PK AÇIK 2.500 Orgnk Abone Eski Onaylı Satılık KANAL

• Kullanıcı itibar35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

itibar35

Kayıtlı Üye
PK AÇIK 2.500 Orgnk Abone MANUEL YENİ ONAYLI Satılık KANAL

KANAL SATILDI..
FİYATI 1.900 TL PAZARLIKSIZ FİYAT DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR !!!
Kanal Adresi : Alıcıya
Onay Tarihi : 27 Mayıs 2019 ( Manuel )
Kanal İçeriği : Müzik,Eğlence,Vlog
Abone Sayısı : 2.000 ( Organik )
Video Sayısı : 2
İzlenim : 330K
Adsense : Pinsiz İNGİLTERE ( Adsense hesabı da verilecektir )
Kuruluş : OCAK 2018
Günlük Kazanç : YOK
Fiyat : 2.200 TL ( SATILMIŞTIR )

İletişim : Pm ve skype [email protected]

ÖZGÜN AMATÖR MÜZİK,EĞLENCE KANALIDIR.
ABONELER ORGANİKTİR BOT DEĞİL.TELİF EŞLEŞEN VS KESİNLİKLE YOKTUR.
İZLENME 4.000 SAAT İÇİN ALIM YAPILMIŞTIR 1 VİDEOYA. VİDEOLAR SİLİNİP O ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEKTİR.
2 ADET VİDEO KANALDA KALACAKTIR.

Son düzenleme:
Fiyat makul bayram öncesi harçlık çıkarır yapıştır gitsin nick de güven veriyor itibar35

Arkadaşlar bilip bilmeden biraz ayıp olmuyo mu ?

---------- Spam Engelliyici 12:36 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

Benim eski nikim uadevadam12, giriş mailini hatırlayamadığım için yeni üyelik açtım. Burada belki 100 e yakın kanal almışımdır. Hemen hemen her satıcıyla ilişkim vardır.
Ayrıca Kanal satıldı Arkdşlr. Şu mübarek gün ayıptır yaptığınız

para olsa kaçırılmayacak fırsat, kanalı satın alana hayırlı olsun.

kanal alım satımı yaparken lütfen herkes dikkat etsin benden söylemesi
sonra şikayet konularıyla çalışan arkadaşları yormamış olursunuz :)

Sevgili forum üyeleri benim ödeme konusunda sıkıntım yok. Güvenilir sağlam kişi alıcı olursa forumda tanınan önce kanalıda verip parayı sonrada alabilirim. Ama bilip bilmeden bodoslama insan lekelemek hoş değil, vurup kaççanmı bayram geldi iyi para vs. Tarzı söylemler kırıcı oluyor.
Amacım konunun baltalanmasına üzülmek falan da değil yani satsam satmasam çok da dert de değil açıkçası.
Ama lütfen saygılı konuşalım. SAYGILARIMLA

Son düzenleme:
Neden böyle tepki verdiniz hocam :)

Sevgili forum üyeleri benim ödeme konusunda sıkıntım yok. Güvenilir sağlam kişi alıcı olursa dorumda tanınan önce kanalıda verip parayı sonrada alabilirim. Ama bilip bilmeden bodoslama insan lekelemek hoş değil, vurup kaççanmı bayram geldi iyi para vs. Tarzı söylemler kırıcı oluyor.
Amacım konunun baltalanmasına üzülmek falan da değil yani satsam satmasam çok da dert de değil açıkçası.
Ama lütfen saygılı konuşalım. SAYGILARIMLA

Çünkü uyarmakta fayda oldugunu düşündüm ama arkadaş çok güzel açıklamış önce kanalı verebilirim diyen birinden zarar çıkacagını düşünmüyorum tabiki :)
sizde yanlış anlamayın hocam art niyetle yazılmış birşey degil uyarı sadece siz benim konuma yazsanz bende referanslarımı gösteririm haliyle
Ama sizde güzel açıklamışsınız kendinizi hayırlı olsun :)

YT-Mail;1802368]Çünkü uyarmakta fayda oldugunu düşündüm ama arkadaş çok güzel açıklamış önce kanalı verebilirim diyen birinden zarar çıkacagını düşünmüyorum tabiki :)
sizde yanlış anlamayın hocam art niyetle yazılmış birşey degil uyarı sadece siz benim konuma yazsanz bende referanslarımı gösteririm haliyle

teşekkür ederim hocam zaten sizin için yazmadım onları, ilk mesaj atan direk dolandırıcı diye itham eden arkdşlaraydı mesajım. Tekrar teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

satış güncel

[MENTION=77917]YT-Mail[/MENTION] bu arkadaşta tekin değil yunus 23 ortak iş yapaıyo konusu vardı geçen ondanmı akıl alcacaz birbiriniz bulmuşsunuz yolunuz açık olsun

YT-Mail;1802368]Çünkü uyarmakta fayda oldugunu düşündüm ama arkadaş çok güzel açıklamış önce kanalı verebilirim diyen birinden zarar çıkacagını düşünmüyorum tabiki :)

teşekkür ederim hocam zaten sizin için yazmadım onları, ilk mesaj atan direk dolandırıcı diye itham eden arkdşlaraydı mesajım. Tekrar teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

satış güncel

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

Satış güncellendi. 1 adet kanal satışta.

[MENTION=77917]YT-Mail[/MENTION] bu arkadaşta tekin değil yunus 23 ortak iş yapaıyo konusu vardı geçen ondanmı akıl alcacaz birbiriniz bulmuşsunuz yolunuz açık olsun
KISADEVRE isimli arkadaş bak efendi efendi cevap alıyosun insanları boş yere belgesiz delilsiz karalama niyetn nedir? Forum Yetkilileri bu arakadaşa haddini bildirecek mi? YOKSA BİZ BURDA DELİ ÇOMARLAR gibi birbirimize mi saldırıcaz..
bu arkadaş hadsizlik yapmaktadır. Yt-Mail isimli arkadaşla beni haksız yere itham.edip konuyu baltamakla kalmayıp hakarete varan sözleri olmaktadır. LÜTFEN GEREĞİ YAPILSIN

KISADEVRE isimli arkadaş bak efendi efendi cevap alıyosun insanları boş yere belgesiz delilsiz karalama niyetn nedir? Forum Yetkilileri bu arakadaşa haddini bildirecek mi? YOKSA BİZ BURDA DELİ ÇOMARLAR gibi birbirimize mi saldırıcaz..
bu arkadaş hadsizlik yapmaktadır. Yt-Mail isimli arkadaşla beni haksız yere itham.edip konuyu baltamakla kalmayıp hakarete varan sözleri olmaktadır. LÜTFEN GEREĞİ YAPILSIN
kimseyi itam etmedim sadece alış veriş ypacak arkadaşları uyarı mayetli yazdım herkes yazdına göre görünen köy uzakta asla değildir

sende bu kadar uğraşmazsın açarsın yeni konu devam edebilirsin niye bu kadar takılı kaldınki madem defalarca ticaret uyapmışsın aç yeni bi konu devam et alana da satana da hayırlı olsun

Ayıp be kardeşim boş yere konumu ne hale grtirdin? Hiç utanmıyonmu yaptığından? En baştan beri dalga geçer havalarındasın sen kimi uyarıyon? Kimi kime uyarıyon ben kime ne yanlış yapmışımda kimi ikaz ediyon? Senin mi haddine düşmüş?
Açarsın bi konu yaparsın uyarını herkese çok düşünceliysen? Bak satış konusu ne hale geldi ayıp değilmi ?

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

Forumdan hatrı sayılır arkdşlr konuyu görüp yapılanı görüp okuyup sessiz kalmanız yakışmıyor. Yani bu KISADEVRE denilen kişinin yaptıklarını görüp susmamanız gerekiyor. En azından bir iki kelime yazıp desteğinizi beklemiyorm ama haksızlığa karşı susan dilsiz yılandır sözünğ hatırlamanızı istiyorum. Arkadaş en baştan beri alay ederek konuyu kirletiyor. Bugün bana yapılır yarın başkasına önemli olan haksızlığa yanlışa ses çıkarmaktır.
Neyse konuyu da kapatıyorum böyle insanların bu güzel forumu bu hale getirmesine de çok üzülüyorum. Ben bu forumu 2015 ten beri takip eden biriyim. Onlarca kişiyle alşveriş yaptım bu üyeliğim yeni sadece . Daha öncede hiç kanal satmadım elimde olan satmak zorunda oldugum 1-2 kanal vardı satışa çıkarttım. Yokdaha neler (murat) mesut abi ve daha onlarca tanınan kişiyle yıllardır alşveriş ederim önce ödemeyi yapar sonra kanalı alırım.
Yani demem o ki yazık oluyor gerçekten. Neyse vaktinizi aldım konuyuda kilitletip kapatıcam birazdan. Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin. Hepinizie saygılarımla

kimsenin sana iftira attığı yok madem öyle arkadaşların var yazsınlar konuya kefilim diye zaten sorun kalmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri