Profesyonel Arkadaşlara Bir Sorum Var

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar nasılsınız...

Ben yüzde yüz özgün çalışacak bir kanal üzerinde çalışıyorum. Kullanacağım materyallerin lisanssız olmasına mümkün olduğunaca dikkat edeceğim hatta bana kalsa hiç kullanmak istemiyorum.. Ancak lisansız video bulmak zor iş hele de belli bir konuda ise :) Ancak merak ediyorum birbirinden değişik 20 - 30 videodan 3-5 saniye keserek oluşturulmuş uzun bir video lisans verir mi.

Teşekkürler.

video 30 saniyeye kadarsa vermiyor normalde fakat sen birleştirip uzun video yapcan. youtube bunu telif açısından inceleyecektir.
yine de mutlaka dene. bi bakarsın sıkıntı çıkarmaz. alır gidersin. en kötü ihtimal 30ar saniyelik videolar halinde ver 10 plajı ayrı ayrı. telif gelmesi imkansız olur. kazanç az olacaktır başta. fakat milyonlarca izlenmeye ulaşırsan kazancın da tatmin eder.

Hangi programı kullandın acaba ? :)

MAGIX Movie Edit Pro

video 30 saniyeye kadarsa vermiyor normalde fakat sen birleştirip uzun video yapcan. youtube bunu telif açısından inceleyecektir.
yine de mutlaka dene. bi bakarsın sıkıntı çıkarmaz. alır gidersin. en kötü ihtimal 30ar saniyelik videolar halinde ver 10 plajı ayrı ayrı. telif gelmesi imkansız olur. kazanç az olacaktır başta. fakat milyonlarca izlenmeye ulaşırsan kazancın da tatmin eder.

bakalım inşallah free lisanslar işimi görecek kadar iyi çıkar yada tekil kullanıcı videoları arıyacağım :) en son çare bu.. ama slide show yapıp çıkmayacağım işin içinden :)

uzun bir videoadaki 3-4 saniye için bile telif alabilirsiniz. Telif gönderenlere itirazda bulunursunuz. ispatlanması zor olan bi konu bu yüzden kanalınız ayakta duracaktır. Siz yinede lisanssız videolar üzerine yoğunlaşın. Şöyle ayırt edebilirsiniz ; Fail videoları , Compilation (Derleme) videolar uzun bi süre ayakta kalır ama muhakkak birgün en kötü eşleşen verir. Sizinkide bunun sahil versiyonu gibi.

Banyodan çıkmıstım, şimdi tekrar gircem...

Şaka bi yana ,canm kardesim kısa kısa video bilerstirme isleriyle baya ugrastım. tamamen şans işi . bazen 3 saniyelik görüntü ya da ses sıkıntı cıkarabiliyo. Vds varsa sorun yok ama ben o zamanlar vds nedir onuda bilmiyodum. 2 saat video edit 2 saat tekrar yükle :D 4 dk lık bi video 1 günümü alıyodu. bu arada diger arkadaslar 30.000 video yüklüyodu aynı sürede :D:D. tavşanla kaplumbaga gibi :P

Banyodan çıkmıstım, şimdi tekrar gircem...

Şaka bi yana ,canm kardesim kısa kısa video bilerstirme isleriyle baya ugrastım. tamamen şans işi . bazen 3 saniyelik görüntü ya da ses sıkıntı cıkarabiliyo. Vds varsa sorun yok ama ben o zamanlar vds nedir onuda bilmiyodum. 2 saat video edit 2 saat tekrar yükle :D 4 dk lık bi video 1 günümü alıyodu. bu arada diger arkadaslar 30.000 video yüklüyodu aynı sürede :D:D. tavşanla kaplumbaga gibi :P

dostum spam işinin sonu yok gördüğüm kadarı ile evet deli gibi spam yapılıyor herkez yapıyor bunu ama benim ileriye dair gördüğüm youtube bu spam işinden para kazanmayı şu yada bu şekilde bitirecek.. Bir taraftan spam çalışmakta sorun yok şimdilik ama bir taraftan da özgüne dönmezsek yarın spam işi bittiğinden özgün takılmakta çooooookkk zorlanacağız.. Şahsen fikrim bu..

dostum spam işinin sonu yok gördüğüm kadarı ile evet deli gibi spam yapılıyor herkez yapıyor bunu ama benim ileriye dair gördüğüm youtube bu spam işinden para kazanmayı şu yada bu şekilde bitirecek.. Bir taraftan spam çalışmakta sorun yok şimdilik ama bir taraftan da özgüne dönmezsek yarın spam işi bittiğinden özgün takılmakta çooooookkk zorlanacağız.. Şahsen fikrim bu..

Katılıyorum eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. :cool:

dostum şöyle benimde dediğin şekilde bir kaç özgün kanalım var arkadaşların yukarda dediği gibi 5 saniyelik bir video yada muzik eşleşen vehayut dünya engeli verebiliyor genelde itaraz edip telif için bir teşkil etmediğini belirtiğim videolarım incelendikden sonra para kazanmalarını açabiliyorum daha bir sıkıntı yaşamadım ama yinede çalıştığın kategoride denemeler yap birden yüklenme elinde patlamasın kanal :)

Tavsiyeleri yeterli bulduysan video'yu yazından kaldırmanı öneririm hocam. Hatta fikiri bile sil, konuyu da kapattır.
Düşündüğün kadar güvenilir değil maalesef bu konuda bazı user'lar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri