PowerDirector 14 Ultimate Satın Alıcam ?

sadece o sürüm için ömürlük olur yenileme güncelleme vs para isterler. yine de için rahat etsin adamlara mail yaz sor soracaklarını

Hocam programı 200TL'ye satın aldım. İçerisinde

PowerDirector 14 Ultimate - Incl. Premium Effects and Templates
CyberLink Cloud 20 GB (12 months)
Action Pack for ActionDirector & PowerDirector
10 Pro-quality Audio Tracks from Triple Scoop Music
AudioDirector 6 Ultra
CyberLink_HolidayPack6_PowerDirector
CyberLink_CreativeDesignPack_Wedding

Çıktı baya sağlam bir set oldu benim için :)

bireysel kullanıcı olarak para vermeyin bence ama hayırlı olsun yine de artık :)

Yazık oldu parana, nette birçok sitede crackli mevcut,
Paralı kullanmakla craklı sürüm arasında bi fark yok

Sorun da zaten burada niye crackli kullanayım artık bilgisayarımdaki ve telefonumdaki %90 şeyler paralı korsan kullanmam için sebep yok para kazanmak istiyorsak para harcamak zorundayız.

bireysel kullanıcı olarak para vermeyin bence ama hayırlı olsun yine de artık :)

Teşekkürler, amacım bu işten para kazanmak bireysel olarak kullanıcam ama sonuçta bundan para kazanıcam etik bir davranış olmayacağı için satın aldım.

Sorun da zaten burada niye crackli kullanayım artık bilgisayarımdaki ve telefonumdaki %90 şeyler paralı korsan kullanmam için sebep yok para kazanmak istiyorsak para harcamak zorundayız.

Teşekkürler, amacım bu işten para kazanmak bireysel olarak kullanıcam ama sonuçta bundan para kazanıcam etik bir davranış olmayacağı için satın aldım.

Bugüne kadar Pc den izlediğin tüm filmlerin orjinal dvd sini mi alarak izledin
Veya bilgisayarına ve telefonuna indirdiğin tüm müzikleri satın aldinmi
Ben senin için söyledim, yine suçlu ben çıktım
Neyse polemiğe girmek istemiyorum
İyi forumlar

Bugüne kadar Pc den izlediğin tüm filmlerin orjinal dvd sini mi alarak izledin
Veya bilgisayarına ve telefonuna indirdiğin tüm müzikleri satın aldinmi
Ben senin için söyledim, yine suçlu ben çıktım
Neyse polemiğe girmek istemiyorum
İyi forumlar

Sizi suçlu çıkartacak bir şey söylemedim yazdığınız satırlarda haklısınız hayatım boyunca dinlediğim müzikleri izlediğim filmlerin hepsini orjinal kullanmadım ama artık paramı biriktirip film paketi satın alıyorum müziklerimi youtube üzerinden offical sayfalarından dinliyorum. İndirimleri yakalamaya çalışıp kutulu orjinal ürünler almaya çalışıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri