Merhaba. Yeni açmış olduğum çocuklara hitap eden yabancı dilli oyun kanalım var. Video çekerken herhangi bir mikrofon sesi, facecam vs kullanmıyorum. Sadece oyun sesi kaydediliyor. Güncel olarak 4k izlenme tamamlandı fakat 1k abone daha tamamlanmadı. Pk başvurmadan önce forumdaki insanları inceledim fakat çok fazla pk açma hatası görüyorum. Ben videoyu çekerken piyasadaki benzer kanalların neler yaptığına bakıp ona benzer içeriği kendim çekiyorum. Başlık, açıklama vs kendim yazıyorum. Video taglerini ise tag creator internet sitelerinden kopyala yapıştır yapıyorum. Birkaç sorum olacak
1) Her kanal için çok değişken fakat 1K aboneye ulaşmak ortalama olarak ne kadar zaman alıyor?
2) Bu şekilde video çekmeye devam etsem tekrarlanan içerik, orijinal olmayan içerik vs. gibi hata ile karşılaşır mıyım?
3) Bu tarz bir hata almamak için neler yapmamı tavsiye edersiniz?
1) Her kanal için çok değişken fakat 1K aboneye ulaşmak ortalama olarak ne kadar zaman alıyor?
2) Bu şekilde video çekmeye devam etsem tekrarlanan içerik, orijinal olmayan içerik vs. gibi hata ile karşılaşır mıyım?
3) Bu tarz bir hata almamak için neler yapmamı tavsiye edersiniz?