Profesyonel Dailymotion Verify(Onaylı) Kanal Hizmeti

• Kullanıcı Jessie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jessie

Yasaklanmış
Merhabalar, yaklaşık 2011 yılından beri bu platformda çalışmaktayım,ilerleyen zamanlarda youtube'deki gibi bir hal alacak maalesef... Hali hazırda Youtube ile çalışan arkadaşlara veya bu platforma geçmek isteyen belirli kriterlerdeki arkadaşlara platform bozulmadan burada yerini almaları için Verify Kanal Satıyorum.

Onaylı Hesapların en büyük avantajı video yükleme limitine belirli kriterler çerçevesinde takılmaz. Onaylı Hesaplarda resimdeki gibi onay işareti bulunur.
yz3z2k.png

-Limitlere Takılmadan Sınırsız Yüksek Kalite Video Yükleme Özelliği
-Youtube Kanalınızı Dailymotion'a import etme
-İstediğiniz Kategoride Telifsiz Video Ekleme (Min. 200 video)
-Tüm videolar açıklama,etiket ayarları yapılı halde

Opsiyon hizmetler hariç Verify (Onaylı Kanal) 400 TL'dir.

NOT : Konuyu biraz karışık yazmakla birlikte bu platformda profesyonel destek vermekteyim, işin tanımı gayet açık yapılmıştır, referans almıyorum,konunun altına alım harici baltalayıcı mesaj yazanları report ediyorum, benimle çalışanlar; verdikleri ücretin fazlasını kazanana kadar onlara hizmet edeceğimi tahahhüt ediyorum

NOT 2 : Bu İşlemlerin Tümü'nü Herşey Bittikten Sonra Ödemesi Alınacaktır. @KimLanBunLaR İsimli Forum Üyesine Satışım yoktur. Ve Onun İnadına Herşey Bittikten sonra ödeme alınacaktır. Evet kanalı teslim aldım sınırsız yükleme yapıyor bu hesap dediğiniz an ödeme alınacaktır.

Son düzenleme:
Bu kadar post Kasmanın amacı buydu demek

Peşindeyim insanları ilk kandırmaya çalıştığın an orda olacağım

Bu kadar post Kasmanın amacı buydu demek

Peşindeyim insanları ilk kandırmaya çalıştığın an orda olacağım
Dostum sen neyin peşindesin ? kimi kandırmaya çalışmışım sen insanmısın gerçekten insanlara böyle önyargılı davranıyorsun bu işi sonuna kadar herşeyi layikıyla yapıp parayı en son alacam sana inat okey ?

Herkeze benden çay Şakire Yok hadi bakalım :)

Son düzenleme:
Dostum sen neyin peşindesin ? kimi kandırmaya çalışmışım sen insanmısın gerçekten insanlara böyle önyargılı davranıyorsun bu işi sonuna kadar herşeyi layikıyla yapıp parayı en son alacam sana inat okey ?

Herkeze benden çay Şakire Yok hadi bakalım :)

Acayip üzülüyorum bana satış yapmadığın icin

Diğer husus insanlığımız yerinde çok şükür kimin multisisin kimin çakmasısın bilmiyorum ama bu forumdan banlanacağın günü iple cekiyorum

Acayip üzülüyorum bana satış yapmadığın icin

Diğer husus insanlığımız yerinde çok şükür kimin multisisin kimin çakmasısın bilmiyorum ama bu forumdan banlanacağın günü iple cekiyorum
Kimin Multisimiyim ? şaka gibisin vallahi billahi sana kahkaha atıyorum şuanda konumu baltalamaya devam et sen ben askerden geleli 2 ay oldu gelir gelmezde forumdan biri'nin multisi olmak için sırada bekliyordum webmastersitesi,Onlinehile.org, onlinehile.com,turkhackteam.com sitelerinde üyeliklerim mevcut bunu sorgulamak senin haddine bile değil bunu sorgulayacak en son insan bile olamazsın ve sen kimsin ki sana kendimi kanıtlayayaım bak işine gücüne içip içip sataşıyor şuna bak hele ya :D

Kimin Multisimiyim ? şaka gibisin vallahi billahi sana kahkaha atıyorum şuanda konumu baltalamaya devam et sen ben askerden geleli 2 ay oldu gelir gelmezde forumdan biri'nin multisi olmak için sırada bekliyordum webmastersite'sinde üyeliklerim mevcut ve sen kimsin ki sana kendimi kanıtlayayaım bak işine gücüne bu baltalamalarından umarım ceza almazsın kendini bilmez hareketlerinde hiç hoş değil iyi geceler.

Bla bla bla

2011 yılından beri bu işlerde olacaksın ne hikmetse 2 ay önce askerden gelince vahi falan bişe gelecek tövbe tövbe sora dur bi Ytpara ya üye oluyim diceksin sora ölümüne amaçsız post kasacaksın

Beni bilen bilir birisinden bi huy kaptım mı illaki bişe çıkar bekleyeceğim

Hayırlı satışlar hocam ;)

Bla bla bla

2011 yılından beri bu işlerde olacaksın ne hikmetse 2 ay önce askerden gelince vahi falan bişe gelecek tövbe tövbe sora dur bi Ytpara ya üye oluyim diceksin sora ölümüne amaçsız post kasacaksın

Beni bilen bilir birisinden bi huy kaptım mı illaki bişe çıkar bekleyeceğim

Hayırlı satışlar hocam ;)
Bak sana şunu diyip uyuyacağım 1.si ytpara'ya bugüne kadar kolay üye olunmuyordu diye olmadım ama hep takipteydim mahmut hoca ısrar etti diye davet attı üye oldum başka birçok sitede takılıyorum web alanında bu işi web ile başladıgım zaman emin ol sen daha yt'nin ne oldugunu bilmiyordun 2.si Ben bilgisayar başına genel olarak sadece gece girebiliyorum ve post kasmak diyorsun o kadar düşük düşüncelere sahipsin ki o kadar post kasmışsın ama birşey öğrenememişsin sen kastığın postları arkana alıp adamlık taslıyorsan Sana bir kelime söylerdim ama söylemicem uzaklaştırma almak istemiyorum ama umarım tahmin etmişsindir söyleyeceğim şeyi şimdi karşında o kadar dolu bir insan varki seninle ugrasacak vaktine yazık o yüzden merak etme sen boş beleş bir insan olabilirsin önüne gelene sataşıyor olabilirsin ama karşındaki insan seni kaaleye alacak biri deil şimdi sabaha kadar ben uyurken sen burda bağırabilrsin :D :D :D
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Lütfen Konuma Müsait olduğunuz zaman el atarsanız sevinirm iyi geceler.

Bak sana şunu diyip uyuyacağım 1.si ytpara'ya bugüne kadar kolay üye olunmuyordu diye olmadım ama hep takipteydim mahmut hoca ısrar etti diye davet attı üye oldum başka birçok sitede takılıyorum web alanında bu işi web ile başladıgım zaman emin ol sen daha yt'nin ne oldugunu bilmiyordun 2.si Ben bilgisayar başına genel olarak sadece gece girebiliyorum ve post kasmak diyorsun o kadar düşük düşüncelere sahipsin ki o kadar post kasmışsın ama birşey öğrenememişsin sen kastığın postları arkana alıp adamlık taslıyorsan Sana bir kelime söylerdim ama söylemicem uzaklaştırma almak istemiyorum ama umarım tahmin etmişsindir söyleyeceğim şeyi şimdi karşında o kadar dolu bir insan varki seninle ugrasacak vaktine yazık o yüzden merak etme sen boş beleş bir insan olabilirsin önüne gelene sataşıyor olabilirsin ama karşındaki insan seni kaaleye alacak biri deil şimdi sabaha kadar ben uyurken sen burda bağırabilrsin :D :D :D
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] diye etiketlediğin adam Dailymotion partneri sana en güzel cevabı verecektir. Cin olmadan adam çarpma hevesine hiç girme. Bu forum neler gördü neler geçirdi ne paralara takla attırdı.Bu konuyu açmanı senin çömezliğine veriyorum. Yeni üyesin ve öncelikle hangi platformda olduğunu iyi bir araştır.3-5 güne satış konusu açacağına forumda ne var ne yok bunlara efor sarfet öğren sonra zaten böyle ve benzeri konuları neden açmaman gerektiğinin cevabını sen kendin bulacaksın.

Keşke ağzın laf yapabilse cevap versende en azından yanıldığımı düşünsem

1- Diğer forumlar bizi bağlamaz orda istersen 500 yıllık üye ol en canlı örnek aspire ve diğer mobil uygulama satıcıları r10 da on numara adam diye biliniyolar gerçekleri bir bir ifşa ettik

2- Post kasmışssın diyosun gir bak profilime ben 4 yıldır üyeyim bu foruma günlük attıgım ortalama mesaj 2.5 bide kendininkine bak daha 1.5 aylık üyesin 5.10 basıyor mu bilmiyorum

Ya sen kimsin ki benim adamlığımı sorguluyosun şu forumda kimin boş beleş kimin faydalı olduğunu herkes biliyo daha dün gelmiş foruma bize adam falan diyo ben kimseye şikayet etmiyorum seni gelsin incelesin etiketlediğin arkadaşlar ne dedimse arkasındayım

ben tahmin edemedim neymiş söyle de bilelim

ben kimseye sataşmıyorum gerçek neyse onu yazıyorum sırf konu açmak için post kasan birisini görmemek icin kör olmak lazım merak etme senin suyunda fazla gitmez

bide buralardan klavye delikanlılıgı yapma bi derdin filan varsa yaz özelden çözeriz

"sen insanmısın" burda kimse kimseye bu şekilde hakaret etmez, o kadar forum sitesine üyeymişiniz ama forum ortamında nasıl konuşacağınızı öğrenememişiniz. Ticaret yapıyorsunuz, illaki konunuzu baltalamak isteyenler olacaktır ama sizin cevabınız daha düzgün olmalı, hakaret forum kuralları gereğince yasaktır!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri