Pk açık kanallar alınacak

15 kanalda ben verdim güle güle kullan hocam :)

Kanal satildi , para geldi .Tesekkur ederim. Arkadas cok guvenilir

Arkadaşlar aldığım çoğu 3 aşamalı hesaplar malesef adsense bağlanıp 3 4 gün geçmeden kapanıyorlar. Adsense bağlantılı hesaplar için alım yapmak istiyorum.

Eşleşensiz Kısa videolar veya animasyon videolara sahip acil 2 hesap alımı yapılacaktır.
Herkese hayırlı bol kazançlar diliyorum.

[MENTION=11718]Kemal3792[/MENTION] arkadaşımzıdan pk açık kanallar alındı kendisine teşekkürler ediyorum.

tekrar bir alım yapacağım lakin bu sefer 10k + üstü organik aboneli kanal lazım.

Arkadaşlar 10-13 adet videosuz abonesiz pk açık 3 aşamalı olan hesaplarınıza talibim. Açil şekilde aranmaktadır.

Arkadaşlar 10-13 adet videosuz abonesiz pk açık 3 aşamalı olan hesaplarınıza talibim. Açil şekilde aranmaktadır.

Son düzenleme:
Videolu ve aboneli kanalları da alım listeme ekledim.
Alım güncel arkadaşlar
.

Talibim diyorsun, skype den yazıyoruz lazım değil diyorsun. 1 k Tl den Kanal var alacaksanız. 3 aşamalı para kazanması açık.

Doğan hocam günlük alım siparişine göre alım duyurusu yapıyorum. Keyfi yazmıyorum emin ol.
Geçenlerde alım yaptım bir arkadaşımızdan Eşleşenli sildik para kazanmalar gitti kanallarda sağolsun telafi etti. Bazen alımı bazen durdurmak zorunda kaldım.

Boş kanal alımı devam ediyor.

Son düzenleme:
Bir diğer alım ilanım
Organik aboneli pk açık kanallar alınacaktır.

4 Adet para kazanması açık kanal satılmıştır, Anlayışlı bir arkadaş teşekkür ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri