Prison Break hayranları varmı

Gecenin 5 inde açılan konuya bak zorla izleticeksiniz ha :D

Biri benden mi bahsetti :)evet ilk sezonu mükemmel bir diziydi,ama sonlara doğru tadını kaçırdılar. Ama Breaking bak dizilerin nirvanasıdır izlemeyenler mutlaka İzlesinler.yine Spartaküs,Game Of Thrones, 24,wikings de izlenebilir.

Bu kadar yavaş bir diziye nasıl dizilerin nirvanasıdır diyorsunuz anlamıyorum ? Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu kadar ağır işleyen bir dizi görmedim.

Bu kadar yavaş bir diziye nasıl dizilerin nirvanasıdır diyorsunuz anlamıyorum ? Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu kadar ağır işleyen bir dizi görmedim.
Evet dediğiniz gibi zevkler ve renkler meselesi tabii ama gerek oyunculuk gerek kurgu ve tabii ki aynı tempoyu her sezon sürdürmesi benim için yeterlidir böyle düşünmem için.pb de mesela ilk sezon harikulade iken her sezon bir öncekinin altına düşmüştür kanımca.Kaldı ki yavaş dediğiniz dizi her bölümüyle ve finaliyle kendine hayran bırakmıştır ama dexter o kadar hızlı ilerleyen bir dizi olmasına rağmen finaliyle hüsrana uğratan bir dizidir bence.dexter morgan'ı ormancı kılığında gördükten sonra final izlemek isteyenler için breaking bad tam bir şahaserdir;)

breaking bad mi yavaş:D ya ilk 7-8 bölümde izlemeyi bırakırsan tabi yavaş dersin,dizinin herşeyi dozundaydı draması da hareketliliği de

breaking bad mi yavaş:D ya ilk 7-8 bölümde izlemeyi bırakırsan tabi yavaş dersin,dizinin herşeyi dozundaydı draması da hareketliliği de

Bilmediğiniz şeyler hakkında yorumda bulunmanızı tavsiye etmem, nitekim üçüncü sezonun sonlarındayım ve yorumumunda arkasındayım.Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz fakat hayatımda gördüğüm en yavaş dizidir kendisi.

prison break'ın deli gibi hayranıydım, filmin son sahnesinde hüngür hüngür ağladım çünkü scofield'dan çok etkilenmiştim zeka olarak.daha sonra fringe adlı diziye başladım oda hayatımın 2. güzel dizisi oldu, kesinlikle tavsiye ederim izlemeyenler varsa

Bilmediğiniz şeyler hakkında yorumda bulunmanızı tavsiye etmem, nitekim üçüncü sezonun sonlarındayım ve yorumumunda arkasındayım.

Demekki sana göre değil dizi,bu dizinin hızı tarzına göre gayet iyi atıyorum kimse aksiyon izlemek için the sopranos izlemez breaking bad içinde geçerli bu ama en azından saf drama değil.Tarz meselesi herkes aynı dizileri sevecek diye birşey yok

Ayrıca Breaking Bad ve Game of Thrones dizilerin nirvanasıdır. Bu ikisinden daha iyisi gelir mi? Zor. Breaking Bad daha çok dram ağırlıklı o yüzden size ağır gelmiş olabilir.. Ayrıca IMDB puan listesinde en üst sıradadır Breaking Bad. İkinci de Game of thrones..

aynen bende o şekilde bıraktım, 1 sezon süperdi, 2. eh işte sonrası işkence gibi geldi

2. sezon nasıl sıkıcı gelebilir dışarda kalıyorlar artık heryecan aksiyon hat safhada gitti ajan mahonede katılınca manyak bişey çıktı ortaya zaten 3 üncü sezonun sölememe gerek varmı sona da geçiyor müthiş bir sezondu. 4 dede scyla zaten izleyenler bilir bana göre 2 .sezondada dahada iyi oluyor hele alex mahone katılmasıyla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri