Aynen öyle hocam ayrı ayrı uğraşma derdi yok su koy karıştır hazırperde bi nevi süzgeç görevi görüyor iştesallama çay misali.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen öyle hocam ayrı ayrı uğraşma derdi yok su koy karıştır hazırperde bi nevi süzgeç görevi görüyor iştesallama çay misali.
Aynen öyle hocam ayrı ayrı uğraşma derdi yok su koy karıştır hazır![]()
Saat 17:00'a kadar kargoya yetiştirebilirim haberiniz olsuntadını merak ettim. akşam alıcam 30 kahve
Afiyet olsun HocamOkuyana kadar cayimi demleyip yudumladim cok mutluyum.
ikisini tek bir paket yapar yollarım problem olmaz ikisi için tahminim 10 tl'yi geçmez kargo ücreti bugün verdiğim kargo yarın kırklareline ulaşır ama dağıtım yaparlar mı bilmiyorum yarın kargolar yarım gün çünküçayın ve kahvenin tadı nasıl acaba hocam tam benlikmiş 2 side normal demleme çay tadındaysa kahvedede değişik bi aroma yoksa bu gün veriyim sipariş havale ile ödeme varmı bide kargo ücreti 2 sinden 1 er paket için ne kadar acaba kırklareline kargo pazardan önce elimde olurmu acaba
Edit: çay için sipariş verdim hocam bu gün verirseniz yarın ulaşır umarım
Cay siparisini verdim hocam 3 u 1 arada geldigi zamanda onu vericem yarina burda olursa dagitima gerek yok bn alirimikisini tek bir paket yapar yollarım problem olmaz ikisi için tahminim 10 tl'yi geçmez kargo ücreti bugün verdiğim kargo yarın kırklareline ulaşır ama dağıtım yaparlar mı bilmiyorum yarın kargolar yarım gün çünkü
Hocam kargoya verdim kargo kodunu sahibinden sitemine girdim.Kargo üreti 6,82 TL tutuyor şimdiden afiyet olsun teslim aldıktan sonraki yorumlarınızı bekliyoruzCay siparisini verdim hocam 3 u 1 arada geldigi zamanda onu vericem yarina burda olursa dagitima gerek yok bn alirim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
poşet içerisinde hocam fabrika çıkışında poşetlenip kolileniyor hijyen konusunda içiniz rahat olsun bize ambalajlı bir şekilde geliyor bir sadece kolisini değiştiriyoruz.Bardaklar alıcıya kadar naylon poşet içerisindehocam bardaklar açık mı satılıyor yoksa poşette mi hijyeni nasıl sağlıyorsunuz?
afiyet olsun hocam ne demek 3ü1 arada stoklara girsin haber veririmçay siparişim ulaştı ve denedim arkadaşlar tadı çok güzel normal demlemeden hiç bi farkı yok ve demide çok iyi gayet memnunum çay seviyosanız demlemeye üşeniyosanız tam size göre3 ü 1 arada geldiği zaman haber verirseniz sevinirim hocam ondanda sipariş vericem hemen
Tabiki de oluyor fuar konferans toplantı ofis kullanımı ev kullanımı her yerde kullanma imkanı var düğün için toplu alımlarda da yardımcı olurum[MENTION=12853]meyiti[/MENTION] Merhaba yakın da kardeşimin düğünü var da bu şekil de kullanan oluyor mu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.