Pinterest Makaleli Bol Resimli Site Kurulumu

furkanture20

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,
✓Pinterest üzerinden makaleli konu içerisinde 5-30 görsel bulunan web siteleri kuruyorum.
✓Tüm ayarlamalarını yapıp teslim ediyorum.
✓Yapılan işlemler;
✓Wordpress kurulumu tema ayarları ve logo tasarımı
✓40-60 arası konu çekimi seçeceğiniz kategoriye göre yazı uzunluğu değişecektir.Konulardaki yazılar çeviri ve spin yöntemiyle yapılmaktadır.Özgün değildir.
✓Konularda en az 5 en fazla 30 fotoğraf bulunuyor.Kategori konusunda siz belirleyip de atabilirsiniz.Bende seçebilirim.Sorun değil.
✓Pinterest hesabını açıyorum isteğe göre mail onay ve web site onayı yapıyorum.Web site onayı istemeyenler claim etmeyebiliriz sorun değil.
Pinterest pano ayarları ve profil vesaire bütün ayarlarını tamamlıyorum.
Wordpress pinterest automatic ayarlarını yapıyorum.
✓Bu tarz sitelerin pin to pin mantığından daha yararlı olduğunu düşünüyorum.
✓Sitelerinize gelen kullanıcılar aradığını buluyor ve sitede kalma süresi yükseliyor.
✓Hesap veya site ban shadow ban vesaire konusunda garanti veremiyorum.Tek verebileceğim garanti pinterest hesaplarınızın temiz bilgisayar ve ip üzerinden açılacağıdır.
Fiyat:100 TL
Sipariş usulü çalışmayı düşünüyorum.
Ek olarak belirlediğiniz siteler üzerinden konu çekme işlemi yapıp teslim edebilirim.Konu sayısı 100 diyorum daha fazlada olabilir.

1-1.5 ay civarı kurulan bir sistem yeni yeni hareketlenmeye başladı;
lQZJgB.png

5 Ağustos'ta kurduğum bir sistem;

YdOY0l.jpg

yG1MN0.jpg

Bi site kurduruldu arkadaş gayet ilgili ve işini hızlı yapan birisi ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Sistemi inceledim gayet güzel resimlerle beraber içeriklerin de olması ayrı bir avantaj olmuş. Hayırlı satışlar dilerim furkan.

site teslim alındı arkadaş gayet ilgili ve düzgün iş çıkardı tşkler.

Kendisi işinde baya iyi sağolsun 3 sitemi kurdu teşekkür ediyorum

1 site alındı, teşekkürler hocam.

Arkadaş oldukça ilgili, güzel bir site oluşturdu deniyoruz bakalım, haricinde sorularımı da üşenmeden yanıtladı, yardımsever bir kişiliği var, pinterest işi şans işi, ilerleyen aylarda büyük gelişmeler olursa burayı editlerim.

2 site kurduruldu, işinde baya bilgili ve özenli.

Günlük kazanç iyi , çok teşekkürler. İyi hizmet hemen kazanmaya başladık.

eff55469d2b34242121fc6989347cb6a.png

Bazı arkadaşlar fiyatı yüksek bulduklarını söylüyor siteleri logosuna kadar ayarlıyorum.
Yaptığım bu tarz siteleri genelde adsense onay yapan arkadaşlar kullanıyor.Adsense onay alma ihtimali olan bir site üzerine siteden kategoriden kategoriye göre değişiyor 1-5 gün arası günümü alıyor.
Referanslar r10.net referanslarıdır.
R10.net üzerinden multi konudan kopyalamış bulunmaktayım r10 konum;
https://www.r10.net/pinterest-site-...erest-makaleli-bol-resimli-site-kurulumu.html

Burası için ref rica ediyorum
ayrıca 10 + site için fiyat teklifi lütfen

Konudaki adsense capsları tek siteye mi ait, adsensenizi teamdan bağlanıp kontrol edebilir miyiz?
(Bende pinterest çalışıyorum. 30 - 40 sub açmadan, tek siteyle kazanç sağlanılmıyor. Tek siteyle kazanç sağlanılıyor mu öğrenmek istiyorum bi nevide.)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri