[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] Buyrun işte hata
Dostum 50MB'dan büyük dosya yüklenmiyor maalesef. Üst sınır 50 MB
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] Buyrun işte hata
Dostum 50MB'dan büyük dosya yüklenmiyor maalesef. Üst sınır 50 MB
Üstad mesela ben de bunu bilmiyorum.1 mb 50 mb veya 3gb farkediyor mu?
Şimdi ben 16 kb(düz yazı 150 kelime) yükledim.Ve indirme başına ortalama 2 dolar verdi.
Şimdi kardeşim şöyle bir durum var.
Sitelerden aldığımı söylediğim tüm ödemelerin listesini konuya ekledim.
![]()
![]()
Çoğunu banka havalesi şeklinde aldığım için online işlemlere girip tek tek makbuzları çıkarmam gerek.
Konuda blog adresim de mevcut orada zaten bazı kanıtları paylaştım birkaçını buraya da atayım.
![]()
![]()
![]()
Ama dediğim gibi şöyle bir durum var;
Bu siteler benim babamın oğlunun şirketi mi? Ya da ben burada insanları aldatsam almadığım ödemeleri almış gibi göstersem sence bu siteler bana sahtekar olduğum için para mı ödeyecek. Yani ne diye ben size almadığım ödemeleri almış gibi göstereyim? Sen inanmak istemezsen bu ödemelere de inanmazsın. Ya da ben sahtekar olduktan sonra her türlü teknoloji var...Konuda direkt link var. Alt üyem olmadan direkt üye olabilirsin. Durum böyleyken ne diye ben sana yalan söyleyeyim? Senin siteye üye olman bana ne kazandırır?
Ama sen ne ilksin ne de sonsun arkadaşımDaha önce de sahtekarlıkla suçlandım bundan sonra da suçlanacağım. Ha şimdi sakın ola bana "Ben size sahtekarsınız demedim" gibi gereksiz bir cümle kurma lütfen.
Bu kadar ödeme almışsın ama hiç kanıt yok demek yalan söylediğimi düşündüğünü gösterir.
Dostum uzun süredir Sharecash'e yükleme yapmadım.
Şimdi senin için denedim ama sorun yok bende.
Upload Files kısmından dosya yüklüyorsun Manage Files kısmından dosyalarını görürsün ve linkini alırsın. Yine hata yaşarsan ekran görüntüsü gönderebilirsen daha iyi olur.
Üst limit 50MB yani dosya yükleme limiti.
Ama dosya boyutunun kazanca etkisi olmuyor hocam. Hangi ülkeden hangi teklifin tamamlanarak indirildiği önemli. 1 kilobayt bir metin belgesi de olsa 10dolar ya da daha fazlasını kazandırabilir yani.
Şimdi bir algı hatası var galiba benim size sahtekarsınız demem için sizin anlattığınız bu işten bir kar etmeniz açıkça söylemek gerekirse bir satış yapmanız ve bunun karşılığının alımaması gerekir.
İkinci olarak bizim ref linkinizden üye olmamız bize bir şey kaybettirmeyip size kazandırdığına göre elde ettiğiniz kar da anlattığınız bilgilerin karşılığı sayılır.Şöyle söylemek isterim ki : "Forumda yüzlerce kişi kendi kategorilerinde yüzbinlerce izlenim alıyor. Günlük bu gruptan on bin kişi indirse hiç bir şey yapmadan bir gelir elde edeceğiz doğru mudur? " O halde sizi sahtekarlıkla suclamak yerine daha önce bilmediğimiz bu yöntemi öğrettiğiniz için teşekkür etmek gerekir.
Son olarak da normalde refli linklerden üye olmam.Ama sizi sahtekar olarak görmediğimi kanıtlamak için refinizden üye oldum.
refli kaydoldum Id:2088214
Hocam rehber'i atmanı bekliyorum çok fazla hayallerim var umarım işler ve sen ve bende kazanırım
refli
Id:2088224
refli kaydoldum Id:2088242
hocam yardımlarını bekliyorum
Teşekkürler Hocam Skype Varsa Özelden Yada Burdan Atarmısınız Hocam Bu Arada Hakkınızı Helal Edin Referanstan Kayıt Olmadım Zaten Sadece ShareCash Kullanıyorum Teşekkürler Tekrardan![]()
Merhaba
adworkmedia için dosya download olayında mesela..link locker kullanıyorum demiştin..hangi tür temayı kullanıyorsun yani orda Optimizo - Download/File Theme vs gibi temalar var..sence hangisi daha başarılı olur..deneyimlerine göre..birde ordaki seçenekler default var mesela..sosyal paylaşım olursa link açılıyor örneğin..bu para kazandırmaz sanırım..survey moddamı bırakmak gerekiyor? varsa başka ipucu verebileceğin adworkmedia için harika olur..
Teşekkürler ilgin için..
Dostum öncelikle konuda da belirttiğim gibi CPA olayında çok fazla deneyimim yok.
Link Locker'da tema olarak Classic temayı arka plan rengini değişerek kullanıyorum. Açıkcası temalarla fazla ilgilenmedim aslında biraz daha kişiselleştirilebilirse belki kazanç artar.
Sosyal paylaşımlar şu şekilde. Eğer linke tıklayan kullanıcı ekranda teklif göremezse, yani o ülke için o an teklif yoksa sosyal paylaşımları yaparak kilidi açabiliyor onları seçersen. Ben orda "Do Nothing...." ile başlayan seçeneği seçtim linkin sadece teklif tamamlanarak geçilebilmesi için.
Teklif kategorilerinde ise Surveys/Downloads/Mobiles seçili
ben projem için dollarupload , sharecash dosya yüklüyorum şu an. Cpalead ve adworkmedia ise dosya yükleme yok zaten..bunlarda ise link kısaltma kullanıyım diyorum..ne dersin? birde wp vs bir site kurup elimdeki farklı materyalleride kullanıp daha iyi bir sayfa tasarımı ile sunsam kazancım daha çok artmazmı? yani adamalrın kendi sayfalarını değilde kendi sayfamı kullanma şansım varmı? hepsine birden bakmadım..tek tek inceliyorum..
Tam olarak ne paylaşıyorsun bilmediğimden birşey diyemem ama ben genelde Blogger ile çalışıyorum. Zaman zaman arama motorlarından da ziyaretçi geliyor. Yani güzel tasarımlar yapabilirsen işe yarar diye düşünüyorum
Blogger o zaman senin landing page oluyor değil mi? yani kullanıcı senin sayfana geliyor..ordan download yada ne paylaşıyorsan onu indirmeye çalışıyor..
hocam mail attım size bi pdf de bana yollayın mümkünse
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.