Popüler Videolara Yorum Yapıp En Üst Yoruma Sahip Olarak Kazanın - YTPara Özel

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, http://www.ytpara.com/youtube-kazan...larda-cikma-ve-yuksek-kazanc-ytpara-ozel.html yönetim ekibimiz tarafından paylaşmış olduğumuz bu konunun ardından sizlerle başka bir yöntemi daha paylaşıyoruz.

Çok rekabetin olduğu; ancak popüler videoların popülerliğini yitirmediği bazı kategoriler mevcut. Sahte telif gelmeyen çizgifilmler bu şekilde düşünülebilir. En üstte uzun süreler kalan ve izlenen popüler videoların olduğu bu kategorilerde yorumlar, özellikle ilk yorumlar çok önemlidir. İnsanlar ilk yorumlara genelde bakıyorlar farkında olarak ya da olmadan. Şimdiki taktiğimiz bu tarz videolara yorum yaparak, yorumu en üst sıraya çıkarmak. Bu sayede yorumunuzu herkes görecek ve yorumda paylaşmış olduğunuz linke, yorumu paylaşmış olduğunuz kanalı, yorumda paylaşmış olduğunuz videoyu vs inceleyen ilgili, gerçek, organik kişiler olacaktır.

- Eski Yöntem:
Google Plus ile yoruma like atılması. (Yeni sistemde de kısa süreli işe yaramakta; ancak aşağılara inmekte ardından.)

-Yeni Yöntem:

1- Videoya giriyoruz.
2- Videonun altında paylaş bölümünden kendi kanalımızda Google Plus ile paylaşıyoruz.
3- Paylaşımda içinde kendi video linkinizin de geçeceği şekilde bir şeyler yazıyoruz:
Örneğin: "Selam, yeni bölümü buradan izleyebilirsiniz: http://www.youtube.com/watchvsvskendilinkiniz"
4- G+ özelliğine sahip kanallarınızdan (rekabete göre) 10-100 tanesine girerek G+ üzerinden paylaşmış olduğunuz gönderiyi beğenin.
(Ek olarak belki forumumuzda bu işi yapmaya başlayan arkadaşlar çıkacaktır, onlardan satın da alabilirsiniz, ben kendi kanallarım ile işi gö*türüyorum.)

Bu işlemleri uyguladığınız takdirde paylaşımınızdaki yazınız yorum olarak 12-24 saat aralığında paylaştığınız popüler videonun en üst sırasına oturacak ve uzun süre orada kalacaktır video sahibi silmediği takdirde ;)

Yorum, beğeni, görüş ve sorularınızı bekliyorum, herkese bol kazançlar!

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam bilgi patlaması yaşatıyor sağolsun :)
Devamını bekliyoruz.Kullandığım bir yöntem ama genelde kanalımın linkini attığımda ya spam yoruma takılıp hiç yayınlanmıyor yada kanal sahibi yorumu siliyor :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam bilgi patlaması yaşatıyor sağolsun :)
Devamını bekliyoruz.Kullandığım bir yöntem ama genelde kanalımın linkini attığımda ya spam yoruma takılıp hiç yayınlanmıyor yada kanal sahibi yorumu siliyor :)

Şöyle eğer videoya direk yorum yaparsanız haklısınız spam'a takılma ihtimali artıyor; ancak dediğim gibi paylaşırsanız kendi profilinizde o esnada açıklama şeklinde yazarsanız hem yorum olarak gözüküyor o videoda hem spam'a düşme şansı azalıyor. Kanal sahibinin yorumu silmesi normal tabi, o sildikçe biz ekleriz :) Çok fazla dikkat çekmiyor hemen kanal sahibi tarafından, özellikle spam yapan kişilerin popüler videolarında :)

Teşekkürler üstad. Beğeni ve paylaşım her zaman işe yarıyor. Bu yöntemi de deneriz..

birde dünya engeli geçme anlatılsa coşacak buralar... ::)
güzel paylaşım eline diline sağlık

bunu paylaşmıştım hatta like satın alın demiştim ne hikmetse konu kapatılmıştı:) ama sağlam yöntemdir blackhat'ta paylaşılmıştı

Yararli bir konu daha tesekkurler onur supersin devam insallah.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

forum eski ruhuna dönüyor hade hayırlısı

hocam ben anlamadım mevzuyu.
Şimdi benim bi xxxx kanalım var. ben bunun xxx kanalından çektim diyelim. xxx kanalına girip orada yorumlara kendi videolarımın linkini koyup buradan izleyin falan mı yazacağım ?

Teşekkürler çok işimize yarayacak bu taktik

bu yöntemi öğrenen bir arkadaşın "Oh" ile başlayan kanalına denk geldim. Altında uygulamış yöntemi tüm kanallarını orada ifşa etmiş :)

Videoda link paylaşırsanız
yada ingilizce kanalıma abone olun falan yazarsanız yada kanalıma girin falan yazarsanız otomatik spam algılıyor.

Her gün 100lerce yorum siliyorum böyle.

Bunun yerine popüler kanalınızla rakip kanallara girerek.

Video çok güzel , teşekkürler.

falan yazarsanız.Yorumları inceleyen üyeler kanalınızı ilgi çekici bulup girebilirler.

Videoda link paylaşırsanız
yada ingilizce kanalıma abone olun falan yazarsanız yada kanalıma girin falan yazarsanız otomatik spam algılıyor.

Her gün 100lerce yorum siliyorum böyle.

Bunun yerine popüler kanalınızla rakip kanallara girerek.

Video çok güzel , teşekkürler.

falan yazarsanız.Yorumları inceleyen üyeler kanalınızı ilgi çekici bulup girebilirler.

Aynen katılıyorum spama düşüyor bende bunları haftada bir siliyorum

Tekrar okuyun arkadaşlar spam'ı eğer direk yorum olarak atarsanız algılıyor doğrudur; ancak paylaşırsanız kendi G+ profilinde, açıklama olarak yazarsanız spam olarak algılanmıyor (daha yüksek olasılıkla) ve yorum olarak gözüküyor aynı yazdığınız.

Bununla birlikte eski yöntemdi bahsettiğiniz zaten düz yorum yapıp g+ kasarak yukarı çıkarmak, burada bahsettiğim yorum dümdüz atılan yorum değil :) Teşekkürler tüm yorumlar için, ben de BHWden bir arkadaştan öğrendim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri