanabileceğinizi ama oturup benden bir şeyler bekleyerek ve günde 20-30 dakikanı ayirmayarak milyarlar kazanma hayalleri kurmayıniz. Teşekkürler.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

navi bu yazını sana yakıştırmadım açıkcası
şaşırdım da.

onaysız kullanıcının ki muhtemel veledin teki nasıl oluyor da seni çileden çıkarabiliyoır.

dostum sen velede kızacak adam değilsin yahu.

Verilerimiz

pbkyW0.png

1 Milyon+ görüntülenme.

k9p4WW.png

Ziyaretlerin büyük bölümü sosyal medya.

NnNa1O.png

Stabil ilerliyor.

k9p4OD.png

Sistemi tam oturtmadan aylık 40 tl oldu , gün geçtikçe yeni güncellemeler yapıyoruz , diğer sitemin verilerini de paylaşacağım teşekkür ederim yakın bir dostuma, günlük 1-2 tl şu an bunu 100+ TL sabitleyeceğiz aşama aşama giderek.

28 Şubat Güncellemesi

Sistemi yeniledik , grafiklerimiz eklendi , sıra daha da geliştirmekte. Fiyat güncellendi , kampanyalı fiyat eklendi. Henüz yolun başı yeni sistemimizle birlikte çok fazla yol alacağımızı öngörüyoruz. İlerleyen zamanlarda hizmetin satışını yapmayabilirim bir nevi sınırlı sayıda , destek 1 yıl boyunca destek sistemimizde sorunsuz şekilde devam edecektir.

Destek sistemi : http://ozgunweb.xyz/destek/

kaan hocam merhaba. diger web site konusu ile bu konu arasındaki fark nedir tam olarak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri