Pos Cihazından Para Geçirmeye Çalışan Kasiyer :D :D

Çocuk gerçekten iyi değil.

Ya yakınına birşey oldu ya da gerçekten çok ama çok yorgun.
Şimdi ağzımı açacam da, biliyorum ban yiyeceğim o yüzden kısa özet geçeyim.

Yani ordaki o kendince espri yapan, kendince eğlenen vatandaşa sormak lazım ;
Sende hiç mi vicdan yok ? Bir çocuğun bu durumundan faydalanıp, eğlenmek nedir.
Şuna diyemezmiydin ? '' Abicim sen baya yorgunsun hayırdır bir derdin mi var ? ''

Bu çok mu zor acaba ? Böyle birşey olamaz yemin ederim.

Burası sanırım petrol istasyonu bilmeyenler için bu elemanlar 24 saat çalışır...

abi çocugun kesin sıkıntısı var derdi var ben kendimden biliyorum kücük bir şeye okadar çok canım sıkılıyoki kimseyle konusamıyom dısarıya cıkamıyom sıkıntıdan :D

çocuk sarhoş olabilir bilemiycem belki aklı yerinde değil ama adamın yaptığı tam bir.. neyse

Cidden kötü bir durum.
Ya aşırı üzüntü yorgunluk var ne yaptığını bilmiyor.

Yada madde kullanmış

sarhoş olduğunu düşünmüyorum adamın konuşmaları normal.
kafası başka biryerde yani o an orayı düşünmüyor bile ;)

yahu çocuk yorgunluktan ne hale gelmiş o adam da orada eğlendiğini sanıyor, hiç komik değil.

yogunluk olabileceğini düşünmüyorum, aklım almıyor yani
madde kullanmış olabilir.
videoyu çekenler hakkında yorum yapmıycam

Arkadaş Evliymiş Te Üzüldüm Şimdi Muhtemelen Uykusuz Çünkü Konuşması Uykudan Uyanamamış Biri Gibi Hani 3 Te Uyursun 7 De Kakarsın Ya Bunun Da O Hesap Olması Lazım.

Arkadaş Evliymiş Te Üzüldüm Şimdi Muhtemelen Uykusuz Çünkü Konuşması Uykudan Uyanamamış Biri Gibi Hani 3 Te Uyursun 7 De Kakarsın Ya Bunun Da O Hesap Olması Lazım.

senin de başlığa bakınca anlaşılıyor düşüncen ama neyse :)

çok komik kardeş o kadar komikki adamın sakallarına gül gül öldüm

herkes maddeye düşünceye bağlamışta biride çıkıp dememiş uykusuzluk?

1 gün çalışıp 1 gün uyurlar

bende zamanında calıstım ancak bu tarz olay sadece kutu köşlerde bulunan istasyonlarda geçerli olabilir ki görmedim bile.
Biz bile 16 saat çalısıp 36 saat dinlenirdik. senin dediğin olayı ben bu güne kadar hiç görmedim. Görmem de heralde

24 saat çalışma olayı yanlıştır. max calışma saatleri 16 saattir. zaten bir insanın sağlığı üstüne elvermez. patronda çalıştırmaz, cok çalışan işçinin verimi düşer vsvsvsvs.

bu arada bazılarına komik gelebilir ama bence komik bir video değil. tamamen terbiye ile alakalı.

bende zamanında calıstım ancak bu tarz olay sadece kutu köşlerde bulunan istasyonlarda geçerli olabilir ki görmedim bile.
Biz bile 16 saat çalısıp 36 saat dinlenirdik. senin dediğin olayı ben bu güne kadar hiç görmedim. Görmem de heralde
Bnm kuzen zamanında çok çalıştı petrol de [MENTION=14123]Zadem46[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri