PK Yeniden Başvuru süresi 30'dan 90 güne çıkıyor

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Yt saçmalıklarının bir yenisi daha eklenmiş bulunmakta, 5 hazirandan itibaren pk yeniden başvuru süresi 30 günden 90 güne çıkıyor.

YouTube İş Ortağı Programı'na Yeniden Başvuru Politikası ile ilgili güncellemeler: 5 Haziran 2023 tarihinden itibaren, YouTube İş Ortağı Programı'na (YPP) yeniden başvuru politikamızda, bekleme süresini 30 günden 90 güne çıkarıyoruz. YPP başvurusu birden fazla kez askıya alınan veya reddedilen kanalların, artık yeniden başvuru yapmadan önce 90 gün beklemesi gerekir. YouTube İş Ortağı Programı'na başvurunuz ilk kez reddediliyorsa 30 gün sonra tekrar deneyebilirsiniz. Tekrar ret alırsanız programa yeniden başvurmadan önce 90 gün beklemeniz gerekir. Bu değişiklik, itiraz politikamızı etkilemez. Kanallar, ret ve askıya alma kararlarına 21 gün içinde itiraz edebilir. İtirazınız onaylanmazsa ve YPP başvurunuz daha önce reddedildiyse programa yeniden başvurmadan önce 90 gün beklemeniz gerekir.

Son düzenleme:
youtube resmen çıldırdı. resmen kanal yapmayın istemiyorum diyor.

Hocam diyelim pk kapandı 30 gün sonra tekrar başvurucaz fakat kabul gormezse sonraki başvuru 3 ay sonra mı? Yoksa full 90 gün mü
Tamamen saçmalık

Gelen gideni aratırmış dedikleri bu olsa gerek.

Suzan hanımı arayacağız gibi

---------- Spam Engelliyici 23:07 ---------- Önceki Mesaj 23:06 ----------

Pk kapatılanların başvurusu 90 gün sonra diye anladım ben, ama ilk kez başvuru yapıp red yiyenler 30 gün sonra başvuru yapabilecek.

90 gün hocam, 3 aya tekabül ediyor işte eksisi artısı ile.

Berbat bir karar
Gerekçesi ne acaba

Spam kanallar çogaldıgından dolayı yapıyor olabilirler, Spamı zorlaştırmak için yapıyorlar bence

benim dün izlenme sürem 1000 saatti bugün baktığımda para kazanma başvurusu yapabilir duruma gelmişim ayrıca başvuru da yaptım nasıl oldu?

Youtube'un spamciları taktığını sanmiyorum.(Spam türü çalışma yapanları %100 özgün olmayanları)
Ya yüzde yüz özgün kanaliniz olacak, vlog tarzı kamerada gözükeceksiniz. Yada sizin paraları cebime indiririm diyor kısaca.

Hocam pk kapatılan kanal 90 gün mü bekleyecek mesela senin yorumun nedir?

Para kazanma ilk defa kapantıgında 30 gün sonra tekrar başvuru yapabileceksin ilk defa sorun yok. Fakat ikinci defa onaylanmadıysa sonraki başvuru tarihi 90 gün sonra.

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

Youtube'un spamciları taktığını sanmiyorum.(Spam türü çalışma yapanları %100 özgün olmayanları)
Ya yüzde yüz özgün kanaliniz olacak, vlog tarzı kamerada gözükeceksiniz. Yada sizin paraları cebime indiririm diyor kısaca.

Ben aksini düşünüyorum, Youtube spamcılara her dönemde açık kapı bırakıyor. Ama şunu istiyor yapıyorsun madem adam gibi yap bizi kimseyle ugraştırma ve izlen izlettir.

Hocam mesela audiobook yani sesli kitap kanalları var.Bence yüz gözükmeme gibi bir durumun olacağı sanmıyorum çünki yt de yüzünü göstermeyip video iceriği yükleyip para kazananlar yüzünü gösterenlerden daha çok

90 gün fazla geldi bana, ayrıca " Kanallar, ret ve askıya alma kararlarına 21 gün içinde itiraz edebilir. İtirazınız onaylanmazsa ve YPP başvurunuz daha önce reddedildiyse programa yeniden başvurmadan önce 90 gün beklemeniz gerekir." demişler fakat son zamanlarda itiraz butonu da çalışmıyor. Çoğu zaman çözüm sunmuyorlar.

Son düzenleme:
10 yıl sonra google diye bir şey olmayacak. Hayatımda ilk defa videolu doğrulama yapıyorum ve red alıyorum. saçma sapan bir marka haline gitme yolunda ilerliyor.

Zorlastırsın bakalım her zora bır kolaylk bulunur elbet

iyiki ikinci kanalı açmışım dedirten olay olmuş neredeyse. ama tek sıkıntı abone çok yavaş geliyor. saati neredeyse tamamladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri