PK açık ülkelerden Facebook Sayfası Talebi var mı?

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Biliyorsunuz Facebook da başladı para kazandırmaya. Ama ülke sınırlandırması var.
PK açık ülkelerden Facebook Sayfası Talebi olan var mı?
Eğer var ise 1-4k beğenilere sahip organik sayfalar temin edebilirim uygun fiyata. Sıfırdan başlamak istemeyenler için aktif aboneli sayfalar gayet iş görecektir ki ben kendim için başladım bile bu olaya.

örnek
lZA4br.jpg

Hocam onu test ediyorum. Gönderi henüz satış için değildir, sadece talep var mı yok mu diye görmek istedim. Eğer talep olursa stok sağlar ve istatistikleri belirterek satışa başlarım.

Olabilir neden olmasın :) Dediğin gibi beğeniler 30 40 tl den baslıyor

bi sayfa acıcaksın uzerinden 90 gun gecicek, para kazanma icin ulke uygun olacak ve 4k takipcili 100tl mi ?

bi sayfa acıcaksın uzerinden 90 gun gecicek, para kazanma icin ulke uygun olacak ve 4k takipcili 100tl mi ?

Hocam içerisinde içerik olması/olaması durumunu henüz düşünmedim.
Lakin benim ön plana koyduğum husus abonelerdir. Aboneler İspanyolca / Portekizce dili konuşan para kazanan coğrafyalardan olacak. Kesinlikle de BOT olmayacak. Eğer alışveriş konusuna dönüştürürsem bunu talep edeceğim ücret de şuan için aboneler üzerinden olacak. Eğer içerikle 3/1dk x 30bin olayını açarsam satış fiyatı elbette etkilenir.

4bin aboneli sayfalar bendede var bende düşüneyim hep yabancı takipçilerim

Biliyorsunuz Facebook da başladı para kazandırmaya. Ama ülke sınırlandırması var.
PK açık ülkelerden Facebook Sayfası Talebi olan var mı?
Eğer var ise 1-4k beğenilere sahip organik sayfalar temin edebilirim uygun fiyata. Sıfırdan başlamak istemeyenler için aktif aboneli sayfalar gayet iş görecektir ki ben kendim için başladım bile bu olaya.

örnek
lZA4br.jpg

slm bu gacebokk tan para kazanılan ulkerlere nerden bakabılırız

Ödeme için vergi no ya da vatandaşlık no gibi bir şartları var mı?

Hocam şu konuyu epey bir göz gezdirmenizi öneririm, detaylı bir konu olduğu için yorumları vs.. okuyup bilgi edinmenizde fayda var.
https://www.ytpara.com/facebook/113483-facebook-acikladi-videolardan-para-kazanabilirsiniz.html

slm bu gacebokk tan para kazanılan ulkerlere nerden bakabılırız

Buradan hocam
https://www.facebook.com/business/m/join-ad-breaks

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri