Popmyads kullananların dikkatine

salim59yt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Popmyads hesabım fake (sahte) trafik sebebiyle kapatılmıştır. Eğer ki durum böyleyse gerçekten diğer hesaplari mız özellikle adsense tehlike altındadır diye düşünüyorum.

sahte trafiğe neden olacak bir şey yaptınız mı?

Merhaba arkadaşlar,

Popmyads hesabım fake (sahte) trafik sebebiyle kapatılmıştır. Eğer ki durum böyleyse gerçekten diğer hesaplari mız özellikle adsense tehlike altındadır diye düşünüyorum.

Hocam biraz daha açar mısın, nasıl oldu neden kapandı. Ek program mı kullandın.?

arkadaşlar benim hesap da kapanmış.

Your account has been disabled. Reason: .

birden çok fazla hesap açıldı adamların sisteminde, kaldıramadılar.

benimkide engellenmiş
sadece 1 blog ile başvuru yapmıştım oysaki :)

aslında adsense de ve adnow gibi yerler de çoklu blog çalışılır mesela 500 tane blog ekleniyor bildiğim kadarıyla adsenseye. ama spam yapıltığında reklam verenin haklarını koruyoruz ayağına kapatıyorlar hesapları. özgünleştirilmiş ve manuel girilen makale istiyorlar herhalde.

Yakında adsense hesaplariNida duyarız bu gidişle

Hesap kapanma diye bi ibare yok ki? Sadace siteye giriş yapılmıyor

istenmeyen pop up açtığı için blogu çok sık açıp bakarsanız kendi reklamlarınıza istemeden her defasında tıklamış olursunuz.

Site açık hesapta da sorun yok; Ancak ben blog hesabı bağlamadım, bilginize.

an itibariyle 2 blogla başvuru yaptığım popmyads hesabım kapatılmış :S

Popmyads başvurusu yapmıştım. Normal özgün blogumla bşavuru yaptım. şuan hesaba giremiyorum. Yani action arkadaşımızın blogger sistemiyle alakası yok hesap kapanmasının.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri