Prison Break Bitti Dizi Oneri

Kardeş payı tavsiye ederim final bölümünü izledim içimi hüzün kapladı sanki sanki ordaki karakterlerle bağ kurmuşum gibi çok üzüldüm la :(

çok özeniyorum ama altyazılı dizi izliyemiyorum.Sırf dizi izlemek için ingilizce kursuna yazılcam

bir kezban bir mahmutu izle interaktif dizi 20 bölüm ama gülmekten karnına ağrılar girer fanta şişesine işemeler bayan saatiniz var mı - yok o zaman neden birşeyler içmiyoruz gibi saçma ama aşırı komik şeyler :D

merhaba arkadaslar prison break izledim 1 2 3 sezon gayet guzel ama 4 sezon dizi uzadikca uzuyor nihayet bitirdim efsane bir diziydi ama helal olsun emegi gecen gecmeyen arkadaslara gunluk 4 5 6 bolum izleyecegim kisiyi sikmicak izliyen kisiye ne,neler olucak tepkisi vericek dizi ariyorum izledigim diziler
breaking bad
arrow
prison break

breaking bad izlediysen Better call Saul çıktı, breaking bad in spin-off u. Ve onu aratmıyo.

Better Call Saul (TV Series 2015

LOST izle pişman olmazsın çok daha sürükleyici bir dizidir

Under The Dome bi izle derim hocam :)
ayriyetten;
Lost
Vikings
Black Sails
The Walking Dead
The 100
Gotham
Forever
Sherlock
The Last Ship
Resurrection

Arrow izlediysen yanına The Flash'ı ekle
Sonra Gotham
Daredevil
True Detective
Fringe
Sherlock

Oz ve The sopranos bu ikisini izle ,izlediğin dizilere dizi demezsin.

Fargo ve true detective izlemediysen oneririm 1 er saatlik toplamda 10 bolum felandi

Arrow-Suits-The Walking Dead-House MD-Gotham bunlar benim gözümde en iyiler pn ve gotu saymıyorum izlemişsin çünkü pb çok başkadır benm gözümde en efsane odur.

Vikings, Dominion, Person of Interest, Davinci's Demons, The 100 ve Sherlock benim onerebileceklerim (senin izlediklerin disinda)
Person of Interest i tek geçerim :) Mercurial hocamın dediği gibi. Tam yıllardır beklediğim dizi ya en son bölümde heyecandan kafamı duvarlara vurcaktım nerdeyse :D Gotham ı da kesinlikle öneririm.

Fringe süper dizi

edit: under the dome

The Walking Dead 4 günde tüm sezonlarını bitirdim :).Bu arada Housedaki adam bir yerde okumuştum bölüm başı 800 Bin euro alıyormuş :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri