Pinterest Uyumlu l DDR4 Ram l Almanya Lokasyon l Dedicated Sunucu Stokları.!SUNUCUHANE Farkı İle

Müşteri memnuniyeti hat safhada. Kesinlikle tavsiye ederim. Bol ve hayırlı kazançlar.

İntel Core İ7 3770 İşlemci Hyper-Threading İle 8 Çekirdek
32 GB DDR3 RAM
2 TB X 3 6TB SATA 3 Gb/s HDD
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
Özel Yönetim Paneli : reboot, restart , rescue, RDNS, ip bazlı trafik kullanım takibi
100 GB yedekleme alanı

Aylık 199 TL + KDV

ALINDI

Müşteri memnuniyeti hat safhada. Kesinlikle tavsiye ederim. Bol ve hayırlı kazançlar.

İntel Core İ7 3770 İşlemci Hyper-Threading İle 8 Çekirdek
32 GB DDR3 RAM
2 TB X 3 6TB SATA 3 Gb/s HDD
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
Özel Yönetim Paneli : reboot, restart , rescue, RDNS, ip bazlı trafik kullanım takibi
100 GB yedekleme alanı

Aylık 199 TL + KDV

ALINDI

Merhabalar;

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, Kampanyamız devam etmektedir.

Merhabalar;

Aşağıdaki modelden 2 adet hazır stok oluşmuştur.

İntel Core İ7 3770 Hyper-Threading İle 8 Çekirdek
16 GB DDR3 RAM
750GB X 2 SATA 3 Gb/s HDD
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit
1 Adet IP
Almanya Lokasyon
100 GB yedekleme alanı

Aylık 169 TL + KDV

1 Sunucu Alındı.

Hayırlı Satışlar...

Intel® Core i7-4770 Quad-Core Haswell
Sunucusu alındı.Makina yağ gibi.Yunus hocama çok teşekkür ediyorum.Sağolsun kahrımızı baya bi çekti :)

3770 32 GB sunucusu alındı.Makine oldukça iyi.İlgi,alaka harika. :) Yunus hocama buradan teşekkür ediyorum.Uzun süre çalışmak dileğiyle.

iyide hocam bunlarda ekran kartı yok ki, render derken neyi kastettiniz?

Merhabalar;

Aşağıdaki stok 1 adet hemen teslim konumdadır.

Intel Xeon E3-1270V3 3.50 GHZ [ ÜSTÜN RENDER PERFORMANSI ]
32 GB DDR3 RAM
240 GB X 2 480 GB SSD /s HDD
Limitsiz Aylik Trafik
1 GBit
3 Adet IP
Almanya Lokasyon
100 GB yedekleme alanı

Aylık 269 TL + KDV

Daha önce sunucu üstünde çalışmadım. Çalışanlar ve SH hocam bir iki bilgi almam lazım.
1-Sunucularınıda Adobe programları çalışıyor ve render alınıyor mu? (AI, PS, After Effect, Premier)
2-Sunucunuzda Unity3D ve Unreal Engine kullanabilmem lazım, test için kurup deneme yapabilirmisiniz?
3- En önemlisi Veri güvenliğimizi nasıl sağlayacağız? Orada sakladığım projelerin benden başka bir başka tarafından erişilemediğinden nasıl emin olabilirim? Kullandığım pcler artık yetmiyor, kalkıp eve bir server kuracak halim ve gücümde yok.
Teşekkürler şimdiden bilgiler için.

Daha önce sunucu üstünde çalışmadım. Çalışanlar ve SH hocam bir iki bilgi almam lazım.
1-Sunucularınıda Adobe programları çalışıyor ve render alınıyor mu? (AI, PS, After Effect, Premier)
2-Sunucunuzda Unity3D ve Unreal Engine kullanabilmem lazım, test için kurup deneme yapabilirmisiniz?
3- En önemlisi Veri güvenliğimizi nasıl sağlayacağız? Orada sakladığım projelerin benden başka bir başka tarafından erişilemediğinden nasıl emin olabilirim? Kullandığım pcler artık yetmiyor, kalkıp eve bir server kuracak halim ve gücümde yok.
Teşekkürler şimdiden bilgiler için.

Merhabalar;

PM Olarak cevap verilmiştir.

Konumuz günceldir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri