Playstation cafe açıyoruz

sungurbey

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar Playstation dükkanı açmaya karar verdik bu iştende anlıyoruz zaten. Şimdilik sadece Playstation olacak ilerde cafe varzı birşeylerde olabilir belki bir cafeyle anlaştık gibi malzemeler için anlayan arkadaşlarımız varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
12 tane Samsung 124 ekran led tv
11 tane ps3 3 tane ps4
baya oyun
40 küsür kol var
20 tane sandalye bar şu pes sandalyesinden
1 tane pes koltuğu
1 içicek dolabı
13 tane tv ünitesi
4 avize
1 tane meşrubat dolabı
1 tane leptop ana masa
toplamda 35bin istiyor alacagım taraf sizce bu fiyat makul mü ben araştırdım baya iyi gibi duruyor ama..
Not: malzemeler sıkıntısız temiz.

İyi Çalışmalar..

Son düzenleme:
ps 3 ile ps 4 yer değiştirmeli bence. 8 tane ps 3 şu devirde çok. nerde yaşadığını bilmiyorum ama. Benim gittiğim cafede toplam 17 ps 4, 3 tane ps 3 var. ps 3 ler standar pes 13 oynuyorlar. ps 4 lerde fifa 17 pes 17 çok nadir baska oyun oynayan var

fiyat cezbediyor. ama işler mi masrafı gideri ne kadar onları da hesaplaman lazım

ps 3 ile ps 4 yer değiştirmeli bence. 8 tane ps 3 şu devirde çok. nerde yaşadığını bilmiyorum ama. Benim gittiğim cafede toplam 17 ps 4, 3 tane ps 3 var. ps 3 ler standar pes 13 oynuyorlar. ps 4 lerde fifa 17 pes 17 çok nadir baska oyun oynayan var

bu konuyu bende düşünüyorum hocam ama bulunduğum bölgede hala %90 oranında ps3 oynanıyor

---------- Spam Engelliyici 11:51 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------

fiyat cezbediyor. ama işler mi masrafı gideri ne kadar onları da hesaplaman lazım

giderler felan onlarda sorun yok hocam hesapladım hepsini

Son düzenleme:
Tabi yere göre değişir ama istanbulda örnek verirsem kadıköy pendik kartal da girdiğim playstation kafelerde ps4 ps3 yarı yarıya olurdu hep :) Ps3 oynayanlar da zaten pes13 oynuyor diğer oyunları hep ps4 ten oynuyor millet.

Tabi yere göre değişir ama istanbulda örnek verirsem kadıköy pendik kartal da girdiğim playstation kafelerde yarı yarıya olurdu hep :) Ps3 oynayanlar da zaten pes13 oynuyor diğer oyunları hep ps4 ten oynuyor millet.

hocam bulundugum yerde hala %90 oranında ps3 oynanıyor. zaten başlangıç aşamasında böyle olacak ilerleyen zamanda tamamen geçebiliriz ps4 de

Gerçek yenileme hızı 100hz 4k ekran koy. Ps4 kaç fps verebiliyor bilmiyorum ama gerçek hz 100 olan ekranlar 1200hZ yazanlardan kat kat iyi.

Hocam fiyatı vs. bilmiyorum ama ufak bir tavsiyem olacak. Bi kase mısır patlamış mısır ikram edebilirsin aşırı bir maliyeti olacağını düşünmüyorum, o an beğenen 2 kase daha istese sen en az 10 kişinin daha parasını çıkarırsın diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam fiyatı vs. bilmiyorum ama ufak bir tavsiyem olacak. Bi kase mısır patlamış mısır ikram edebilirsin aşırı bir maliyeti olacağını düşünmüyorum, o an beğenen 2 kase daha istese sen en az 10 kişinin daha parasını çıkarırsın diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

sonrada elleri yağlı yağlı oyun koluna dokunsunlar ellerini koltuğa silsinler ortalık leş gibi olsun değil mi :D

Usta bence en temizi çay ver çayı oynasınlar mısır falan geç ps3 zaten sadece pes13 oynanıyor bence tamamen yarı yarıya yap daha iyi olur.Ayda bir turnuva düzenlersin tutar gider yani

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini dikkate alacagım arkadaşlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri