Piyasadaki en albenisi olan telefon??

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
hocam şarjı gene iyi gidiyor. benim önceki samsung cihazları hep günde iki defa doldururdum. bununla sabah evden çıkıyorum akşam eve gelene kadar elimde gene de yetiyor şarjı. şarj aletini yanımda taşımıyorum artık:) çok resim, video çeken biri değilim ama spotify'den falan çok müzik dinliyorum, nette uzun süre geçiriyorum. yetiyor şarjım. en güzel yanı da bir çok uygulama açıkken en ufak kasma yapmıyor. samsungda milyarlar verdiğim akıllı telefondan rehbere giremezdim ah ah.
boyut olarak 6 plusa göre daha ideal ben de 6 almayı düşünüyordum o yüzden, ama batarya işin içine girince 6 plus'a karar verdim.

bu ay öderlerse parayı geçiyorum siparişi. :D

Albeni görüntü vs. olarak iphone 6 plus, ama telefon alacam uzun ömürlü olsun, dayanıklı olsun kullanışlı olsun diyorsan HTC M8.

LG G3 derim, yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum herhangi bir problemini görmeden şık, zarif, göze hoş gelen bir tasarım ve Ultra Quad HD ekranı, Lazerli foto çekim sistemi ile piyasada ki tüm telefonlardan üstün olduğunu düşünüyorum.

Bence iPhone serisi kaliteli ve sadece isimden dolayı kazanıyor kalite olarak işletim sistemi açık kaynaklı olmadığından daha seri ve stabil çünkü sizin işletim sistemine karışmanıza imkan vermiyor karşılaştırmaya gelirsekte LG G3 , iPhone 6 Plus'i bile geride bırakacak kadar donanımlı.

Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - LG G3 vs Apple iPhone 6 Plus kıyaslaması

Benim için Albenisi küçük olması rahat taşınması şarjının uzun gitmesi. cepten internet kullanmıyorum 2 senedir. artık ceptede kullanmayayım bağımlısı oluyorsun :) Arama yapsın mesaj atsın kafii. gerisi çokta önemli değil. gereksiz buluyorum bu akıllı telefonlara verilen parayı..

Valla şu anda piyasa da Note 4 furyası var. Herkes Note alıyor. Herkeste Samsung görüyorum. İphone 6 ise 1-2 kişi dışında hiç görmedim. Fakat zevk meselesi. Ben olsam İphone 6 alırım. İnce zarif bir görünümü var. Onun dışında standart iphone işte :)

Note 4 te çok özellik var ama kullanırmısınız bilemiyorum.

LG ve Xperia'lar öne çıkmaya başladı. iPhone 6 nedir ya :D

z2 kullanıyorum memnunum z3 çıktı kullanmadım ama iyi olabilir

İphone 6 Kullanıyorum gayet memnunum gayetin de üstünde hatta plus bazılarının hoşuna gidiyor fakat benım tercihim 6dan yana oldu çünkü plusdan daha ufak ve cebe daha kolay giriyor pluslar bana göre iş adamlarına göre tasarlanmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri