PRO İntro - Seç Beğen Sipariş Ver (30 dk içinde Hazır)

Allah var hocam forumun %90 ı Spam yapıyor sen yada ben kim kimden izin alıyor video yüklrken ama bu arkadaş ticaret yapıyor sana göre öyle demi peki biz.... yanı başkasından izin almadan video yükleyen bizler babamızın hayrına video yuklüyoruz demi eğer sen attığın videolarda izin alıyorsan bu arkadaşı eleştirebilirsiniz cvp yazmanıza gerek yok iyi formlar

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum size
Emeğimizle introları hazırlayıp karşı tarafa gönderiyoruz bu işi yapıyoruz.Fiyatlarımızda uçuk kaçık değildir.İşimizde hiç bir USULSÜZLÜK Yoktur Bunu inkar eden varsa yoruma değil adminlere mesaj atsın USULSÜZLÜK var desinler yemin ederim konuyu kaldıracağım.

Gerilimin ardından Satışlarımız DEVAM ETMEKTEDİR sevgili arkadaşlar.
[MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] : Pcye geçip introyu beğendiğiniz zaman mesaj atmayı unutmayın sevgili hocam , İntronuz hemen işleme koyacağım :)

Hocam bende baltalamış gibi olucam ama kusura bakmayında 10 tl nedir allah aşkına 10 tl bu 1 intro 2 dakika sürer en fazla render 15 20 saniye bu kadar kısa introlarda.. 3 5 değil 10 tl kendiniz yapın çok zor bir şey değil intro girin bakın derslere ücretsiz intro paylaşan kanalların çoğu derste paylaşıyor ücretsizleri alıp satacağınıza eğitimleri izleyin hakkınızla satın. Gmail ile kıyaslamanız saçmalık ben 100 gmaili 3 4 saatte açtığımı bilirim böyle saçma kıyaslamalar yapmayın ek olarak benim hazır olarak alıp sattığım bir şey değil gmail KENDİM AÇIYORUM KENDİM SATIYORUM BAŞKASININ AÇTIĞINI SATMIYORUM.

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------

Bizim milletimiz diye laf ediyorsunuz ama haklı olan bizleriz. Bu ülke kendi yapmadığı için, başkasının yaptıklarını taklit ettiği için bu durumda. Girin örnek olarak film sitelerine bakın, en iyi film sitelerine. Hangisi özgün tema kullanıyor hepsi hazır tema kullanıp film atıyor. Kim bilir ne kadar kazanıyorlar ama işte bunu düşünemiyorlar önemli olan kendi emeğin olması. Bugüne kadar 4 5 tane site açtım 1 tane sitenin tasarımını dahi ücretsiz tema yapmadım, ellerimle kodladım. Olması gerekende bu. Bizim milletin yorumları diye yorum atanlar şunu da düşünün ücretsiz introları alıp satmak vardır, ücretsiz intro yapabilmek vardır.

Diğer Arkadaşları bilmemde konuyu niye baltalıyorlar onu anlamıyorum şahsen benim zamanım yok yaptırmak istesem çok güzel introlar war ve 10 lira için emin ol ugraşılmaya bile deymez ugramasamam şahsen ben neyse arkadaşa kolay gelsin başarılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri