PK Açık Kanal Fiyatları neden arttı?

• Kullanıcı Tr_P0W3R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Tr_P0W3R

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir ytparayı inceleme fırsatım olmuyordu. Birkaç gündür para kazanması açık kanal fiyatlarına bakıyorum 70-80 liralarda uçuk fiyatlara çıkmış durumda. Bunu arttıran etken nedir acaba?

para kazanması kapalı kanalların onay almaması/para kazanmasının açılmaması...

Şu an gerekli şartları sağlayan kanallar 2-3 ay inceleniyor ve çoğu onaylanmıyor.Yakında 2-3 bin tl’lere çıkar fiyat.Az bulunan şey değerlidir

Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.

Alacaksan PK açık kanal asla 3 aşamalı alma, elimde 2adet patladı. Bu işi bilmiyor değilim, gayet de stabil çalışıyorum ve 1500 tl zarar ettim bir iki gün içinde.
Para kazanması manuel açılmış veya önceden beri açık gelirli kanallar al. Biraz fiyat farkeder ama en azından sağlıklı.

(Birazdan 3 aşamalı kanal satan ve ortakları laf söylemeye gelir de aldırmayacağım)

Hocam 3 aşamalı ve yeni bağlanmış pk açık kanal alma kesinlikle sana uyarım kapanıyorlar . [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] in dediği gibi yap 2 kanala 1500 vereceğine az gelirli 1 tane kanala 1500 ver en azından elinde kalmaz 2-3 gün sonra kapanmaz

Tercih meselesi bazıları direkt $ yanan kanal alıyor bunlar eski kanallar oluyor genelde ve biraz daha ucuza satılabiliyor.
4 aşamayı aşıp azda olsa gelir getiren kanallar ise daha yüksek fiyata satılıyor.
Bunu alanlarda yine tercih ederek alıyor tabiki.
Sonuçta $ yaktırmak zor olduğu için para kazanması açık kanallar belli bir fiyatta satılıyor.
Alıp almamak vs herkesin elinde, tercih meselesi.

Peki kendi içeriğimle onay almak ne kadar sürer tahmini olarak

6 ay sürebileceği söyleniyor. benim kanal 2 aydır incelemede..

6 ay sürebileceği söyleniyor. benim kanal 2 aydır incelemede..

Özgün mü kanalınız ? ? Bende onayda bekliyorum ama benim daha 1 hafta anca oldu :) :) 10.000 ortalama izlenme var suan. günlük 40 TL civarında gelir boşa akıyor. Kanal özgün bakalım ne zaman onay alıcaz. 10 unda onaya gitti kanalım..

Özgün mü kanalınız ? ? Bende onayda bekliyorum ama benim daha 1 hafta anca oldu :) :) 10.000 ortalama izlenme var suan. günlük 40 TL civarında gelir boşa akıyor. Kanal özgün bakalım ne zaman onay alıcaz. 10 unda onaya gitti kanalım..

benım ozgun kanalımın para kazanmasını kapattı yt suan hala onayda..umarım sızınkı onaylanır cok umudum yok benım yt de

normal de fiyatlar 3k yı bulurdu ama eski spamerlar arşivlerin de 3 aşamalı kanalları satmaya başlayınca fiyat artışı durdu

yok yok piyasa ... koya koya gitsinler

1 kanal = 1 btc yapsınlar.

benım ozgun kanalımın para kazanmasını kapattı yt suan hala onayda..umarım sızınkı onaylanır cok umudum yok benım yt de

Dostum sana bir şey sorabilir miyim. Benim youtube da 2 kanalım var . İlk kanalımın para kazanması açık. Onu benim adıma olan baska bir gmail hesabı açarak ona bagladım. Pinli adsense yani. . Diğer kanalım ıse ayın 10 unda onaya gitti. O benim uzerimeydi fakat korktm uzerime baska hesap olmasın diye annemin adına ve telefonuna gmail actm ve kanalı o gmailin uzerine tasıdım. . Onu da benim adıma olan Pinli adsense bagladım. Sence mantıklı mı yaptıgım ? Orneğin benim adıma olan youtube hesabı kapatılırsa diye diğerininde kapanmasından korktgm ıcın boyle bir sey yaptım. Para kapanmam kapatılsa adsense de bloke oluyor mu ayrıca benim adıma oldugu ıcın?

Dostum sana bir şey sorabilir miyim. Benim youtube da 2 kanalım var . İlk kanalımın para kazanması açık. Onu benim adıma olan baska bir gmail hesabı açarak ona bagladım. Pinli adsense yani. . Diğer kanalım ıse ayın 10 unda onaya gitti. O benim uzerimeydi fakat korktm uzerime baska hesap olmasın diye annemin adına ve telefonuna gmail actm ve kanalı o gmailin uzerine tasıdım. . Onu da benim adıma olan Pinli adsense bagladım. Sence mantıklı mı yaptıgım ? Orneğin benim adıma olan youtube hesabı kapatılırsa diye diğerininde kapanmasından korktgm ıcın boyle bir sey yaptım. Para kapanmam kapatılsa adsense de bloke oluyor mu ayrıca benim adıma oldugu ıcın?

Adsense bildigim kadariyla duruyor.fakat soyle bir durum var 3 asamali bir kanali eskiden bekleyen adsenseme bagladim 1 haftaya para kazanma kapandi.yani 3 asamdan mi gitti adsense eskiden kalma oldugu icin mimlimiydi bilemedim..
Suan icin bisey demek yaniltmak olabilir.
Ama bence iyi yapmisin

Ben fiyat artışlarının döviz kurlarının hareketliliğinden kaynaklandıgını düşünmüştüm ancak. Döviz şuan düşük ancak fiyatlar nedense düşmedi :( Buradan kanal satıcılarını enflasyon ile topyekün mücadele için davet ediyorum.
resized_f6c19-1440_eng_picture_20181009_16590183_16590182.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri