Pratik Tel Doğrulama Yöntemi Kalmadı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
3CX'in kökünü kuruttuk. k7.net yarım sesli geliyor.
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] ve [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] 'un yöntemleri 1 doğrulama için birçok siteye üye olmacalı ve meşakatli, üstüne bir de bu numara kullanılmıştır uyarısı alıyoruz.

Sonuç olarak, illaki doğrulanmış hesap almak için para mı harcamamız gerekiyor?

Başka alternatif yöntem bilen var mı çalışan ve 3cx tarzı pratik?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar, tüm foruma yararlı bir konu olacaktır düşüncesindeyim.

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] ve [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] 'un yöntemleri 1 doğrulama için birçok siteye üye olmacalı ve meşakatli, üstüne bir de bu numara kullanılmıştır uyarısı alıyoruz.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar, tüm foruma yararlı bir konu olacaktır düşüncesindeyim.

evet :/ Başka yöntem kalmadımı?

Pratik ve kullanışlı olsun vallaha premium yabancı sistem falan o bile olur artık çaresizlik kötü :)

Kendi adıma konuşuyorum anlattığım yöntem uzun süredir kullandığım yöntemlerden biriydi ve hala kullanıyorum ve bir çok arkadaşda dahil. Ha zordur kolaydır ona bişey diyemem ama..
"Kolay peynir fare kapanında olur".

Bi laptop bi wın lazım. Birde az bi şey kontrollü kart. Git kartlı türktelekom cihazlarına cep telefonunu çaldır numarasını ögren kanala onay yapmak için aransın :D ev telefonlarından yap. dükkan telefonlarından yap. Yap işte alex :D

google voice ve youwave falan araştırdım yabancı forumlardan onlardan da sonuç alamadım son çare size danışayım dedim

---------- Mesaj saat 00:43:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:42:25 civarında gönderildi. ----------

Kendi adıma konuşuyorum anlattığım yöntem uzun süredir kullandığım yöntemlerden biriydi ve hala kullanıyorum ve bir çok arkadaşda dahil. Ha zordur kolaydır ona bişey diyemem ama "Kolay peynir fare kapanında olur".

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] yöntemine bir sözüm yok çok teşekkür de ettik zaten.

Ama adım adım yöntemini uyguluyoruz ya birçok siteye üye ol falan sonra numara kullanılmıştır deyince epey yorucu oluyor :)

Ve sanırım her yeni numara almak için o aşamaları baştan yapmak gerekiyor.

---------- Mesaj saat 00:45:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:43:35 civarında gönderildi. ----------

Bi laptop bi wın lazım. Birde az bi şey kontrollü kart. Git kartlı türktelekom cihazlarına cep telefonunu çaldır numarasını ögren kanala onay yapmak için aransın :D ev telefonlarından yap. dükkan telefonlarından yap. Yap işte alex :D

iphone var ordan doğrularız wın a gerek yok , o zaman belediyenin bütün kartlı telefonlarını mı gezelim sokak sokak :D

Hocam 3cx i hemen hemen hergün kullanıyorum kanal açarken bir sorun olmuyor.Ha kanal kapanıp tel onayı isteyince işte o zaman kullanılmıştır hatası veriyor bende.

15 dk onayında kullanıldı uyarısı verdiği doğrudur ancak onun dışında 3cx hala kullanılabiliyor.Ayrıca 15 dk onayı için de k7 kullanılabilir.

Hocam 3cx i hemen hemen hergün kullanıyorum kanal açarken bir sorun olmuyor.Ha kanal kapanıp tel onayı isteyince işte o zaman kullanılmıştır hatası veriyor bende.

Kapalı kanalları açmaya çalışırken bende de hep bu numara kullanılmıştır uyarısı verdi sen diyorsun ki normal kanal açarken sorun olmuyor öyle mi deniyim güzel haber aslında bu doğruysa en pratiği 3cx çünkü şuan

google voice ve youwave falan araştırdım yabancı forumlardan onlardan da sonuç alamadım son çare size danışayım dedim

---------- Mesaj saat 00:43:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:42:25 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] yöntemine bir sözüm yok çok teşekkür de ettik zaten.

Ama adım adım yöntemini uyguluyoruz ya birçok siteye üye ol falan sonra numara kullanılmıştır deyince epey yorucu oluyor :)

Ve sanırım her yeni numara almak için o aşamaları baştan yapmak gerekiyor.

---------- Mesaj saat 00:45:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:43:35 civarında gönderildi. ----------

iphone var ordan doğrularız wın a gerek yok , o zaman belediyenin bütün kartlı telefonlarını mı gezelim sokak sokak :D

Beni gaza getiriceksin bi video daha çekicem sonunda :rolleyes:

15 dk onayında kullanıldı uyarısı verdiği doğrudur ancak onun dışında 3cx hala kullanılabiliyor.Ayrıca 15 dk onayı için de k7 kullanılabilir.

kapanan kanalları açmaya çalışırken bu numara kullanılmıştır uyarısı alıyordum diğerlerinde sorun olmuyormuş deniliyor deniyeyim tekrar

---------- Mesaj saat 00:48:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:30 civarında gönderildi. ----------

Beni gaza getiriceksin bi video daha çekicem sonunda :rolleyes:

vallaha şöyle pratik güzel bir yöntem sunsan var ya direk cennetliksin seni burdan uğurlarız bulutlara doğru :) Queen eşliğinde :D

---------- Mesaj saat 00:49:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:48:04 civarında gönderildi. ----------

bende 3cxi hala kullanıyorum sıkıntı yok

kapanan kanalları açarken sorun oluyor sadece sanırım

Kapalı kanalları açmaya çalışırken bende de hep bu numara kullanılmıştır uyarısı verdi sen diyorsun ki normal kanal açarken sorun olmuyor öyle mi deniyim güzel haber aslında bu doğruysa en pratiği 3cx çünkü şuan

Senin güzel hatrın için araştırır buluruz ayıp ettin :D

Senin güzel hatrın için araştırır buluruz ayıp ettin :D

Beyler forumun ileri gelen paylaşımcı ruhlarını harekete geçirdim beğenileri alayım :D

çok teşekkürler [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] bekliyoruz ben araştırdım pek sonuca varamadım ama elbet ki bizden bir farkın var :)

Beyler forumun ileri gelen paylaşımcı ruhlarını harekete geçirdim beğenileri alayım :D

çok teşekkürler [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] bekliyoruz ben araştırdım pek sonuca varamadım ama elbet ki bizden bir farkın var :)

Sabredin video çekiyorum paylaşımı yapan biz beğeni almazsak hesaplaşırız ozaman senle :D

Heyecanla yeni fikirleri bekliyoruz :)

---------- Mesaj saat 01:08:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:51 civarında gönderildi. ----------

Sabredin video çekiyorum paylaşımı yapan biz beğeni almazsak hesaplaşırız ozaman senle :D

Beğenileri ben toplayacağım ahaha :) Olur mu öyle şey King yapacağız konunu zaten King oluyor her paylaşımın en etkilisini bekliyoruz bu gece.

Çok saol, Rock and Roll ruhu ölmedii !! Pogooooooo : )

arkadaşklar son bir haftadır vps üzerinden açtıgım kanallarda tel dogrulama istemiyor sizdede varmı bu olay,şu ana kadar 5 ayrı vps de 50 hesap açtım onay istemedi inşallah kapanmaz kanallar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri