Pratik Tel Doğrulama Yöntemi Kalmadı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
arkadaşklar son bir haftadır vps üzerinden açtıgım kanallarda tel dogrulama istemiyor sizdede varmı bu olay,şu ana kadar 5 ayrı vps de 50 hesap açtım onay istemedi inşallah kapanmaz kanallar.

Şanslısın, tel onayını istemeden geçtiğinde hiçbirşey olmaz, sadece başka yerden girmeye çalışınca onay isteyebilir.

VPS lerden 1 günde mi açtın gün gün mü hesapları

Şanslısın, tel onayını istemeden geçtiğinde hiçbirşey olmaz, sadece başka yerden girmeye çalışınca onay isteyebilir.

VPS lerden 1 günde mi açtın gün gün mü hesapları

gün gün açtım hocam şansı da fazla zorlamamak gerek :)

gün gün açtım hocam şansı da fazla zorlamamak gerek :)

Bekleyelim bakalım, [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] ve [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] yeni paylaşımlarla gelebilirler her an :)

---------- Mesaj saat 01:16:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:14 civarında gönderildi. ----------

3cx kullanıyorum hala :)

Alternatif yöntem her zaman iyidir. Kapanan kanalları açmaya çalışırken bu numara kullanılmıştır uyarısı veriyor 3cx son zamanlarda

Madem premiumda olur diyorsun yani bütce ayırıyorsun ytpsms var.

Madem premiumda olur diyorsun yani bütce ayırıyorsun ytpsms var.

O kadar pahalı da değil, yani çok uygun olursa ancak olabilir. Ytpsms zaten kullanıyorum da özel kanalalrım için. Spam kanallar için maliyeti yüksek olur onun.

---------- Mesaj saat 01:23:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:22:29 civarında gönderildi. ----------

ben twilio kullanıyorum her zaman sorunsuz ve ücretsiz.

Açıklayabilir misin sistem kolay ve kullanışlı mı ? İlk kez duydum sanırım

https://www.twilio.com şurası değil mi? Free mi burası? Kaç tel no veriyor hocam?

1 üyeliğe 1 numara veriyor sanırım. SMS de alıyor sesli çağrıda. Ama her üye olurken gerçek tel numarana msj mı atıyor?

O kadar pahalı da değil, yani çok uygun olursa ancak olabilir. Ytpsms zaten kullanıyorum da özel kanalalrım için. Spam kanallar için maliyeti yüksek olur onun.

---------- Mesaj saat 01:23:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:22:29 civarında gönderildi. ----------

hocam spam icin mail alacaksın zaten onlar onaylı oluyor he almadım dersende ytpsms aynı fiyata hatta daha ucuza geliyor. Yani pahalı degil bence.

hocam başım kalabalık şu an videolarımı editlemek ile meşgulüm.bu hafta bi konu ile anlatım yapayım bilmeyen için biraz karışık sistem.

hocam spam icin mail alacaksın zaten onlar onaylı oluyor he almadım dersende ytpsms aynı fiyata hatta daha ucuza geliyor. Yani pahalı degil bence.

spam için de maillerimi kendim açıyorum satın almıyorum, ben free ye daha sıcak bakıyorum şuan spam için. teşekkürler

spam için de maillerimi kendim açıyorum satın almıyorum, ben free ye daha sıcak bakıyorum şuan spam için. teşekkürler

Mehmed bir şeyler yapıyor da neden Twilio kullanmıyorsun abi sen. Sınırsız al bırak yapabiliyorsun numaraları :D mis gibi sistem.

Spam yapmayanlar bi tane telefon hattı alsın. Lazım oldukça 10 liraya numara değiştirsin. En iyisi bence bu. :)

Mehmed bir şeyler yapıyor da neden Twilio kullanmıyorsun abi sen. Sınırsız al bırak yapabiliyorsun numaraları :D mis gibi sistem.

hocam o sistemi nasıl kullanıyoruz ben tam anlamadım :/ Pm olarak atarsanız sevinirim :) Twilioyu :)

ben twilio kullanıyorum her zaman sorunsuz ve ücretsiz.

ah be hocam sadece ben kullanıyorum sanıyordum :p artık hayır gelmez twiliodan :D şaka bir yana bende kendim bulmuştum bu siteyi tavsiye ederim. :)

https://www.twilio.com şurası değil mi? Free mi burası? Kaç tel no veriyor hocam?

1 üyeliğe 1 numara veriyor sanırım. SMS de alıyor sesli çağrıda. Ama her üye olurken gerçek tel numarana msj mı atıyor?

Bir numara ile 2 3 kez üye olabiliyorsun. Oradan aldığın her numara ile en az iki kanal açabilirsin ortalama 6 kanalın olur. (:

Logs bölümünden messages tıklıyorsun oradan gelen kodu görürsün.

bu işleri asıl hintlillere sormak lazım, onlar kim bilir neler yapıyolardır :D

Onu detaylı inceliyorum şuan, kullanışlıysa işimiz görüldü demektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri