PopMyAds İle Para Kazanmak

salim59yt

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Adsense ekleyemenler için alternatif bir sistem popmyads.com. Reklamlarınız 24 saat içinde onaylanır. Çoğu zamanda 5-10 saate onaylanır.

Paypal ile ödeme alabiliyorsunuz.

Ödeme limiti : 5 $ 1 hafta içinde ödeme geliyor.

Kafanıza takılan sorular olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Sign Up | Refli Link

PopMyAds | Refsiz Link

bJJpMj.png

Popads ile beraber kulanılabiliyordu galiba değil mi hocam öyle bişey okumuştum sanki.

Hocam en sağlıklısı tek kullanmak şuanda. Deneme yanılma yöntemi ile yapılması gerekli

mrb hocam Keywords olan yere ne yazalım hocam

Blog içindeki resim başlıklarından birkaçtanesini yazabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 15:02 ---------- Önceki Mesaj 13:12 ----------

Başka sorusu olan arkadaşlar varsa seve seve cevap vermeye hazırim

Bende popads ve popmyads beraber kullanmaya başladım ama dün birinde iki farklı reklam şirketi ile çalışırsanız gelirleriniz bu doğrultuda azalır diye bir ibare vardı. Arkadaşın dediği gibi en mantıklısı tek kullanmak.

Pop ads kullanınca google sıralamada aşağı alıyor diye duymuştum doğru mudur?

---------- Spam Engelliyici 15:29 ---------- Önceki Mesaj 15:28 ----------

Adsense mi yoksa popads mi daha çok kazandırır?

adsense kazandırır ama risk var onda patlama olasılıgı

adsense kazandırır ama risk var onda patlama olasılıgı

1 den fazla blog sitesi eklesek sorun yaratırmı popads e 3 tane gonderdim onay bekliyor , popmyads ede ayarlıcam bişeyler 5-10-15 tane eklesek sıkıntı olur mu ?
paypaldan baska odeme yontemi var mı , banka vs.?

kayıt olurken account type: Publisher mi olcak Advertiser mi olcak bilgilendiriseniz sevinirim.

bide skype adresinizi ozelden pm atarsanız iyi olur hocam birbirimize yardımcı oluruz.

Bu siteye üye oldum dünde blog hesabımı ekledim 24 saat beklemem gerekiyordu sitenin onaylanması ve reklam kodu oluşturabilmek için. Az önce baktımda popmyads hesabım sanırım banlanmış giriş yapılamıyor bunun sebebi nedir?

Merhaba Arkadaşlar;

Adsense ekleyemenler için alternatif bir sistem popmyads.com. Reklamlarınız 24 saat içinde onaylanır. Çoğu zamanda 5-10 saate onaylanır.

Paypal ile ödeme alabiliyorsunuz.

Ödeme limiti : 5 $ 1 hafta içinde ödeme geliyor.

Kafanıza takılan sorular olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Sign Up | Refli Link

PopMyAds | Refsiz Link

bJJpMj.png

aynı konun birden fazla açılmasına gerek yok bence ,ekran görüntüsü attığın oranlarda sabit değil benim konuda belittim
http://www.ytpara.com/adsense-soru-...p-reklam-firmasi-daha-fazla-kazandiriyor.html

hocam ben popads popmyads ikisinede 2 blogumla başvurdum fakat hala pending approval kısmında kaldı neden olabilir ? 24 saat geçti :S

3 adet blogla dun gece 5 civarları basvurdum bugunde 1 tane gonderdim hala beklemedeyim.

1 den fazla blog sitesi eklesek sorun yaratırmı popads e 3 tane gonderdim onay bekliyor , popmyads ede ayarlıcam bişeyler 5-10-15 tane eklesek sıkıntı olur mu ?
paypaldan baska odeme yontemi var mı , banka vs.?

kayıt olurken account type: Publisher mi olcak Advertiser mi olcak bilgilendiriseniz sevinirim.

bide skype adresinizi ozelden pm atarsanız iyi olur hocam birbirimize yardımcı oluruz.

Publisher

bende dün başvurmuştum kod vermiş şimdi bu kodu ne yapıcam bilen varmı? action paylaştığı temayı kullanmıştım [MENTION=9674]salim59yt[/MENTION]

<head> </head> tagları arasına yerleştirin kodu...

aynı konun birden fazla açılmasına gerek yok bence ,ekran görüntüsü attığın oranlarda sabit değil benim konuda belittim
http://www.ytpara.com/adsense-soru-...p-reklam-firmasi-daha-fazla-kazandiriyor.html

Buna siz karar veremezsiniz konu açıp açamayacağıma . Neyseki sistem kimseye kalmadı. Herkesin elinde patladı popmyads .Dahada birşey paylaşmam artık. Meyve veren ağaç taşlanır. Siz ne yaptınız sadece gittiniz ref konusu açtınız. Birtane konunuz yok sorunu çözmek, yaşadığınız sorunları çözmek adına. Burda bir blogger furyası başladı gitti. BEn ref linkimi vereyim hiç birşey yapmayayım para kazanayım olmaz.

Selamatle...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri