Pk ne zaman açılır?

• Kullanıcı hazar23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hazar23

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese selamlar forumda yeniyim ondan konu doğru mu yanlış mı yere açıldı emin değilim :)

Sormak istediğim soru ise ben bulunduğum turistik ilçenin videolarını çekip yüklüyorum ve 2 gün önce 4000 şartını geçtim abone bakımından sorun yok.
Para kazanma yerinde inceleniyor yazıyor da bu tahmini ne kadar sürüyor?

YT

Arkadaşlar herkese selamlar forumda yeniyim ondan konu doğru mu yanlış mı yere açıldı emin değilim :)

Sormak istediğim soru ise ben bulunduğum turistik ilçenin videolarını çekip yüklüyorum ve 2 gün önce 4000 şartını geçtim abone bakımından sorun yok.
Para kazanma yerinde inceleniyor yazıyor da bu tahmini ne kadar sürüyor?

eğer ozgunse kanal şartları tamamlayıp kanalın ıncelemeye girdiği günden itibaren 24 saatte acılır ama 100 de 100 ozgunse kanal

eğer ozgunse kanal şartları tamamlayıp kanalın ıncelemeye girdiği günden itibaren 24 saatte acılır ama 100 de 100 ozgunse kanal

Hocam videoların hepsi özgün videolar.. Videoların çoğu 5 dakika üstü. montajı ile falan bayağı ilgilendim yani ama 2 gündür halen cevap gelmedi

videolarda kamera ve sesin varmıydı aynı sekil benim bir kanalım 12 saatte onaylandı

Hocam gimbal ile birlikle telefonda çekiyorum yüksek çözünürlükte. Benim sesim yok video telifsiz müzikler atıyorum

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:31 ----------

4 gunde onay almistim ben.

Hangi kategori ile hocam? Sizde video kendi sesiniz ve görüntünüz var mı?

YT

hocam gimbal ile birlikle telefonda çekiyorum yüksek çözünürlükte. Benim sesim yok video telifsiz müzikler atıyorum

[sıze=1]---------- spam engelliyici 19:32 ---------- önceki mesaj 19:31 ----------[/sıze]

hangi kategori ile hocam? Sizde video kendi sesiniz ve görüntünüz var mı?

katogori onemli deyil kamera ve sesin varsa hemen onaylanır

1 günde bile onay alabilirsin 6-7 ayda da. Bunu biz bilemeyiz, youtube destek ekibi bile bilmiyor :d Ortalama 1 hafta içinde gelmeyen cevaplar aylar sonra red olarak geliyor.
1 yıldır bu işi devam ettiriyorum güncel durum bu

katogori onemli deyil kamera ve sesin varsa hemen onaylanır

Kendimi göstermiyorum ve sesim yok. Sadece ilçenin güzel yerlerini video olarak çekip montaj yapıyorum bu sorun olur mu?

---------- Spam Engelliyici 19:47 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

1 günde bile onay alabilirsin 6-7 ayda da. Bunu biz bilemeyiz, youtube destek ekibi bile bilmiyor :d Ortalama 1 hafta içinde gelmeyen cevaplar aylar sonra red olarak geliyor.
1 yıldır bu işi devam ettiriyorum güncel durum bu

Peki hocam video kendim ve sesim olması şartı var mı? Çünkü ben ilçenin güzel yerlerini video olarak çekip montajlıyorum. Ayrıca ilgilizce başlık ve etiketler kullanıyorum

Kendimi göstermiyorum ve sesim yok. Sadece ilçenin güzel yerlerini video olarak çekip montaj yapıyorum bu sorun olur mu?

---------- Spam Engelliyici 19:47 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

Peki hocam video kendim ve sesim olması şartı var mı? Çünkü ben ilçenin güzel yerlerini video olarak çekip montajlıyorum. Ayrıca ilgilizce başlık ve etiketler kullanıyorum

Genel olarak GEREK YOK diyebilirim. Youtube bu konularda asla bilgi vermiyor. Bizler deneyimlere göre bir eşy söylüyoruz, yanlış eksik olabilir. Ama onay alanlar arasında sadece elin gözüktüğü çizim videoları da var.

Lakin red yiyen %100 özgün kanallarım da var, burada ifşa etmemek için hiç link girmedim, forumda aynı şekilde özgün red yiyen çok kişi var. Turizm kategorisine youtube sıcak bakar, yüzün gözükmüyor diye red vermez. Ama en ufak spam video olması red sebebi olabilir. Eğer sana ait olmayan kısacık bir şey var ise sil.

Genel olarak GEREK YOK diyebilirim. Youtube bu konularda asla bilgi vermiyor. Bizler deneyimlere göre bir eşy söylüyoruz, yanlış eksik olabilir. Ama onay alanlar arasında sadece elin gözüktüğü çizim videoları da var.

Lakin red yiyen %100 özgün kanallarım da var, burada ifşa etmemek için hiç link girmedim, forumda aynı şekilde özgün red yiyen çok kişi var. Turizm kategorisine youtube sıcak bakar, yüzün gözükmüyor diye red vermez. Ama en ufak spam video olması red sebebi olabilir. Eğer sana ait olmayan kısacık bir şey var ise sil.

Yok hocam çektiğim videoların hepsi bana ait özgün... Sadece bir video ile ilgilibir durum var oda 4000 saati doldurmak adına ve doldurdum o videoyu liste dışı yaptım.
Bu videoyu liste dışı yaptım diye izlenme ve dakikayı düşürür mü? Birde youtube pk açısından sorun çıkarır mı liste dışı olmasından dolayı

Yok hocam çektiğim videoların hepsi bana ait özgün... Sadece bir video ile ilgilibir durum var oda 4000 saati doldurmak adına ve doldurdum o videoyu liste dışı yaptım.
Bu videoyu liste dışı yaptım diye izlenme ve dakikayı düşürür mü? Birde youtube pk açısından sorun çıkarır mı liste dışı olmasından dolayı

Liste dışı ve gizli videolar gerekli 240bin dakikaya dahil olmuyor. Videoyu herkese açık yapmalısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri