PK Giden Kanalım 30 Gün Oldu

• Kullanıcı guney01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

guney01

Kayıtlı Üye
30 gün önce haber videoları yayınladığım için PK kapanmıştı. Bugün tekrar başvuracağım. Kanalımda hiç bir topluluk yada telif yok. Acaba hemen onaylama yaparlar mı? Hemen incelerler mi? Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

Bu 30 günlük sürece abone sayım 100k oldu ve gösterimim 16milyon, ama yardım bölümünden de direk mail atma ayrıcalığımı kapatmışlar. (PK kapanınca çok mail atmıştım) Ben yayınlarıma devam ediyorum... Hızlanayım Mı? :confused:

Eğer kanalınız spamsa yada yarı özgünse para kazanması açılmaz. Eğer özgünse mail atsanız bile açmaları lazım. Ben yarı özgün kanalım için 3 kere başvuru yaptım hepsi reddedildi. Artık kullandığınız fotoğraflar müzikler her şeye dikkat etmeniz gerekiyor.

Benim kanalım slayt kendi sesim... Haber yorum...

Benim kanalım slayt kendi sesim... Haber yorum...

Haber Videoları kullanıyorsanız açma ihtimalleri zayıf, resim ve slaytsa ve içeriğin aynıları varsa açmıyorlar.Yine video yapar İzlettirirm diyorsan bence pk açık kanal al öyle devam et

13 eylülde para kazanma kapandı. Marka hesabina taşıdım kanalı 18 eylülde başvurdum. Hala bekliyorum.

Haber Videoları kullanıyorsanız açma ihtimalleri zayıf, resim ve slaytsa ve içeriğin aynıları varsa açmıyorlar.Yine video yapar İzlettirirm diyorsan bence pk açık kanal al öyle devam et

Haber videolarının hepsini sildim. Şimdi kendi yorumlarım ve sesimle slaytlar yapıyorum...

para kazanması kapanıpta daha sonra inceleme sonrası açılan bir kişi bile yok mu?

Ben ilginç videolar yapıyorum slayt şeklinde seslendirme bana ait. Daha yolun başındayım onaya gönderdim kanalı. İlkkez onaya gitti daha yeni 4bin saat ve 1k abone oldu. Benimkide mi sıkıntı olur yani ? Ozaman Herşey Dahil kanalı ve ruhi çenet kanalıda riske girdi yani

Ben ilginç videolar yapıyorum slayt şeklinde seslendirme bana ait. Daha yolun başındayım onaya gönderdim kanalı. İlkkez onaya gitti daha yeni 4bin saat ve 1k abone oldu. Benimkide mi sıkıntı olur yani ? Ozaman Herşey Dahil kanalı ve ruhi çenet kanalıda riske girdi yani

Pk açık eski slaytlara bir şey olmuyor.Ama slayt kanalları artık onaya gidip, hep red alıyor.Birçok arkadaşım red aldı.Youtube artık eşsiz içerikler istiyor.

Pk açık eski slaytlara bir şey olmuyor.Ama slayt kanalları artık onaya gidip, hep red alıyor.Birçok arkadaşım red aldı.Youtube artık eşsiz içerikler istiyor.

Adil kullanım diye birşey var :/. İlla yüzümüz gözükecek sanırım

2 ay önce pk giden 60k aboneli rakip kanalımın (aynı içerik) para kazanması bugun açıldı. Her gün kontrol ediyordum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri