ShareCash ref linkliniz ile kayıt oldum hocam
Kardeşim Sharecash ID'ni [email protected] adresine yazarsan PDF'yi de göndereyim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ShareCash ref linkliniz ile kayıt oldum hocam
Cevap kısa şekliyle evet
Ama bir kademe daha açarsam, hem bu sitelere yükleyeceğiniz dosyaların indirilmesiyla para kazanırsınız. Ya da isterseniz herhangi bir linki kısaltıp/kilitleyip paylaşarak para kazanırsınız..
Nasıl mı?
Hedef adresi Sharecash sitesinde Link Locker aracı ile kısaltıyoruz. Yeni linki videoda ya da blogda paylaşıyoruz. İnsanlar teklif tamamlayıp asıl adrese gidebiliyor. Yoksa oraya ulaşamıyorlar.
Mesela falancafilan.com'da daha önce paylaştığınız şifreli bir rar dosyası için şifre mevcut. falancafilan.com adresini kilitliyoruz insanlar o şifreye ulaşabilmek için bir teklif tamamlamaları gerekiyor.
üstadım anladığım kadarıyla siteye üye olduktan sonra indirileceğini düşündüğümüz kategorilerde metin dosyası- rar dosyası -resim - vb belgeleri yüklicez.bunlar ilgili kişilerce indirilirse bizde para kazancaz...bu kısım doğrumu ?
ikinci kısım : bu sitelere video yüklenebiliyormu ?
üçünsü kısım : ödemelerde sınır varmı ? ödemelr bankayamı paypala mı yapılyor ? ödeme günü varmı yoksa bizmi talep ediyoruz ?
bu sorualrıma cvb veirsen sevinirm....
İlk kısım doğru kardeşim.
Teknik olarak video yüklenebilir ama indirilir mi bilmiyorum. Bu arada video adult olmamalı ve telif yönünden de sakıncalı olmamalı.
Ödeme konusunu atlamışım konuya ekleyeyim.
Ödemelerde Paypal, Banka havalesi başta olmak üzere bir çok seçenek mevcut.
Her ayın ilk günü ödeme talep ediyoruz. Daha doğrusu bir ay boyunca kazandığımız tutar sonraki ayın ilk günü onaylanır ve bizde onaylanan tutarı ödeme isteriz. Banka havalesi 25-35 dolar arasında masrafı vardır ama ayın 3-4'ü gibi ulaşır. Paypal ödemeleri 10-20 arası ulaşır. Kazançlarda herhangi bir kesinti olmaz.
maili gönderdim hocam
açıklama için teşekkürler üstad....
ozaman bu işte nelerin indirilebeileceğini iyi araştırmamzı gerekiyor analdığım kadarıyla...size pm den bişiler atıcam bakarsanız sevinirim
hocam şiicegimizi acıklarmısın mdi sadece video mu yuklenıyor neler yukleye bilirizzz bide ne tarz önerirsinnnn
sadece video tarzımı yuklucez yoksa walpaper olabilirmi e-book olabilir mi
Aradığım kaynak her yorumu anlatımınızı tek tek okudum gerçekten çok güzel anlatmışsınız PPD ve CPA hakkında türkçe döküman yok çok teşekkür ederim böyle değerli bilgileri bizimle paylaştığınız için.Benimde bir sorum olucak blog sıralamalarda çıkarmak çok zor değilmi oradan tık almak youtube bu konuda daha kolay olmazmı?
hocam ben sharecash e referansınızla üye oldum
merhabalar yazınızı baştan sona okudum. teşekkürler paylaşımınız için.
sormak istediğim bir soru var..
şimdi siz bir program paylaştınız diyelim, ben sizin paylaştığınız programı indirdim anketi doldurup, siz komisyonu aldınız. 2 dk sonra ben sizin paylaştığınız farklı bir programı indirdim desek ? siz yine komisyon alacak mısınız ? sonuçta ip aynı ? gün içinde bir ip'den bir defa kazanç gelir gibi bir kısıtlama var mı ?
birde telefon onayı vs demişsiniz? onu anlayamadım bir açıklama alabilirmiyim ? sadece anketi doldurmakla iş bitmiyor mu acaba ?
indiren kişiye çıkacak olan anketi biz belirleyebiliyormuyuz ? telefon onaylı veya onaysız şekilde ?
teşekkür ederim
gönderdim
TeşekkürlerRefli linkinizle kayıt olmuş bulunmaktayım
2076755 id
![]()
Cevapladım kardeşim hayırlı olsun.Gönderdim hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.