Plato Medya Çok Oldu Artık!

• Kullanıcı fataL1ty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı kişi olduklarını bilmiyordum bravo gerçekten hocam.

---------- Mesaj saat 12:24:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:22:44 civarında gönderildi. ----------

mail örneğini yazar mısınız hocam bizde atalım ?

Yazıyorum hocam şuan konuyu hazırlıyorum , ama önce bi 5 dk kahvaltı yapmam gerek uyandım gözlerimde ki çapak ile geldim foruma girdim :D :D

hocam kahvaltı zamanımı, bi örnek şikayet oluşturun nereye ne yazacağımızı,hangi maile göndereceğimizi yazın size zahmet.

Hocam ben yedim geldim maili hazırlıyorum da bu adamın isim soyismini bilen var mı ?

Telif yiyen var mı bu adamdan ? Yetkili imzası felan lazım

bakıyorum hocam yok valla silmişte olabilirim mail bırakmam ben gelen kutusunda.

---------- Mesaj saat 12:53:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:51:49 civarında gönderildi. ----------

Hocam ben yedim geldim maili hazırlıyorum da bu adamın isim soyismini bilen var mı ?

Telif yiyen var mı bu adamdan ? Yetkili imzası felan lazım

hocam diğer konudaki mailde kanal ismi ve mail yazmıştınız.

bakıyorum hocam yok valla silmişte olabilirim mail bırakmam ben gelen kutusunda.

---------- Mesaj saat 12:53:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:51:49 civarında gönderildi. ----------

hocam diğer konudaki mailde kanal ismi ve mail yazmıştınız.

Aynı maile baglı degiller

şimdiden bazıların umudu kesildi bile :D yolun başın :D birisi çıkıp versin Allah aşkına :D

konu dışı olacak ama dizi/dizi fragmanlarında reklam aktif oluyor mu? ayrıca sadece plato değil diğer şirketlerden de telif falan geliyor mu? aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar şuan bu olay hakkında bi konu açıyorum adım adım neler yapılcak yazıyorum , şimdilik bu platonun eski kanalı olan SuperNovaGamePlay - KomediDükkanıPlato gibi kanallarının nasıl kapattırdıgımızı bu konudan görebilirsiniz :))
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/1619-bu-bizim-zaferimiz-diger-arkadaslara-ibret-olsun.html

Ek Bilgi : SuperNovaGamePlay - KomediDukkaniPlato Gibi kanallar birbirine baglı kanalları . Ve PlatoMedya'da aynı şahısın kanalıdır . Yani Hakkı Kötektir.. :)

evet bu, araştırmana sağlık sayın dizici :)

adRev ile Plato ayni kisimi ????

yukledigim her diziye dunya geneli engellendigi diyor uyariyi yapanda adRev ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri