yerleşimde gadget ekle nin orlarda düzenle var ordan kaldır de
sonra tekrar adspop sitesinden bi test et yine aynı hatayı veriomu
Hallettim çok teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yerleşimde gadget ekle nin orlarda düzenle var ordan kaldır de
sonra tekrar adspop sitesinden bi test et yine aynı hatayı veriomu
Teşekkürler hocam. Ama anlamadığım bir şey var yanlış kategori yüzünden siteleri kabul etmiyor. Bu sıkıntıyla karşılaşan arkadaşlar ilk kısımdaki açıklamayı sitenin içeriği ne ise ona göre yazsınlar.
hocam sen ne zaman açıştın bu popads hesabını çünkü ben dün açtım bugün onaylandı okadar hit var ama sitelerde ne reklam ne bi şey hiçbir şey yok dashboard'da aynı hiç bi kıpırdama yok
arkadaşlar popads hesabımıza birden fazla blog sitesi girebiliyormuyuz yoksa her bir blog site için ayrı ayrı popads hesabımı açıyoruz
solda new website deyip eklersin
ben hocam bugun actım 4 5 saatte acıldı popads hesabı
Bende de ilk başta yükselmişti öyle grafik ama 0 dolardı. 1-2 saat sonra yansıdı. An itibariyle 0.03 dolar oldu böyle gitmez umarım![]()
kardeş ca-pup yazın silin diyor ya o kısmı anlamadım nasıl yapcaz ya?
bitane popads üyeliği açacaksın her bi site için ayrı başvuru yapacaksın benim 24 saat içerisinde onaylandı ve şimdi ne eklersem 5dk içinde onaylanıyor bu arada reklam felan görünmüyor bende oda ayrı bi sıkıntı 5 ile 15k tekil hitli siteye kimse girmemiş gibi gösteriyor şuanda bile 20 kişi içerde ilk başlarda heveslendim ama garip bi reklam sistemiArkadaşlar her blog için ayrı ayrı kayıt mı yapmak gerekiyor ilk yaptığımız onaylansa yetiyor mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.