ben onu bunu bilmemde
poyraz thug life yaptı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fırından yeni çıktı sıcak sıcak... azevvel çıkmış yeni fragman
https://www.kanald.com.tr/poyraz-karayel/fragmanlar/poyraz-karayel-22-bolum-fragmani
Bolum sonu yine vurdu hanceri [emoji4]artık beklentiyi tavan yaptirdiklarindan bu bölüm sönük geldi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ustad bu ulkeye boyle bir dizi kolay kolay gelmez isin yoksa haftayi bekle sonra 2.sezonu bekle [emoji24] [emoji24]Yok artik pes dogrusu ben boyle bir dizi gormedim ne yabanci ne yerli. Boyle senaryo olamaz. Sok ustune sok!
Mobilden yazildi.
Hata yaptik biriktirip oyle izlemek lazimdi boyle cekilmiyor..Ustad bu ulkeye boyle bir dizi kolay kolay gelmez isin yoksa haftayi bekle sonra 2.sezonu bekle [emoji24] [emoji24]
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tadini bir kere alinca nasil birakcan [emoji24]Hata yaptik biriktirip oyle izlemek lazimdi boyle cekilmiyor..
Mobilden yazildi.
Baglandik bir kere artik cok zorTadini bir kere alinca nasil birakcan [emoji24]
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baglandik bir kere artik cok zor![]()
Mobilden yazildi.
Hele su muzik yok mu... https://youtu.be/V4wQIHCAyn4yaw bu dizi senaryosuyla oyuncularıyla ne bilim resmen hayatımı görüyorum dizide... bir kaç arkadaşa tavsiye ettim diziyi şimdi internetten nefes almadan izliyorlarböyle bir dizi yok gerçekten
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.