Playstation 3 Alınacak

videolarim

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.al37.com
Merhabalar;

Playstation 3 Alınacak

-Kırıkda olur Kırılmamışta Olur

Fiyat : 500-600 Olur,

Ödeme : sanalpazar Üzerinden

Teşekkürler.

hocam eğer yanlış hatırlamıyorsam zaten sıfır modellerinin fiyatları o aralıkta

Aradigin playstationun ozellikleri nedir hocam?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar;

Playstation 3 Alınacak

-Kırıkda olur Kırılmamışta Olur

Fiyat : 500-600 Olur,

Ödeme : sanalpazar Üzerinden

Teşekkürler.

hocam ps4 çıkmış siz diyorsunuz ps3 ü 500 600 e alcam şuan 0 fiyatı o kadar zaten fiyatı düşürün boşu boşuna zarara uğramayın

Hocam tavsiyem kirik alin, gecen senemiydi bilmiyorum ciktiginda aldim ilk defa konsola heves ettim ama oyunlar 70€ olunca kaldirdim kutusunda duruyordu öylece. Versiyonu yüksek diye kirdiramadimda sattim bende 200€dan

Aradigin playstationun ozellikleri nedir hocam?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla hocam konuda belirttim kırık olursa benim için daha iyi olur oyunlara o kadar para vermektense yani :rolleyes:
Arayış Devam Ediyor...

hocam ps4 çıkmış siz diyorsunuz ps3 ü 500 600 e alcam şuan 0 fiyatı o kadar zaten fiyatı düşürün boşu boşuna zarara uğramayın

Haklısınız hocam işte uygun birşeyler arıyorum eğer satan varsa benim için daha iyi olur, kendime almıcam bi kardeşime hediye olarak düşünüyorum,
Arayış Devam Ediyor...

Hocam tavsiyem kirik alin, gecen senemiydi bilmiyorum ciktiginda aldim ilk defa konsola heves ettim ama oyunlar 70€ olunca kaldirdim kutusunda duruyordu öylece. Versiyonu yüksek diye kirdiramadimda sattim bende 200€dan

Haklısınız hocam,
Arayış Devam Ediyor...

Bence kırık alma. Fifa'yı örnek alalım, botlarla oynamak zorunda kalacaksın hep. Online oynayamıyacaksın ki oyunun asıl zevki orda. Battlefield. sadece senaryo modunu oynayacaksın. Online oynayamayacaksın ki oyunun asıl zevki orda. Bu liste uzar gider. Ps3 alıyorsan oyuna da para kıyacaksın. Battlefield 15-20tl mesela şu sıralar. Oyun çıktığı gibi alırsanız çok pahalı tabii ki. 1 yıl eski oyunu alın, ucuza alın. Ayrıca PSN+ üyeligi yap, bir sürü bedava oyun oynuyorsun zaten:) Kırık ps'a hayır! Bir kere öyle hata yaptım bir daha yapmam. Ayrıca kırık oyun oynayınca bir nevi hırsızlık yaptığını da biliyorsundur heralde.

Bence kırık alma. Fifa'yı örnek alalım, botlarla oynamak zorunda kalacaksın hep. Online oynayamıyacaksın ki oyunun asıl zevki orda. Battlefield. sadece senaryo modunu oynayacaksın. Online oynayamayacaksın ki oyunun asıl zevki orda. Bu liste uzar gider. Ps3 alıyorsan oyuna da para kıyacaksın. Battlefield 15-20tl mesela şu sıralar. Oyun çıktığı gibi alırsanız çok pahalı tabii ki. 1 yıl eski oyunu alın, ucuza alın. Ayrıca PSN+ üyeligi yap, bir sürü bedava oyun oynuyorsun zaten:) Kırık ps'a hayır! Bir kere öyle hata yaptım bir daha yapmam. Ayrıca kırık oyun oynayınca bir nevi hırsızlık yaptığını da biliyorsundur heralde.

Anladım hocam bu online oyun olayını bilmiyordum ya :rolleyes: baya sıkıntılı görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri