hayırlı olsun polis amca 
kutlamak lazım bunu 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ışid hocam baya zorladı ama kurul ya[MENTION=8951]Dean[/MENTION] sözlü de ne cektin . konu neydi ?
Çok fena bir çekiliş yap bakalım 250 Platin 250 Gold 250 SilverBöyle birşey yaparsan bende çekiliş yaparım
![]()
bugün pomem (polis meslek eğitim merkezi) mülakatım vardı sabah, çok şükür tüm aşamaları geçtim ön sağlık - sözlü - spor . Baya korkuyordum geçemeyecem diye ama çok mutluyum şuan , siz değerli arkideşlerimle paylaşmak istedim hani işiniz fln düşer bi polislik fln anladınız
Şimdi 14 ocakta ki sıralamayı bekliyorum inşallah ordan bir aksilik çıkmaz da her şey daha güzel olur.
Sıralamada da bir sıkıntı çıkmazsa çok fena bir çekiliş yapacam var ya bunun şerefine, yapmazsam banlayın beni o derece![]()
hayırlı olsun. aramızda çömezleri görmek güzel .. nöbete eleman lazım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.