PK kapanan kanal hakkında sorum var ?

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Biliyorsunuz son zamanlarda kazançlı kanalların bir kısmı youtube tarafından para kazanması kapandı. Benim sorum şu olcak 1 adet güzel kazançlı kanalımın pk kapandı. Kanalın para kazanmasını tekrardan açabilirsem içerideki parayı alacağım fakat sorum şu : Kanalın içindeki videoları spam videoları silsem , içine özgün video atıp bir şekilde pk açtırsam içerdeki kazancı alabilir miyim ? Kesinleşir mi sonradan ?

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

Hocam kazanılan gelirler videolarla ilişikli değil kanalla ilişikli. Yani kesinleşme zamanından çok önce en çok geliri getirmiş olan videoyu silsen dahi, o kazanç kesinleşir. Bazı kategorilerimde uyguladığım taktiklerden biri de budur. Belli bi kazancı yakaladığında video, videoyu silerim. Geliri sabit tutmaya çalışırım.
Yani kısaca videolar silinip, yeni videolar atılıp pk açılır ise kazanç kesinleşir.

benim bildiğim kadarıyla adsense gelirine yansıdıktan sonra videoları silseniz dahi kazanç kesinleşiyor

bu kanalların para kazanma durumlarını tekrar aktif edebilmek en büyük mesele

Pk aktif edilirse tekrar büyük olasılık kesinleşir de Pk yı aktif edebiliriz tekrar umarım

İyi Akşamlar,

Bu sorunun cevabı aslında şöyle oluyor. Videoları yüklüyorsunuz izleniyor ve dashboard a yansıyor. Daha sonra videoları sildiğinizde izlenim süreleri vs. hala dashboard da gözüküyor. Para kazanma da öyle dashboard a yansıdıysa sorun olacağını düşünmüyorum. Tabi para kazanmayı açabilirseniz. En büyük mesele o şu anda maalesef. :(

Bir de kanalın PK kapanırsa adsensede olan parayı nasıl alabılıyoruz? kanalı silersek mi?

Tek yapacağın şey ayın 12 sini beklemen. Adsense ne kadar para yansıyacak göreceksin. Yansıyan parayı adsenseye birşey olmadığı sürece kanalın kapanmış olsa dahi alacaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri