Pk nasıl açtırabilirim?

mercan5044

Kayıtlı Üye
Merhaba Hocalarım, 2 haftadır YouTube araştırmalarım dahilinde çok farklı bir kategori buldum. Ve hemen bu kategori dahilinde kanal kurup videolar paylaştım. Abonem 1 haftada 1500 aboneyi saat ise 20 bin saati geçti. Pk başvurusu yaptım kabul edilmedi. Kanalı satıp başka bir kanal kurdum ve yine aynı kategoride paylaşım yaptım. Yine aynı şekilde sıfırdan 1 haftada 2.000 abone 32 bin saati tamamladım. Yine başvuru yaptım ve maalesef yine kabul edilmedi. Benim kategorim de aynı birkaç kanalın pk açık.
Şimdi Hocalarım :
- Videolar slayt tarzı sadece yazı var.
- ses ve görüntüm yok. (pk açık olan kanallar da ses ve kendi görüntüleri yok)
Bu kanalın pk nasıl açtırabilirim?
- Ya da pk açık kanal alıp bu kategori de devam etsem nasıl olur?

Merhaba Hocalarım, 2 haftadır YouTube araştırmalarım dahilinde çok farklı bir kategori buldum. Ve hemen bu kategori dahilinde kanal kurup videolar paylaştım. Abonem 1 haftada 1500 aboneyi saat ise 20 bin saati geçti. Pk başvurusu yaptım kabul edilmedi. Kanalı satıp başka bir kanal kurdum ve yine aynı kategoride paylaşım yaptım. Yine aynı şekilde sıfırdan 1 haftada 2.000 abone 32 bin saati tamamladım. Yine başvuru yaptım ve maalesef yine kabul edilmedi. Benim kategorim de aynı birkaç kanalın pk açık.
Şimdi Hocalarım :
- Videolar slayt tarzı sadece yazı var.
- ses ve görüntüm yok. (pk açık olan kanallar da ses ve kendi görüntüleri yok)
Bu kanalın pk nasıl açtırabilirim?
- Ya da pk açık kanal alıp bu kategori de devam etsem nasıl olur?

Diğerlerinde açık olduğuna emin misin hocam eşleşen falan olmasın

Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Tecrübeli birinden tavsiye almak çok hoş :).
Peki Hocam sonra pk kapanmaz mı?

Videoları nasıl temin ettiğini bilemiyorum maalesef, eğer kendin hazırlıyorsan kapanmaz, ama slayt ise kendin hazırlasan da kapanabilir, yt pek slayt istemiyor artık, adamlar hep kaliteyi yükselttiriyorlar bize. Kendin hazırlamayıp hazır alıyorsan evet kapanır çok kısa bir sürede

Saat iyi dolmuş ama izleme süresi nasıl yani girenler yüzde kaç izliyor birde olayda +18 gibi bir durum yok değilmi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri