Polis Facebook ile ilgili neden arar ?

arkadaşlar bugün kardeşim beni aradı kendiside polis bana ulaşamamışlar ikametgahımın bulunduğu karakoldan bir memur kardeşimi aramış bir evrakı var gelsin alsın demiş. aradım memuru galiba facebook ile alakalı idi diyor. Yarın gel bakarız önemli bişey değil dedi bana. Başınıza böyle bir durum gelen oldumu birine ters bir yorumda bulundum o beni şikayet etmiş olabilirmi etse bu önce karakolamı gider merak ettim halada ediyorum ne olduğunu

bi haberin altına vs yapanı ben gördüm yazdıysan
bi yorumunda hakaret ettiysen
sana en yakın polis şubesinden telefonla ararlar ve çağırırlar
başıma geldi

şimdi hatırlayamayabilirsin, 5-6 ay geriden geliyor bu işler

Son düzenleme:
bi haberin altına vs yapanı ben gördüm yazdıysan
bi yorumunda hakaret ettiysen
sana en yakın polis şubesinden telefonla ararlar ve çağırırlar
başıma geldi

şimdi hatırlayamayabilirsin, 5-6 ay geriden geliyor bu işler

sonuç ne oldu hocam o olabilir çünkü bazen çok kötü paylaşımlarda kızdarabilecek şeyler yazıyolar.

Benim başıma gelen bir olay polis beni arayıp yarın mahkemeniz var dedi savcılıga gidip ifade vermeniz gerkiyor dedi olabiliyor size bağlı olan karakolu arayıp öğrene bilirsin

Seni işletiyorlar polis telefonla iş yapmaz adamı evinden alırız biz

Bir çok olayda polis kendi cep numarasından bana ulaştı , evrak teslim etmek için evdenmi alınıyor hocam ? Yaptığın yoruma göre polis veya kendini polis sanan birisin , Ümit ediyorumki polis sanan birisindir inşallah , zihniyetin olması gereken bir polis zihniyet değil ...

arkadaşlar karakoldan geldim konu çalıntı kredi kartı ile ttnet faturam ödenmiş bu yüzden

http://www.ytpara.com/sikayetim-var...isverisi-olanlar-bakabilirmi.html#post1058561

ah be hocam şu işi yapmayın faturaya indirim sağlıyorum ayağına para aklıyorlar bir indirim olsa normalde ttnet zaten reklamını yapar inanmayın kredi kartını çalıp paylaşıyorlar nette bunlarda bilgilerle satış yapıyorlar konularınada yazamıyorsun ticaret konusunu bölmekten banlanırım korkusuyla

ah be hocam şu işi yapmayın faturaya indirim sağlıyorum ayağına para aklıyorlar bir indirim olsa normalde ttnet zaten reklamını yapar inanmayın kredi kartını çalıp paylaşıyorlar nette bunlarda bilgilerle satış yapıyorlar konularınada yazamıyorsun ticaret konusunu bölmekten banlanırım korkusuyla

hocam o zaman inana çok olduğu için bir saflıkta biz yaptık :( giden parada değilim başımı ağırttı derdim orda bir yakalasam var ya ahhh ahhh

r10 da böyle bir dolandırıcı vardı konu linki bu acaba aynı kişi olabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri