Poyraz Karayel İzleyenler

Her çarşamba rakı sofrası kurulur. asla ogün plan yapılmaz iş güç bırakılır. Türkiyede daha iyi dizi yok şu an

Eski heyecanı bir ben mi bulamıyorum.. İlk sezon gibi değil ya...

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son sahneye kadar güzeldi ama çok klasik bitti son sahne
Hocam tahmin edilebiliyo aşağı yukarı olacaklar ilk sezon aklımızı başımızdan alıyordu hız tempo heyecan ters köşeler falan. Bu sezon çok az dozda bunlar daha ağır gidiyor... Bana öyle geliyor da olabilir...

Hocam tahmin edilebiliyo aşağı yukarı olacaklar ilk sezon aklımızı başımızdan alıyordu hız tempo heyecan ters köşeler falan. Bu sezon çok az dozda bunlar daha ağır gidiyor... Bana öyle geliyor da olabilir...

yani tabi beklenti yüksek.. ama bu alıştığımızdan dolayı olabilir.. poyrazla ayşegülün aşkı ferhat ile şirin gibi efsane geliyordu şimdi normal geliyor ha tabi bazı sahneler yine bizi bizden alıyor ama işte yine de bu bölümü çok beğendim son sahneye kadar.. Bahri babanın ön planda olduğu bölümler çok güzel geçiyor on numara sözleri var

valla zülfikar için izliyorum kim kime ne yapmış ne etmiş umrumda bile değil :D

yani tabi beklenti yüksek.. ama bu alıştığımızdan dolayı olabilir.. poyrazla ayşegülün aşkı ferhat ile şirin gibi efsane geliyordu şimdi normal geliyor ha tabi bazı sahneler yine bizi bizden alıyor ama işte yine de bu bölümü çok beğendim son sahneye kadar.. Bahri babanın ön planda olduğu bölümler çok güzel geçiyor on numara sözleri var
Evet hocam dediklerine katılıyorum bir de baba oğul ilişkisi de çok güzeldi ilk sezonda.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tabiki babası :D babası bahriye suç atacak. poyraz olacakları anlıyacak bahrinin böyle birşey yapmicagını yeni bölümü çözdük

bence daha farklı bir şey olacak bu diziyi lzleten şey tahmin ettiğimiz şeyin dışında başka şeylerin olması değil mi? bence terso olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri