⭐Pinterest ⭐🚀Pin to Pin 🚀 Site Yedeği ile 15 Dakikada Pinterest Site Kurulumu

İyi satışlar hocam. Yedek olmadan, sıfırdan siteyi + pinterest hesabını 15-20 dk içinde kurup hazır hale getiriyorum. Yedeğin kolaylığı, özelliği nedir acaba ?

Pin to Pin Yedek İçerisinde Neler Barındırır?
  • Kısaca Pinterest’te pin to pin yapabilmeniz için gerekli eklentilerin tüm ayarları yapılmış halidir diyebiliriz. Tüm eklentilerin ve temanın ayarları yapılmış yayına hazır haldedir.
  • Sınırsız olarak Pin to Pin site kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Kendi sitelerimde kullandığım birebir ayarlardır.
  • Adsense reklamlarınızı yerleştirebilmeniz için eklenti kurulumu ve ayarları yapılmıştır. Sadece reklam kodlarını eklemeniz yeterli.
  • Tek yapmanız gereken yedeği Wordpress'e yüklemek ve pinterest hesabı açıp kategorileri belirleyerek Pinterest hesabı Wordpress'e bağlamaktır.
  • Kendimin de kullandığı bu yöntem ile Pin to Pin site kurulum süresini minimuma indirebilirsiniz. Ortalama 15-20 dakikada sitenizi hazırlayabilir ve pinlemeye başlatabilirsiniz. Kurulum süresinin kısa olması sebebiyle sadece bir günde onlarca Pin to Pin site kurabilirsiniz.
Hizmet – Paket Detayları

➡️Adsense Onay Hizmeti⬅️
İstenilen Domaine AdSense Onayı 75 TL

➡️Yedek Hizmeti⬅️
Site yedek ücreti 50 TL'dir. (yedek dosyası teslim edilir)

➡️Anahtar Kelime Hizmeti⬅️
Daha önce kazandırmış, erişimi yüksek olan anahtar kelimeleri içerir.
Fiyat: 100 TL (15 adet keyword)

➡️Pinterest Site Kurulum Hizmeti⬅️
Tam otomatik pinterest pin to pin kurulu site.
(Site yedeği ve 5 adet keyword hediye)
Fiyat: 100 TL

Ödeme Yöntemleri: Enpara/Garanti/Teb

https://www.r10.net/pinterest/20769...ulumu-1108811088yoksa-sen-hala1108811088.html

?

oradan kopyalama yapıştırma yapıyor sadece bu konu değil benzeri bir sürü konu var r10 dan alıp buraya konu açıyor :D

? İçerik aynı yazılar değişti, hizmeti verebilirim dimi? Hakkım, hizmeti sağlarım bi sorun çıkarsa bana gelir hayırdır dersiniz.

Konu birebir aynısı değil. Düzenlemeler yapıldı bazı şeyler aynı kalmış olabilir. Herkes kendini melek sanmasın birçok kişi c/p içerik çekiyor.

Ben yıllardır forumdayım ve yıllardır burada bayan halim ile WordPress hizmeti veriyorum. Abim konu sahibine gerekli olan açıklamayı zaten yaptı.

Bi sıkıntısı olan kimse/kişi var ise mesaj atabilir.
İyi forumlar herkese.

? İçerik aynı yazılar değişti, hizmeti verebilirim dimi? Hakkım, hizmeti sağlarım bi sorun çıkarsa bana gelir hayırdır dersiniz.

Konu birebir aynısı değil. Düzenlemeler yapıldı bazı şeyler aynı kalmış olabilir. Herkes kendini melek sanmasın birçok kişi c/p içerik çekiyor.

Ben yıllardır forumdayım ve yıllardır burada bayan halim ile WordPress hizmeti veriyorum. Abim konu sahibine gerekli olan açıklamayı zaten yaptı.

Bi sıkıntısı olan kimse/kişi var ise mesaj atabilir.
İyi forumlar herkese.

öncelikle bayan olmanız bir şeyi değiştirmiyor bunu neden belirttiğinizi anlamadım ayrıca konu sahibi rahatsız oldugu için mesaj attı bende rahatsızlıgını belirtmek için konuya yazdım bir dahaki sefere daha düzgün bir üslupla mesaj atarsanız sevinirim .

Son düzenleme:
öncelikle bayan olmanız bir şeyi değiştirmiyor bunu neden belirttiğinizi anlamadım ayrıca konu sahibi rahatsız oldugu için mesaj attı bende rahatsızlıgını belirtmek için konuya yazdım bir dahaki sefere daha düzgün bir üslupla mesaj atarsanız sevinirim .

Burada bayan halimle iş yapmaya çalışıyorum kız başıma yazdım kötü bir uslüp yok.

Yazdığım hiç bir kelimede ağır kelime yada yanlış birşey yok. Konuma "?" yerine normal bir şekilde sorsaydınız emin olun sorduğunuz şekilde cevap alırdınız.

Neyse iyi geceler herkese.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri