POMEM Açıklandı !

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
En az 15'e yakın polis arkadaşım var :) bu akşamda 10'a yakın oldu ama, maaşı güzel bir meslek olsada zor hele amirin ve yerine göre dahada zor :(
O yüzden bende olabiliyordum zamanında ama sıcak bakmadım.
Zor bir meslek ve sıkıcı bir meslek herkese bol şans derim kazanan arkadaşlara.
Ama işe başladıktan 1 ay sonra yorumlarınıda almak isterim:)

Arkadaşların başına gelecekleri söyleyim ben az çok :D amacım moral bozmak değil gözlem sadece meslekte pomemleri pek sevmezler genelde lakap takarlar pokemon,sezeyan gibi 6 ayda bilmem ne yetişmez polis nasıl oluyon gibi 2 yıl okuyon pmyo mezunları ile devre olsalar dahi jenerasyon farkı olur yaştan dolayı amirler hiç sevmez dik kafalı bilmiş göründükleri için :cool:

Arkadaşların başına gelecekleri söyleyim ben az çok :D amacım moral bozmak değil gözlem sadece meslekte pomemleri pek sevmezler genelde lakap takarlar pokemon,sezeyan gibi 6 ayda bilmem ne yetişmez polis nasıl oluyon gibi 2 yıl okuyon pmyo mezunları ile devre olsalar dahi jenerasyon farkı olur yaştan dolayı amirler hiç sevmez dik kafalı bilmiş göründükleri için :cool:

Çok iyiymiş bide + olarak nerden düştük bu nasıl bir iş bu nedir abi vs vs :))
Hatta birtane arkadaşım keyfine düşkün polis oldu ama :D sanki hep yatıcam sanıyor :)))
Ben bunu devlette sözleşmeli çalıştığımda anladım sabah 8 akşam 5 :( ne zor oluyor cumartesi pazar tatil olsa bile ah bir sözleşme bitsem özgürlük başka birşeydir youtube işiyle tanışana kadar şimdi kafam rahat ayda 1000 al ama :) emir altında çalışma ruhun rahat olsun.

sen nerde calısıon öle hadi okulda desen anlıcamda hocam

ben pmyo okudum pomem okuyan on numara arkadaslarım var :)

sen nerde calısıon öle hadi okulda desen anlıcamda hocam

ben pmyo okudum pomem okuyan on numara arkadaslarım var :)

Pomem okuyan benimde 10 numara arkadaşlarım var hocam onlara lafım yok zaten ben sadece gözlemlediğim acizane anektodlarımı anlatıyorum şuan KPSS ye çalışan biçok pomemli arkadaşım var kazanıpta atansak diye uğraşan :D

Vardır herşeyde bir hayır , sıkmayın canınızı arkadaşlar.Hakkımızda neyin hayırlı neyin şerli olduğunu bilemeyiz.

Çok şükür ben kazandım , umarım hayırlısı olur. 13-14 aydır youtube ile yatıp youtube ile kalkarken , bir anda internetsiz , bilgisayarsız, kameralı telefonsuz kalmak benim için cok zor olacak. Youtube kazancını bir kenara itip , eğitim sürecinde aylık 50 lira almak zor olacak. Gitmeden evvel , bir konu ile hepinize güzel bir veda edeceğim.Borcumdur.Küçüğünden büyüğüne herkesin hakkı var üzerimde..

Allah herkes için hayırlı olanı nasip etsin.

anlattıklarının 1000 tane pomemliden 1 tanesine belki olmuştur tamamen alaksız hocam sanırım polissin bu kadar net konuştuguna göre ama kazanan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun EGM nin pomem pmyo akademi yada düz die bi sınıf ayrımı yok polisler arasında hiç yok aksine daha çok seviliyorlar gerek yaş gerek olgunluklarından dolayı tekrardan tebrikelr kazanalara

Vardır herşeyde bir hayır , sıkmayın canınızı arkadaşlar.Hakkımızda neyin hayırlı neyin şerli olduğunu bilemeyiz.

Çok şükür ben kazandım , umarım hayırlısı olur. 13-14 aydır youtube ile yatıp youtube ile kalkarken , bir anda internetsiz , bilgisayarsız, kameralı telefonsuz kalmak benim için cok zor olacak. Youtube kazancını bir kenara itip , eğitim sürecinde aylık 50 lira almak zor olacak. Gitmeden evvel , bir konu ile hepinize güzel bir veda edeceğim.Borcumdur.Küçüğünden büyüğüne herkesin hakkı var üzerimde..

hayırlısı olsun hocam hakkında mesleğe başlayınca devam edersin 6 ay çabuk geçer bunun 1 ayı izin tatil v.s 1 aya yakını hafta sonuz derken 4 ay bi kaybın olur ayrıca okullarda internet cafe var sıkma canını etüdlerden sonra 1 saat yat vaktinden önce girebilirsin nete sıra bulabilirsen :D

---------- Spam Engelliyici 00:16 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

anlattıklarının 1000 tane pomemliden 1 tanesine belki olmuştur tamamen alaksız hocam sanırım polissin bu kadar net konuştuguna göre ama kazanan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun EGM nin pomem pmyo akademi yada düz die bi sınıf ayrımı yok polisler arasında hiç yok aksine daha çok seviliyorlar gerek yaş gerek olgunluklarından dolayı tekrardan tebrikelr kazanalara

sende POMEM mezunusun sanırım hocam benim pomemlere bi sözüm yok aksine severim ben sadece gözlemlerimi söylüyorum 1000 kişiden kaçı öyledir bilemem :cool:

hayırlısı olsun hocam hakkında mesleğe başlayınca devam edersin 6 ay çabuk geçer bunun 1 ayı izin tatil v.s 1 aya yakını hafta sonuz derken 4 ay bi kaybın olur ayrıca okullarda internet cafe var sıkma canını etüdlerden sonra 1 saat yat vaktinden önce girebilirsin nete sıra bulabilirsen :D

---------- Spam Engelliyici 00:16 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

sende POMEM mezunusun sanırım hocam benim pomemlere bi sözüm yok aksine severim ben sadece gözlemlerimi söylüyorum 1000 kişiden kaçı öyledir bilemem :cool:
sıkıntı yok hocam öpüyorum gözlerinden selametle

Arkadaşlar olmadı başka bişey diyemiyorum şuan hiç bişey demiyorum diyemiyorum daha doğrusu

Kardeşim sendeki şans bendeki şansla az çok aynı.. :) Sağlık olsun..

Sinan kardeşim senin adına çok sevindim. :) Tebrikler. İnşallah hakkında hayırlısı olur..

Şşt pokemon :D :D
Kazanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun inşallah iyi olur.

Zaten polis olacaklar önceden seçildiği için çok üzülmeyin, bu sınav sonuçlarına göre başarısız olmuş sayılmazsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] Herşeyin Hayırlısı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri