PK Yeni kapatılan Satılık Kanal (20 Bin Abone)

Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (Dizi Derleme)
Kanal Dili : (Turkce)
Abone Sayisi : (20.080)
izlenim Sayisi : (10.547.457)
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır!
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (160 - 200 arası)
Kanal Açılış tarihi : Aralık 2017
Kanal Satis Fiyatiniz : 20 Bin TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanala daha dün para kazanması kapandı. Bu ay 10 Bin TL gelicek. eylül ayı olarak 1 eylül'den bugün 7 Eylüle kadar 1300 TL toplandı. Ağustos ayının kesinleşir diye tahmin ediyorum. Olduda kesinleşmese bile, 3 Ekim'de yeniden para kazanma başvurusu yapabılınıyor. PK dün kapandı ama, hala adsensede kazançlar aynı şekilde devam ediyor. Bunu anlayamadım tabi. Kanalın videoları instagram sayfalarında dolasıyor milyonluk instagram sayfalarının paylaşımı var. Tanınan bir kanal. Özgün içerik mi yaparsınız nabarsınız bılmıyorum artık.)

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:29 ----------

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanala daha dün para kazanması kapandı. Bu ay 10 Bin TL gelicek. eylül ayı olarak 1 eylül'den bugün 7 Eylüle kadar 1300 TL toplandı. Ağustos ayının kesinleşir diye tahmin ediyorum. Olduda kesinleşmese bile, 3 Ekim'de yeniden para kazanma başvurusu yapabılınıyor. PK dün kapandı ama, hala adsensede kazançlar aynı şekilde devam ediyor. Bunu anlayamadım tabi. Kanalın videoları instagram sayfalarında dolasıyor milyonluk instagram sayfalarının paylaşımı var. Tanınan bir kanal. Özgün içerik mi yaparsınız nabarsınız bılmıyorum artık.)

Güncel

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 12:46 ----------

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:29 ----------

Güncel
Güncel

Son düzenleme:
Maalesef PK kapanan kanallarda KESİNLEŞME harici ödemeler taaa pk tekrar açılıncaya kadar yapılmıyor.
Söyleyeceğim şu, madem paralar gelecek, sen paraları al ilk başta, hesapta para kalmasın, ardından satışa çıkar ki en fazla 15 gün bekleyeceksin.

Bu durumda PK kapanmış kanal için kimse 20 BİN TL ödeme yapmaz. Ayrıca İZİNSİZ KOPYA (DİZİ FİLM VS.)'den kapanmış bir kanalın içi boşaltılmadan (Bir kaç özgün video yüklemeden) para kazanma onayından geçmesi biraz zor gibi. İçini de boşalttığımızda kanalda sadece abone kalmış olacak.

Son düzenleme:
Maalesef PK kapanan kanallarda KESİNLEŞME harici ödemeler taaa pk tekrar açılıncaya kadar yapılmıyor.
Söyleyeceğim şu, madem paralar gelecek, sen paraları al ilk başta, hesapta para kalmasın, ardından satışa çıkar ki en fazla 15 gün bekleyeceksin.

Bu durumda PK kapanmış kanal için kimse 20 BİN TL ödeme yapmaz. Ayrıca İZİNSİZ KOPYA (DİZİ FİLM VS.)'den kapanmış bir kanalın içi boşaltılmadan (Bir kaç özgün video yüklemeden) para kazanma onayından geçmesi biraz zor gibi. İçini de boşalttığımızda kanalda sadece abone kalmış olacak.

Kanalın içinde özgün videolar durmakta hala 30k 50k 60k v.b izlenimlere sahip 10 tane özgün video var. Dizi derlemelerinin olduğu videoları silip sırf o özgün videolar ile istek gonderıp acılması imkansız degıl. Para gerekli olduğu için satıyorum zaten. Yoksa paraların çöp olma olasılıgı yok. Öyle veya böyle alınacak paralar. Ben beklememek için satışa sunuyorum kanalı ve adsenseyi.

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

20k bu kanal için şuan ki durumlarda çok çok fazla hocam, bidaha pk açılması hayal gibi birşey.

Hayal değil ben içinde bulunan özgün videolar ile birlikte basvurmustum para kazanmaya gene o videolarla yada ustune bi kaç eklenerek olacak sey bunlar.

Kanalın içinde özgün videolar durmakta hala 30k 50k 60k v.b izlenimlere sahip 10 tane özgün video var.

30-60 k arasında değişen 10 video max 600k yapar, oysa kanala para kazandıran rakam ise 9.400.000 içinde yer alıyor (10milyon izlenim yazmışsınız) peki bu 60klık videolar ne kazandıracak hocam ? Ve de paranın çöp olma ihtimali yoksa kendiniz değerlendirmek durumundasınız çünkü böyle riskli bir durumda kimse 20.000,00 TL gözden çıkaramaz.

30-60 k arasında değişen 10 video max 600k yapar, oysa kanala para kazandıran rakam ise 9.400.000 içinde yer alıyor (10milyon izlenim yazmışsınız) peki bu 60klık videolar ne kazandıracak hocam ? Ve de paranın çöp olma ihtimali yoksa kendiniz değerlendirmek durumundasınız çünkü böyle riskli bir durumda kimse 20.000,00 TL gözden çıkaramaz.
O videolardan zaten beklentin olmasin o videolarin amaci pk tekrar acmak. Zaten bu kanali alip üstüne bisi eklemeyecekse alan kişi haliyle zaten kazanamaz. Neredeyse 15 bin tl para var kanalda daha bide bu ay sonu olacak olan var. Google adsense kapanmadigi sürece o paralar yatar.

Üstadım yanlış anlama; pk gitti ise; bilki yakında kanal kapanacak. Benden nacizane tavsiye, varsa spam, kopya içerikleri sil, o özgün videoların kalsın. Yarın kanal kapanınca, itiraz ettiğinde, kanalına baktıklarında özgün niyetine açma olasılıkları yüksek. He diyeceksin ki; sen nereden biliyorsun ? 10 bin lira kazandığım 2 kanal aynı senin gibi patladı gitti de ondan. Takdir senin, onca emeğin var gitmesi üzer.Saygılarımla.

O videolardan zaten beklentin olmasin o videolarin amaci pk tekrar acmak. Zaten bu kanali alip üstüne bisi eklemeyecekse alan kişi haliyle zaten kazanamaz. Neredeyse 15 bin tl para var kanalda daha bide bu ay sonu olacak olan var. Google adsense kapanmadigi sürece o paralar yatar.

Hocam çevremde, forumda ve de kendi karşılaştığım sayısız konuda PARA KAZANMA KAPANINCA AÇILANA KADAR ÖDEME YAPILMIYOR. Para kesinleşti ise yatar, kesinleşmedi ise açılması çok zor.

Hocam çevremde, forumda ve de kendi karşılaştığım sayısız konuda PARA KAZANMA KAPANINCA AÇILANA KADAR ÖDEME YAPILMIYOR. Para kesinleşti ise yatar, kesinleşmedi ise açılması çok zor.

Merhabalar,

Arkadaş doğru söylüyor kanalın para kazanması açılmadan, içindeki para kesinleşmediyse adsenseye yansımaz taa ki açılana kadar, fakat şu şartlarda da para kazanmanın açılması da zor gibi gözüküyor. Ürün sizin ürününüz tabiki istediğiniz fiyata satışa koyabilirsiniz ama paraya ihtiyacınız varsa da bu fiyatlara satmanız zor olacaktır. Bilgilerinize ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri