Polisi ararken 2 kere düşünün

ben adliyede çalışıyorum böyle durumlarda gitmeyin arkadaşlar mal mal beklionuz bi saat sanki suçlu sizmişsiniz gibi ifade alıyorlar . ondan sonra 6 ay erteler bi altı ay daha ereler bi bakmışsınız dava takipsizlik verilmiş olan size olmuş , vaktinizden olursunuz bi kere polise ifade verin bi de mahkemede daha da gitmeyin .

Bir süredir başıma bela olan olaydan bahsedeyim dedim :rolleyes: Yaklaşık 3 yıl önce sokaktaki Telekom kablolarını çalanları görüp polisi aramıştım bu olay neticesinde 3 yıl sonra hakim karşısına çıktım :D Kötü birşeymi hayır ama boşu boşuna 3 kere adliyeye gittim. 3.de hakim karşısına çıktım saçma bir şekilde 3 yıl önceki olayı anlatmamı istedi :D Polis zaten kendini övmek için yok şöyle kabloları yakaladık yok adamları böyle yakaladık diye kolpalamışlar :D Bende hakime hırsızlar polis gittikten 2 saat sonra tekrar gelip yarım bıraktıkları işi bitirdi diyince hakim mal mal bana baktı :D Telekomdan bu zamana kadar ne gördükte bugün görecektim derken 30 dk anlattım olayı Telekom avukatı söylenenleri kabul etmiyoz dedi beni iplemedi :D Karıda işi biliyor dandik bir dava uzasın parasına baksın :D

İşin özü şudur polisi arayıp birşeyi şikayet ederken iyi düşünün gün gelir uğraşırsınız :D
işin yoksa şahit ol paran çoksa kefil ol :D

1 saat önce karakoldaydım ayağımız alışkın, sıkıntı olmaz karakola gitmek ama mahkeme işi sıkıntılıdır git git bitmez :)

Birgün senin evi soyarsa o hırsızlar o zaman da iki kez düşünün diyecekmisin vatandaşlık görevini yapmışsın eğer nikin gibi memursan vay haline bu ülkenin bu milletin salıcakla kalın herkese iyi akşamlar

yazacak birşey bulamadım size ben diyom ankara sen diyon çorum.
Benim yazıyı yazmamdaki ama ufak sizi ilgilendirmeyen olayları polisi arayıp şikayet ederseniz gün gelir ilgilendirmeyen olay olmuş başınıza bela.
Başına gelirse anlarsın ne diyeyim :rolleyes:

Bu arada memur değilim üzerime yapışan bir nick oldu.

Eğer bir suçlu gördüysem şikayet ederim arkadaş suçluysa çeksin cezasını olaydan 50 sene sonrada seve seve giderim biz bir milletiz birbirimize destek olmamız lazım herkes böyle düşünürse vay halimize

İlk mahkemeye gittiğinde davanın takipçisi değilim şeklinde ifadeni verseydin olayı anlatıp gitseydin bir daha gitmezdin diye biliyorum.

Polisler bir tuhaf ya, izmir'de 2012 yılında arkadaşın evinin karşısında bir depoya araba araba silah getiren pkk yandaşlarını gördük gece vakti.
Aradık polisi ihbar ettik, ne gelen var ne giden... aradan 1 hafta geçti, tekrar aradık söyledik çünkü hala gidip geliyordu zanlılar, yine bir yerine takan olmadı.
En sonunda mit'in web sitesinden bildiride bulunduk, yine değişen birşey olmadı. Birdaha ki yıl arkadaş başka eve taşındı, bidaha ne oldu ne bitti bilmiyorum.

Ben çok ararım polisi ya başıma böyle birşey gelmedi hatta duyarlılık için teşekkür mesajı aldım emniyetten, çağrılmadım hiç. Yanlışa düşmeyin dikkatli davranıp gerekeni yapın adam orda ölürken hiç bir şey olmamış gibi davranırsan gün gelir senide öldürürler. Mahkemede sadece olayı ihbar ettim takipçisi değilim dersen birdaha çağrılmazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri