Babasi 1. sezon finali son sahnesinde her sey belli olmustu simdi babasi olmadigini dusunmesi icin oyun yapiyorlar galiba
e yok artık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Babasi 1. sezon finali son sahnesinde her sey belli olmustu simdi babasi olmadigini dusunmesi icin oyun yapiyorlar galiba
bu adil topal poyrazın babasımı acaba ? çakma isim kullanabilir
Poyraz birazdan şarkı söyleyecek reklam bitti izleyin
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Poyraz döktürüyor
"her yerde sen varsın unutamadım"![]()
poyraza gelen yeni cep telefonu ne ayak beyler anlayabildiniz mi? o işin için de birşeyler varkargodan telefon geliyo takıp kullanıyo.. şüpheli bir durum olsa direk takmaz kendisi mi sipariş verdi ne anlamadım
poyraz karayel in kendi facebook sayfasında haber etmişlerdi poyraz yeni telefon aldı diye ama bu aslında büyük bir olay böyle sessizce sahneleceğini zannetmiyorum bir olay olacak bence
![]()
evet ben olayı unuttum. altındada m yazıyodu. acaba kim o ? aaaaaaa bak bunu yazarken aklıma geldi. artık bunu kullan dedi. altındada m yazıyodu. o m harfi meltemin baş harfi. aralarında özel haberleşme için kullandılar. sonra otele girdiğindede telefonuna baktı. meltem poyraza adil topal babamız dedi. ve bu aralarındaydı kimse bilmemesi gerekiyodu. telefon olayı bu![]()
Meltem yolladı hocam telefonun arkasından barkod işareti varpoyraza gelen yeni cep telefonu ne ayak beyler anlayabildiniz mi? o işin için de birşeyler varkargodan telefon geliyo takıp kullanıyo.. şüpheli bir durum olsa direk takmaz kendisi mi sipariş verdi ne anlamadım
poyraz karayel in kendi facebook sayfasında haber etmişlerdi poyraz yeni telefon aldı diye ama bu aslında büyük bir olay böyle sessizce sahneleceğini zannetmiyorum bir olay olacak bence
![]()
Ne bölümdü arkadaş!
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
the walking dead better call saul birde shameless ı beklemekle geçiyor ömrümüz ha birde kardeş payıo hayat benim diye bir dizi var arada denk geliyorum o da güzel.Denk gelirsem buna da bakarım Şimdilik bu kadar dizi yeter
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.