Poyraz Karayel İzleyenler

Bölüm 1. Sezon kıvamında ilerliyor

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler reklamdan sonra sağlam aksiyon başlıyor :)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

poyraz karayelin ilk sezonunu bahri baba için izledim Mazhar Fuat Özkan üçlüsünden biri adını bilmiyorum o girince bıraktım favori dizim köprü :)

Son düzenleme:
adil topal ismail karayelin kimliğini kullanarak poyrazı bahriye karşı kullandı diyorum o belge de DNA örneği ismail karayel e ait değil bence ama tek sıkıntı şu, geçen bölüm eski evlerinde tüm geçmişte yaşadıklarını adil topal anlattı onları nerden bbiliyor o zaman? ve hala baba diyo poyraz, ama haberlerde yaptığı sahne bitirici vuruştu ve babasını vuruyor, aklımda deli sorular :D

Ben izlemiorumda su son sahneye denk geldim...babasini niye oldurdu 3 el atesle ? Bi tane bacagina siksaydi kacamasaydi.. oldurmek zorundamiydi o kadarmi igreniyor adamdan
.. ?

hem de nasıl :D ama orada farklı bir olay var, hocam bu dizi öyle bildiğin klasik diziler gibi değll, o adam muhtemelen babası değil onu öğrendi.. bu dizi akıl oyunlarıyla dolu bir dizi, o yüdzen efsane.. yani öyle tahmin ettiğin sahneler beklersin ya, bu dizi seni hep ters köşe yapar bu yüzden bağımlısıyız ve bırak haftaya gelecek bölümü fragmanı sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Nasıl mı kurtulacaklar ?
İsmail Karayelin öldüğü haberini alınca geri çekilecekler..
Bu kadar basit, sonuçta bir film bu :D

Ben izlemiorumda su son sahneye denk geldim...babasini niye oldurdu 3 el atesle ? Bi tane bacagina siksaydi kacamasaydi.. oldurmek zorundamiydi o kadarmi igreniyor adamdan
.. ?
Genelde her bölüm sonu bu soruları biz de soruyoruz :D Poyrazın vardır bir hesabı diyerek geçiştiriyoruz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri