Portekiz - Fransa Final Maçı

hadi onlar bunları internetten okur öğrenir de sen üslubu nerden öğreneceksin kardeşim?

Siz öğretir misiniz Efendim ?

Hem arkadaş uslup konusunda bilgilenir hemde bende bu konu hakkında istifade ederim.

Cümleten Hayırlı Geceler...

(Yatıyorum..)

Yani şimdi resmiyette şifreli olan kanalı key girerek açınca hiç illegal bir şey olmuyor öyle mi? Kusura bakma ben çok cahilim o halde ciddi anlamda söylüyorum.

Not olarak düşeyim uzun zaman sonra ilk kez uydu kullanıyorum ben.

estağfurullah hocam. bu keyi koyma amaçları belli zaten ben avrupada yaşıyorum örneğin ben girersem yayın açılmaz zaten benim yaşadağım ülkede başka bir yayın var.

ben zaten ilk yorumumda yazdım sonra bir arkadaş benden alıntı yaptı bende efendice anlattım sonra ki arkadaşlara bakıyorum hala aynı tas aynı hamam arkadaş anlatmış ben orada yazdığımı okusana kime sallıyorsun neyi provoke ediyorsun yani. cahil dememin sebebi de budur zaten ben niye kimseye hakaret edeyim ne kazanıcam ki ?

dsmartta digitürkde filan şifre girmenize gerek yok çünkü cihaza para ödüyorsunuz aynı olay burada da geçerli bende burada bir cihaza para ödüyorum ve cihazda 6 tane Türk kanalı var para verdiğim için şifreli yayın yapamıyor şuan trtyi şifresiz izleyebiliyorum anlıyacagınız

estağfurullah hocam. bu keyi koyma amaçları belli zaten ben avrupada yaşıyorum örneğin ben girersem yayın açılmaz zaten benim yaşadağım ülkede başka bir yayın var.

ben zaten ilk yorumumda yazdım sonra bir arkadaş benden alıntı yaptı bende efendice anlattım sonra ki arkadaşlara bakıyorum hala aynı tas aynı hamam arkadaş anlatmış ben orada yazdığımı okusana kime sallıyorsun neyi provoke ediyorsun yani. cahil dememin sebebi de budur zaten ben niye kimseye hakaret edeyim ne kazanıcam ki ?

dsmartta digitürkde filan şifre girmenize gerek yok çünkü cihaza para ödüyorsunuz aynı olay burada da geçerli bende burada bir cihaza para ödüyorum ve cihazda 6 tane Türk kanalı var para verdiğim için şifreli yayın yapamıyor şuan trtyi şifresiz izleyebiliyorum anlıyacagınız

Hocam fransada yaşıyorsunuz da TRT bizim vergilerimizle geçiniyor. Şu spikere bile 300k aylık para veriyorlar. Bide yetmezmiş gibi elektrik faturalarımıza kalkıp TRT payı diye bir saçmalık yerleştiriyorlar. Hadi tamam bütün ülkelerde böyle diyelim, bizim ülkemizde böyle olmak zorunda mı? Fransaya yada yayıncı kuruluşa 3 kuruş para verilip alınamaz mı bu yayın yani. Hadi onu geçtim bütün turnuvayı verip finali vermemek nekadar aptalca anlatabiliyor muyum? Sizin o fransada yayına para verdiğiniz kadar bizim burada TRT ye para vermişliğimiz var merak etme ama karşılığı bu anlayamıyorum. Anladıysanız siz anlatın. Millet bu saçma biss key midir nedir onunla uğraşmak zorunda mı bu ülkenin yarısı internetten anlamıyor onlar nasıl izleyecek? Yani bukadar övünen bir ülke nasıl olurda böyle salakça birşeyle ortaya çıkar? Bu olayın savunulacak yönü yok bence.

Hocam fransada yaşıyorsunuz da TRT bizim vergilerimizle geçiniyor. Şu spikere bile 300k aylık para veriyorlar. Bide yetmezmiş gibi elektrik faturalarımıza kalkıp TRT payı diye bir saçmalık yerleştiriyorlar. Hadi tamam bütün ülkelerde böyle diyelim, bizim ülkemizde böyle olmak zorunda mı? Fransaya yada yayıncı kuruluşa 3 kuruş para verilip alınamaz mı bu yayın yani. Hadi onu geçtim bütün turnuvayı verip finali vermemek nekadar aptalca anlatabiliyor muyum? Sizin o fransada yayına para verdiğiniz kadar bizim burada TRT ye para vermişliğimiz var merak etme ama karşılığı bu anlayamıyorum. Anladıysanız siz anlatın. Millet bu saçma biss key midir nedir onunla uğraşmak zorunda mı bu ülkenin yarısı internetten anlamıyor onlar nasıl izleyecek? Yani bukadar övünen bir ülke nasıl olurda böyle salakça birşeyle ortaya çıkar? Bu olayın savunulacak yönü yok bence.

olayı çok farklı yansıtmışsınız bu sadece uyduda geçerli. uyduyu alırken bazı kuralları okumadıgımız için bu durumu anormal gibi görüyoruz. aslında biss key çoğu uyduda var ve bunu getirme nedenleri de belli.
şimdi ben Almanya da paralı yayınlanan maçı trtsporda izliyemıyorum çünkü adam şifre koyuyor ve zaten Türkiye de yaşayan adamlar izliyor. burada yani Fransa da yaşayan bir çok yabancı ülke insanı var ve başta Türkler ve Portekizliler gelir bu adamların Fransız tvsi yerine uydudan kendi tvlerini izlemeleri Fransa için büyük bir zarar değil mi sizce ? reklam olayları filan derken bu şifrelerin getirilme sebebi de budur

net bir yayın izlemek için uydu alıyorsan maalesef bazı şeylere de 4 yılda bir gerçekleşen olayda katlanmak durumunda kalıyorsunuz bunun sorumlusu birazda trt bu konuda insanları bilgilendirmeleri lazımdı.

olayı çok farklı yansıtmışsınız bu sadece uyduda geçerli. uyduyu alırken bazı kuralları okumadıgımız için bu durumu anormal gibi görüyoruz. aslında biss key çoğu uyduda var ve bunu getirme nedenleri de belli.
şimdi ben Almanya da paralı yayınlanan maçı trtsporda izliyemıyorum çünkü adam şifre koyuyor ve zaten Türkiye de yaşayan adamlar izliyor. burada yani Fransa da yaşayan bir çok yabancı ülke insanı var ve başta Türkler ve Portekizliler gelir bu adamların Fransız tvsi yerine uydudan kendi tvlerini izlemeleri Fransa için büyük bir zarar değil mi sizce ? reklam olayları filan derken bu şifrelerin getirilme sebebi de budur

net bir yayın izlemek için uydu alıyorsan maalesef bazı şeylere de 4 yılda bir gerçekleşen olayda katlanmak durumunda kalıyorsunuz bunun sorumlusu birazda trt bu konuda insanları bilgilendirmeleri lazımdı.

Hocam yani TRT fransadaki türk gurbetçiler izlemesin diye mi kapattı yayını?
E peki türkiyedeki 80 milyon insan insan değil mi :D Yani zaten isteseler sadece fransada yaşayanlara kilit koyarlar. Ben bir mantıklı bağ göremedim şahsen dediklerinizden çıkaramadım yani.

Son düzenleme:
Haydi Portekiz baastır oğlum :D Tothem :D
Youtubede güldürmedin yüzümü burda güdür hadi oğlum :D

Hocam yani TRT fransadaki türk gurbetçiler izlemesin diye mi kapattı yayını?
E peki türkiyedeki 80 milyon insan insan değil mi :D Yani zaten isteseler sadece fransada yaşayanlara kilit koyarlar. Ben bir mantıklı bağ göremedim şahsen dediklerinizden çıkaramadım yani.

abi yukarıda ki adamlar nasıl izliyor biss keyi girmiş izliyor adam :D he yinede izliyemıyorum diyorsan anten varsa onla izle yoksa arkaya çatal koy onla izle :D
trtnin kestiği vergiyi konuşursak ohoo demi şimdi siyasetten ban yeriz :D :D

ah ulen frikik kaçtı :D

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:17 ----------

gooooooooooooooooooooolllllllll allahımmm golllll

Oh beeeeeeeeee portekizzzzzzzzzz gooooooooooooooool
Helal olsun size :)

abi yukarıda ki adamlar nasıl izliyor biss keyi girmiş izliyor adam :D he yinede izliyemıyorum diyorsan anten varsa onla izle yoksa arkaya çatal koy onla izle :D
trtnin kestiği vergiyi konuşursak ohoo demi şimdi siyasetten ban yeriz :D :D

ah ulen frikik kaçtı :D

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:17 ----------

gooooooooooooooooooooolllllllll allahımmm golllll

Yok hocam ben izleyemiyorum demiyorum , öyle veya böyle interneti olan haneler izliyor. İnterneti olmayan haneleri biss keyi vahiy ile mi inecek? Bu arada fransada yaşıyosunuz ama portekizi tutuyosunuz sanırım :D oda güzel.

nani hayatını maçını oynuyo yeminle biz fenerde eğer bu maçta nani nike ise fenerdeyken nixe ydi :D

Ronaldo ağlıyor acıdım valla :)
Son 30 saniye

Son düzenleme:
çıldırın çıldırın fransızlar çıldırın :D 2 haftadır fransız kornolarından sıkılmıştık birazda portekizler bassın :D :D

yav fransız takımına bakarsan hepsi göçmen doğru düzgün kendi oyuncusu yok yakın zamanda Türk oyuncular çıkar ama fransada büyüyen Türkler fransada oynamaz orasıda var. tabi portekizi tutucam 1. sebebim ronaldo 2. sebebim ülkemin düşmanı benım düşmanımdır fransanın ne halt oldugu belli :D

şuan benzema kutlama yapıyor :D :D fransada yaşayan 60 binin 30 bini bilinki portekizi destekliyor :D

Hocam pek sanmıyorum ya Tous avec les bleus ce soir !!! Allez les gars !!! #AllezLesBleus bunu yazan adam niye sevinsin :D bu arada tamam çoğu göçmen ama herkesin okadar düşmanlık besleyeceğini sanmıyorum yaşadığı ülkeye. Neyse hayırlı olsun portekizli çingenelere :D

yemin ederim ki çok sevindim lan helal olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri