Postahaneye Gitsem Çözüm Bulubilir Miyim ?

ben de bekliyorum pin ama öyle bi kağıt gönderiyorlar ki, memurun eline geçse bu ne lan böyle deyip alıp çöpe atabilir yani öyle bi cinsten.

3 pin beklemiştim bi adrese kıç kadar şehirde bir türlü gelmemişti pinim. şimdi 1 sokak üstüne yine bekliyorum ama pek sanmıyorum yine geleceğini.

telefona google pin kağıdının fotoğrafını çekip gideceğim ben. gittiğimde de bunların hepsi aynı zamanda gönderildi. istanbul'a da ulaşmış, hakkari'ye de ulaşmış ama benim ki gelmedi. gözünüze çarptı mı böyle bi kağıt acaba diye soracağım artık.

daha önce kimlik ile onaylattım ben adsense, aynı kimlikle bi daha onaylatsam sorun olur mu acaba bunu merak ediyorum.

ben de bekliyorum pin ama öyle bi kağıt gönderiyorlar ki, memurun eline geçse bu ne lan böyle deyip alıp çöpe atabilir yani öyle bi cinsten.

3 pin beklemiştim bi adrese kıç kadar şehirde bir türlü gelmemişti pinim. şimdi 1 sokak üstüne yine bekliyorum ama pek sanmıyorum yine geleceğini.

telefona google pin kağıdının fotoğrafını çekip gideceğim ben. gittiğimde de bunların hepsi aynı zamanda gönderildi. istanbul'a da ulaşmış, hakkari'ye de ulaşmış ama benim ki gelmedi. gözünüze çarptı mı böyle bi kağıt acaba diye soracağım artık.

daha önce kimlik ile onaylattım ben adsense, aynı kimlikle bi daha onaylatsam sorun olur mu acaba bunu merak ediyorum.

gittim sordum ana merkeze git dediler oraya gidip barkod olmasa bile kimliğini göster yaridmi olurlar dediler ama ana merkeze gidip de yardimci olacaklarini sanmiuorum

gittim sordum ana merkeze git dediler oraya gidip barkod olmasa bile kimliğini göster yaridmi olurlar dediler ama ana merkeze gidip de yardimci olacaklarini sanmiuorum
ana merkez dediğiniz hocam şehir merkezindeki ptt'mi?

kimlik olsa da olmasa da bişey yapamazlar. takip numarası yok çünkü. depoda da arayacaklarını sanmıyorum açıkcası.

dostum merkezi ara dış postada sizin mahalleye bakan arkadaşla iletişim kuramana yardımcı olurlar adına posta gelmişse bilir gelmemişse ptt ile bir yere varamazsın

ana merkez dediğiniz hocam şehir merkezindeki ptt'mi?

kimlik olsa da olmasa da bişey yapamazlar. takip numarası yok çünkü. depoda da arayacaklarını sanmıyorum açıkcası.

Haklisiniz hocam adamlar barkod no falan istiyor ama hic yok onlar + dagitim yapan sefe uladirsam belki bi sonuc cikarmis

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

Bi ton dert ya adam gibi takip no bile yok

dostum merkezi ara dış postada sizin mahalleye bakan arkadaşla iletişim kuramana yardımcı olurlar adına posta gelmişse bilir gelmemişse ptt ile bir yere varamazsın

Telefon numarasi nedir hocam sitelerinde yazmiyor dediginiz makul arayim benim mahalleme kim bakiyor o kisiye sormak lazim ban ozelden numarayi iletir misiniz

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

Gittim merkeze evimim ordaki postaneye sormami soylediler

takip no yu çıkarmayan google işte. daha ucuz ya ondan takip no suz yolluyor.
birde milyarlar kazanıyorlar..

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------

Telefon numarasi nedir hocam sitelerinde yazmiyor dediginiz makul arayim benim mahalleme kim bakiyor o kisiye sormak lazim ban ozelden numarayi iletir misiniz

---------- Spam Engelliyici 20:11 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

Gittim merkeze evimim ordaki postaneye sormami soylediler

ben sana boşuna gitme demedim mi.. posta dağıtım merkezine gitmen gerekiyor ayrıca. bütün postalar oradan dağılır bir ile.

jv3mJW.png

Başka evrak göndermemi mi istiyor gugıl ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri