Platinium Book ( 23 Platinium bilgi ) +1500 3. tarafsız 3 kategori video (250 adet yedek) =Sadece 15 Kişi

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Cevap: Platinium Book ( 23 Platinium bilgi ) +1500 3. tarafsız 3 kategori video (250 adet yedek) =Sadece 15 Ki

ilk odememi aldigimda deneyecegim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Platinium Book ( 23 Platinium bilgi ) +1500 3. tarafsız 3 kategori video (250 adet yedek) =Sadece 15 Ki

tamam elimizden geldiğince yardımcı oluruz eyv.

bilgilendirme

alanlara kategori video 2 tamamlanıp hepsi veirilmiştir...kategori 3 videolar ve yedek videolar upload olunca dağıtılacaktır..

bilgilendirme ..2070 + 450 = 2520 video ayarlanmıştır soranlar için ilk 2 kategori dağıltımıştır.... son kategori ve yedek video upload olunca dağıtılacak

bilgilendirme ..2070 + 450 = 2520 video ayarlanmıştır soranlar için ilk 2 kategori dağıltımıştır.... son kategori ve yedek video upload olunca dağıtılacak

Floodun tekrarı halinde uzaklaştırma alacaksınız !

[MENTION=2292]ugs9305[/MENTION] hocam msjların çogu size ait bu sekilde konuyu öne atabiliyo olabilirsiniz ama, bi alıcı gözüyle söylüyorum size bu hareket e-book un degerini düsürüyo buna emin olabilirsiniz

herseyi akısına bırakın zaten konu hakediyosa baska kullanıcılar tarafından güncellenir

Floodun tekrarı halinde uzaklaştırma alacaksınız !

okey dostum bilgilendirme için sağol ben konu ard arda aynı şeyler yazanlar konu güncel feln yazanlar flood zannediyordum sadece konu ile ilgili bilgi verdim flood sayılıyorsa yazmayız bidaha konu başlığında değişirim oke

---------- Mesaj saat 15:18:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:16:11 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2292]ugs9305[/MENTION] hocam msjların çogu size ait bu sekilde konuyu öne atabiliyo olabilirsiniz ama, bi alıcı gözüyle söylüyorum size bu hareket e-book un degerini düsürüyo buna emin olabilirsiniz

herseyi akısına bırakın zaten konu hakediyosa baska kullanıcılar tarafından güncellenir

dostum rahatsız olduysanız yazmayız bida sadece alanlar ile ilgili bilgilendirme yaptık görsünler diye konuyu öne atcak olsam konu güncel der geçerim habüre ki gördüğün üzere yapmıyorum

dostum rahatsız olduysanız yazmayız bida sadece alanlar ile ilgili bilgilendirme yaptık görsünler diye konuyu öne atcak olsam konu güncel der geçerim habüre ki gördüğün üzere yapmıyorum

sen daha zekice bi taktik kullanıyosun =)

sen daha zekice bi taktik kullanıyosun =)

iyi dostum tamam sen öyle diyorsan ... bir daha konuduan yazmayacağız bilgilendirmeler kişilere verilir özelden bundan sonra sorusu olana yazarız sadece ... hayırlı günler

e-book mu alacağız video mu önereceksiniz fiyat nedir konuda tam çözemedim 3tl olayını falan?

e-book mu alacağız video mu önereceksiniz fiyat nedir konuda tam çözemedim 3tl olayını falan?

2 si 5 tl 1 tanesi 3 tl dir..

edit : bu arada toplam 4 referans 12 kişi satıldı 1 yedek yani son 2 kişi kaldı bilginize arkadaşlar böylelikle 15 e book satış ve 4 referans ile satışımzı tamamlanacaktır alan herkese bol kazançlar dilerim

edit..

ne hocam bu anlamadım neyin ikisi 5 tl?

2 kategori videonun mu?

Hocam kitap yazacak kadar ve bunu satışa sunacak kadar kazancınız bana göre çok az. Bence satmayın. Sizin bu 1 aylık kazancınız benim 2 hafta önceki 1 günlük kazancımdan daha az.
Bence bedeva verin az kazananlara yardımcı olun derim ben
sayğılar

Hocam kitap yazacak kadar ve bunu satışa sunacak kadar kazancınız bana göre çok az. Bence satmayın. Sizin bu 1 aylık kazancınız benim 2 hafta önceki 1 günlük kazancımdan daha az.
Bence bedeva verin az kazananlara yardımcı olun derim ben
sayğılar

hocam biraz farklı gözle görün bu forumda aylık 200 tl kazanamayanlar var aylınk 40 50 bin tl de kazananlar var ve ben onlar için yazdım bunu biraz daha yardı medelim kazansınlar diye bedava verirsek alanlara haksızlık etmiş oluruz ayrıca

---------- Mesaj saat 12:41:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:40:28 civarında gönderildi. ----------

ne hocam bu anlamadım neyin ikisi 5 tl?

2 kategori videonun mu?

3 kategori video toplam 2000 + 520 yedek video bide e book 2 si 5 tl dir aynen evet

Ödeme yapıldı

Cevap: Platinium Book ( 23 Platinium bilgi ) Bayram ORTASI Kampanyası Sadece 3 TL

Ödeme yaptım ve ö.m. gönderdim.

Nexus 4 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

Cevap: Platinium Book ( 23 Platinium bilgi ) Bayram ORTASI Kampanyası Sadece 3 TL

Ödeme yaptım ve ö.m. gönderdim.

Nexus 4 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

gönderildi

bu arada toplam 4 referans 12 kişi satıldı 1 yedek yani son 2 kişi kaldı bilginize arkadaşlar böylelikle 15 e book satış ve 4 referans ile satışımzı tamamlanacaktır alan herkese bol kazançlar dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri