PPD ve CPA ile Online Kazanç Methodu!

Arkadaşlar 20'ye yakın ö.m birikmiş. Bir süre foruma giremediğimden. Bugün dönüş yaptım, alt üyem olan arkadaşlara bahsi geçen PDF'i gönderdim.

Yenisini hazırlamak niyetim de var ama henüz başlayamadım. Müsait bir zaman da konuyu da inceleyeceğim sorusu olan varsa bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım

Hocam bem pm göndermiştim, bir bakarmısın

Türk indirmelerine ne gibi bir ücret var yokmu beni yeşillendirecek koca yürekli bir üye :)

Türk indirmelerine ne gibi bir ücret var yokmu beni yeşillendirecek koca yürekli bir üye :)

türk indirimlerine hiç birşey yok arkadaşım. dürüst olmak gerekirse bu sistem amerika ve avrupa trafiği için geçerli, en iyi para fransız trafiği..

şimdi gelelim konuya. bu sistemi çalıştırmak için çok iyi kaliteli trafik elde etmen gerek, ancak o zaman para kazanabilirsin. onun dışında reflede üye olsan refsizde üye olsan çok kaliteli açılış sayfasıda yapsan trafik yaratamadıktan sonrna hiçbir kıymeti yok.

nasıl trafik sağlanır.

youtube
google
seo

zaten kaliteli trafik elde edebiliyorsan para kazanıyorsun demek, trafik demek para demek

türk indirimlerine hiç birşey yok arkadaşım. dürüst olmak gerekirse bu sistem amerika ve avrupa trafiği için geçerli, en iyi para fransız trafiği..

şimdi gelelim konuya. bu sistemi çalıştırmak için çok iyi kaliteli trafik elde etmen gerek, ancak o zaman para kazanabilirsin. onun dışında reflede üye olsan refsizde üye olsan çok kaliteli açılış sayfasıda yapsan trafik yaratamadıktan sonrna hiçbir kıymeti yok.

nasıl trafik sağlanır.

youtube
google
seo

zaten kaliteli trafik elde edebiliyorsan para kazanıyorsun demek, trafik demek para demek

Anlıyorum hocam teşekkür ederim.Bende tık başı 20-30 dolar alırsınız diyince oraya biraz kafam yatmamıştı şimdi anladım teşekkürler...:)

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

Son düzenleme:
Bir tane uyduruk kanal açtım 3.84 kazanmışım hiç ilgilenmiyorum.

Bu kazanç metodu üstüne düşüldüğü takdirde iyi kazanç getireceğini söyleyebilirim.Yakın bir zamanda denemeyi düşünüyorum.Sonucu belirtirim.

Bu kazanç metodu üstüne düşüldüğü takdirde iyi kazanç getireceğini söyleyebilirim.Yakın bir zamanda denemeyi düşünüyorum.Sonucu belirtirim.

iyi bir trafiğin varsa yada iyi bir trafik elde edebiliyorsan zaten her yöntemden par a kazanabilirsin.. cpa ppd de bunlardan birt anesi adsense, youtube, blogger gibi... değişen hiçbirşey yok..

Merhaba Hocalarım
Fileice Sitesi ile tanışalı uzun zaman oldu üzerine pek düşmedim sadece 1 adet blog açtım ve birkaç materyal girdim toplam 400 dolara yakın para aldım bazen 1 indirmeden 10 dolar aldım bazen 1 dolar fakat üzerine düşündüğü taktirde saglam para bırakacagından emin olabilirsiniz.
f3ef37d3d5b963fa68d960103833e3bd.jpg

e2ebc0a04c2fb2a71d6663f1da94b930.jpg

Resimde de ödemeleri görme imkanımız var.

Kppsye yoğunlaşmam ve internet ortamından biraz uzaklaşmak adına içerisinde 30 dolar bulunan hesabımı satmak istiyorum.

Dilerseniz almak isteyen arkadaşımız olursa mesaj yoluyla iletişime geçebilir

Satın alan arkadaşa blog ve içerikler de verilecektir.

Hayırlı günler bol kazançlar

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Hocalarım
Fileice Sitesi ile tanışalı uzun zaman oldu üzerine pek düşmedim sadece 1 adet blog açtım ve birkaç materyal girdim toplam 400 dolara yakın para aldım bazen 1 indirmeden 10 dolar aldım bazen 1 dolar fakat üzerine düşündüğü taktirde saglam para bırakacagından emin olabilirsiniz.
f3ef37d3d5b963fa68d960103833e3bd.jpg

e2ebc0a04c2fb2a71d6663f1da94b930.jpg

Resimde de ödemeleri görme imkanımız var.

Kppsye yoğunlaşmam ve internet ortamından biraz uzaklaşmak adına içerisinde 30 dolar bulunan hesabımı satmak istiyorum.

Dilerseniz almak isteyen arkadaşımız olursa mesaj yoluyla iletişime geçebilir

Satın alan arkadaşa blog ve içerikler de verilecektir.

Hayırlı günler bol kazançlar

Hocam bu dediginiz siteyi bulamadim siteyi gonderme sansiniz varmi...

!!! mobildeyim !!!

Hocam bu dediginiz siteyi bulamadim siteyi gonderme sansiniz varmi...

!!! mobildeyim !!!
Hocam www.fileice.net Sıfırdan üye olacaksanız konu sahibi arkadaşın referans linki 1. Sayfada bulunuyor orada üye olun ama hesabı satın almak istiyorsanız pm ile dönüş yapabilirim

Hocam www.fileice.net Sıfırdan üye olacaksanız konu sahibi arkadaşın referans linki 1. Sayfada bulunuyor orada üye olun ama hesabı satın almak istiyorsanız pm ile dönüş yapabilirim

Bu siteye kactir yaziyorum gormiyordu dedim sorunmu var googleden bile baktim gostermedi ama simdi girdi sagolun hocam siteyi biraz inceleyim ona gore degerlendirmesini yapican tekrar sagolun.

!!! mobildeyim !!!

Bu siteye kactir yaziyorum gormiyordu dedim sorunmu var googleden bile baktim gostermedi ama simdi girdi sagolun hocam siteyi biraz inceleyim ona gore degerlendirmesini yapican tekrar sagolun.

!!! mobildeyim !!!
Büyük ihtimalle diğer Uzantıları denemişsindir hocam uzantısı. Net kolay kolay her girşimciyi kabul etmez 5 yıldır biliyorum firmayı daha bir tane olumsuz yorum görmedim ödeme de aksaklık yaşatmadı

Büyük ihtimalle diğer Uzantıları denemişsindir hocam uzantısı. Net kolay kolay her girşimciyi kabul etmez 5 yıldır biliyorum firmayı daha bir tane olumsuz yorum görmedim ödeme de aksaklık yaşatmadı

Yok hocam net denedim olmadi... Az once kayit olacaktim siteye kabul etmediler bilgilerimide gercek girmistim ama kabul etmediler 24 saat sonra tekrar denemekten cekinmeyin diyor bide
..

!!! mobildeyim !!!

Yok hocam net denedim olmadi... Az once kayit olacaktim siteye kabul etmediler bilgilerimide gercek girmistim ama kabul etmediler 24 saat sonra tekrar denemekten cekinmeyin diyor bide
..

!!! mobildeyim !!!
Üyelikleri moderatörleri titizlikle analiz ediyor herkezi malesef sisteme dahil etmiyorlar başvurduğunuz sitenin Hiti olmalı içerikler saglam olmalı ve en önemlisi kayıtta sorulan sorulara verimli cevap verebilmeniz bu sebeple Fileicede hesap açmak kolay degil

Üyelikleri moderatörleri titizlikle analiz ediyor herkezi malesef sisteme dahil etmiyorlar başvurduğunuz sitenin Hiti olmalı içerikler saglam olmalı ve en önemlisi kayıtta sorulan sorulara verimli cevap verebilmeniz bu sebeple Fileicede hesap açmak kolay degil

Site sormadi sanirim yada benmi gormedim 😊 yarin birdaha deneyecegim kabul etmeyince bi guven geldi simdi 😊 bu sefer gercek bilgi vermeyecegim ozaman kesin kabul ederler.

!!! mobildeyim !!!

Site sormadi sanirim yada benmi gormedim 😊 yarin birdaha deneyecegim kabul etmeyince bi guven geldi simdi 😊 bu sefer gercek bilgi vermeyecegim ozaman kesin kabul ederler.

!!! mobildeyim !!!
Gerçek bilgilerini vermeni öneririm ödeme de sıkıntı yaşamaman adına

Arkadaslar, bu sistemden para kazanabilen var mi? Ben bir suredir ugrasmaktayim ama henuz bir sey kazanamadim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri