Portable Uzak Masaüstü Uygulaması

hsmak01

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Birşeyi araştırmadan kendim uğraşmadan talepte bulunmayı sevmem. Çok aramama rağmen portable uzak masaüstü uygulaması bulamadım. Windowstakinin dosyalarını kopyaladım ama çalışmadı. Neden lazım derseniz iş yerimdeki pc de uzak masa üstü uygulaması yok ve yeni program kurmaya izin yok. Chrome eklentisini kurdum ama oda yine program kurmayı gerektiryor. Windowstaki uzak masaütü uygulamasını portable olarak çalışıtıracak babayiğit arıyorum.

Valla portable uzak masaüstü varmı bilmem ama şu işini görür bence.VDS e teamviewer yükle.Sonra bir tane flash belleğede portable teamviewer kur işini görür hocam.

Valla portable uzak masaüstü varmı bilmem ama şu işini görür bence.VDS e teamviewer yükle.Sonra bir tane flash belleğede portable teamviewer kur işini görür hocam.

Onu denedimde olmuyor team a bağlanmıyor hata veriyor vds ye. Teşekkürler tavsiyen için.

Ne hatası veriyor ki hocam ? Dediğim şekilde yaparsanız sıkıntısız çalışması gerekir.

Make Microsoft Remote Desktop A Portable App

burda anlatımını yapmış.
verilen 4 dosyayı kopyalamanız gerekiyormuş.
belirtilen son 2 dosyayı hangi klasörden kopyalarsanız, o klasör adını oluşturup içine atmanız gerekiyormuş (anlatımda en-us olmuş mesela).

uzakmasaüstünde basit işlemler yapacaksanız iphone vs telefonunuz varsa RD Client uzak masaüstü uygulaması yükleyin. Aldığınız verime inanamayacaksınız.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri