Pinterestten Adsense ile Para Kazanmak.

bu işini görür mü :D
P7jM76.png

Her telefonda farklı renk mi kullanıyor Adsense uygulamasi bilmiyorum.ama renk çok siyah sizinkinde .

Ondan şaşırdım . Gerçek olmayabilir diye şaka yapıyor olabilirsiniz...

Hocam gösterimin hiç bir önemi yok sadece bir algı :) benimde milyonluk hesaplarım var ama 60-70 bin gösterimlilerden daha çok fayda görüyorum.

---------- Spam Engelliyici 09:14 ---------- Önceki Mesaj 09:10 ----------

Pes etmeyin hocam

malesef kategori paylaşımı yapamam hocam araştırın

Gösterim değil konu zaten 1000 tekil, 3-4 bin reklam gösteriminden bahsediyorum.

Her telefonda farklı renk mi kullanıyor Adsense uygulamasi bilmiyorum.ama renk çok siyah sizinkinde .

Ondan şaşırdım . Gerçek olmayabilir diye şaka yapıyor olabilirsiniz...

iphonede bi uygulama ile pcden açtım fotoğrafı lightshot ile kestim biraz üstten kestiğim için siyahlık çıkmış.

edit : bunun için adsense satış kategorisi var....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yarı yarıya kazancı düşecek ve ya daha fazla düşecek.Size neden versin ? Hadi size pm attı diyelim bu da gerçek kategorisi olmaz zaten.

Bunu gerçekten inanarak mı yazdın? Pinterest gibi devasa bir sitede aynı kategoriden bir kişi daha içerik atarsa kazanc yarı yarıya düşecek öyle mi?

Zaten pinterestte ban yemedigin sürece ne atarsan at hit alıyor, kategorinin hiçbir önemi yok, önemli olan zengin ülkelerden abd, kanada, ingiltere gibi hit almak.

Ya benim pinterest sayfam 70 bin gösterim almış ama siteye gelen kişi sayısı 10 kişi bile olmuyor bu neden oluyor?

Asıl soru pinteres hesap kasmaya tam olarak nereden başlıyoruz ? Var mı bi yardımcı olacak babacan ?

peki neyle alakalı hocam?

İçerikle alakalı. Mesela duvar kağıdı paylaştığını varsayalım. İnsanlar o resim için sitene girmezler. Pinterest üstünden indirirler işlerini görürler. Ama yemek tarifi paylaşırsan insanlar tarif için mecbur sitene girmek zorundalar.

arkadaşlar,yeni onay aldıgınız adsenselerde reklam kısıtlaması yaşayan var mı?sırf bu yüzden tıkandım kaldım,ugraşasımda gelmiyor sitelerle açıkcası.eski yt zamanında kalma adsense hesapları var elimde.gidip domain alıyorum sıfırdan,içerik farketmiyor işte normal blog kuruyorum ve içine 8-10 tane içerik ekleyip gönderince şak diye onaylıyor adsense zaten.ama onay aldıktan sonra 24 saat geçmeden,ben henüz sitelere reklam dahi koymadan (sitede adsense e ait tek kod var o da onaya göndermek için ekledigim kod) direkt olarak kısıtlama geliyor.bu olay yıllardır var ama trafikle alakalı bi şekilde geliyordu normalde ve sebebi o degil.new site diye reklamları kısıtlıyor sürekli.onlarca farklı adsense hesabında,onlarca farklı sitede aynı sorunum var 2-3 aydır düzelmedi.panelde yazan;site inceleniyor,hiçbişey yapmadan bekleyin.2-3 ay oldu,degişen bişey yok hala.

hocam bnde 3 tane domain 15 defa filan RED yedi. onay alamyrm. nasıl onay aliriz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri