Frankeinstein
Yasaklanmış
Arkadaşlar Merhaba Çevirilmesini İstediğiniz Linkler Varsa Buraya Yazabilirsiniz . Premium Linke Çevirebilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hesap çalıntı-w-arez değilse yazık etme![]()
Ne *****i Hocam Allaha Şükür Kimseden Çalmam Etmem Huyum Da Değil Bizzat Kendim Satın Aldım Diğer Arkadaşlara Yardımcı Oluyorum Yazık Etmiyorum Hocam
![]()
arkadaşlar ban yediği iyi oldu o paylaştığı dönüşümlü linkleri iki farklı ip indirirse hesabını bloke ediyorlar ona yaradı bu ban![]()
Premium linke çevrilince ne olacak?
hocam hesabıma hiçbişey olmadı ayrıdan söylin ban yememin sebebi deepweb linkleri paylaştığım içindir
haklı yere bana attılar lafım yok
---------- Spam Engelliyici 18:17 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------
Merak Eden Arkadaşlara Duyurulur Banlanmamın Sebebi Deepweb Linkleri Paylaştığım İçindir Bu Konu İçin Banlanmadım
EDİT : BU ARADA LİNKLERİ ÇEVİRLMESİ İSTEYEN VARSA TEKRAR ÇEVİREBİLİRİM![]()
вαттυѕαу;764341' Alıntı:Adam güzel güzel ban yedi , Banlanmakta haklıydım diyor , Gelde böyle güzel üyeyi bir daha banlamaŞöyle olun canımı yiyin
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.